Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czyszczenie krokowca 1.2 8v

Featured Replies

Napisano

Siema

Moglby ktos podrzucic screena tematu ze zdjeciami i opisem? Kiedys mialem na kompie ale zapodzialem a pilnie potrzebne spineyes.gif

Napisano

> Siema

> Moglby ktos podrzucic screena tematu ze zdjeciami i opisem? Kiedys mialem na kompie ale zapodzialem

> a pilnie potrzebne

Odkręcasz plastikową obudowe filtra powietrza, zdejmujesz ją, odłączasz wtyke od krokowca, odkrecasz krokowca (jezeli masz fabryczne torxy to lepiej przygotuj wd40 czy cos innego - są strasznie miękkie i jak się ukręcą to moze być problem). Wyjmujesz krokowca, bierzesz rozpuszczalnik i patyczkami do uszu czyscisz srodek gniazda krokowca i samego krokowca. To tak mniej więcej jak ja robiłem.

Napisano
  • Autor

Dzieki. Ale szukam instrukcji ze zdjeciami. Pamietam ze bylo nawet pokazane jak rozlozyc krokowca ok.gif Tydzien temu mialem gdzies na kompie a teraz odszukac nie moge sick.gif

Napisano

> Dzieki. Ale szukam instrukcji ze zdjeciami. Pamietam ze bylo nawet pokazane jak rozlozyc krokowca

> Tydzien temu mialem gdzies na kompie a teraz odszukac nie moge

na myśl przychodzi mi to:

http://autokacik.pl/showflat.php?Number=284382649

w sumie tutaj jest tutorial do punto II gdzie krokowy jest zamontowany na stałe, ale innego takiego tutka nie kojarzę.

Napisano
  • Autor

> na myśl przychodzi mi to:

> http://autokacik.pl/showflat.php?Number=284382649

> w sumie tutaj jest tutorial do punto II gdzie krokowy jest zamontowany na stałe, ale innego takiego

> tutka nie kojarzę.

Ten widzialem. Dzieki. By jeszcze jeden. Na samym poczatku bylo zdjecie wyjetego krokowca.

Napisano

> Odkręcasz plastikową obudowe filtra powietrza, zdejmujesz ją, odłączasz wtyke od krokowca,

> odkrecasz krokowca (jezeli masz fabryczne torxy to lepiej przygotuj wd40 czy cos innego - są

> strasznie miękkie i jak się ukręcą to moze być problem). Wyjmujesz krokowca, bierzesz

> rozpuszczalnik i patyczkami do uszu czyscisz srodek gniazda krokowca i samego krokowca. To tak

> mniej więcej jak ja robiłem.

A co mnie czeka jak torxy się rozwaliły?> Rozwiercanie?

Napisano

> A co mnie czeka jak torxy się rozwaliły?> Rozwiercanie?

no a jak inaczej? 270751858-jezyk.gif

poza tym nawet jeśli by się nie rozwaliły, to z czasem tak czy inaczej ulegną autodestrukcji więc lepiej od razu zamienić na normalne śruby.

Napisano

> no a jak inaczej?

> poza tym nawet jeśli by się nie rozwaliły, to z czasem tak czy inaczej ulegną autodestrukcji więc

> lepiej od razu zamienić na normalne śruby.

Jakie śruby najlepiej dać?

Napisano

tam jest bodajże M5, ja mam u siebie śruby na płaski śrubokręt

mi też się jedna obrobiła to wbiłem w nią płaski śrubokręt i jakoś udało się wykręcić

Napisano

> Jakie śruby najlepiej dać?

wszystko jedno chyba. daj takie takie żeby było łatwo wykręcić. a jeśli chodzi o wytrzymałość, to IMO nie ma znaczenia, bo i tak znikome siły na nie działają smile.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.