Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wahacz przod

Featured Replies

Napisano

witam

dzis dowiedzialem sie, ze mam wybite oba wahacze z przodu w zwiazku z czym mam dawa pytania.

Jakie najlepiej kupic wahacze?

Czy samemu jest trudno wymienic?

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Wahacze- tylko MM , a nie "zamiennik o porównywalnej jakości"

ok czyli MM czy sa jakies lepsze? Jak z wymiana tego?

Napisano

> ok czyli MM czy sa jakies lepsze? Jak z wymiana tego?

dokladnie tylko MM sa ciutek drozsze ale masz pewnosc ze pasuje i wytrzyma dluzej. wymiana bardzo rosta i prawie przyjemna smile.gif najgorsze jest tylko wybicie swoznia ze zwrotnicy smile.gif

Napisano
  • Autor

> dokladnie tylko MM sa ciutek drozsze ale masz pewnosc ze pasuje i wytrzyma dluzej. wymiana bardzo

> rosta i prawie przyjemna najgorsze jest tylko wybicie swoznia ze zwrotnicy

zrobie to z lewarka czy potrzebuje kanal?

Napisano

powiem tobie ze jak ja wymienialem to auto stalo na koziolkach i mialem dostep do kanalu wiec mi bylo wygodniej sczegolnie przy wybijaniu swoznia. wiec jak masz dostep to wygodniej bedzie z kanalem. ale z lewarka tez da rade smile.gif

Napisano

> powiem tobie ze jak ja wymienialem to auto stalo na koziolkach i mialem dostep do kanalu wiec mi

> bylo wygodniej sczegolnie przy wybijaniu swoznia. wiec jak masz dostep to wygodniej bedzie z

> kanalem. ale z lewarka tez da rade

Jak będziesz potrzebował MM to zapraszam Lewy i prawy po 107zł szt. 20zł kurier

Napisano

> dokladnie tylko MM sa ciutek drozsze ale masz pewnosc ze pasuje i wytrzyma dluzej. wymiana bardzo

> rosta i prawie przyjemna najgorsze jest tylko wybicie swoznia ze zwrotnicy

przyjemna pod warunkiem ze nakretki w podłodze się nie urwą no.gif

Napisano
  • Autor

> przyjemna pod warunkiem ze nakretki w podłodze się nie urwą

w sumie auto z 2004 roku jezdzilo tylko jedna zime wiec moze zle nie bedzie

Napisano

> zrobie to z lewarka czy potrzebuje kanal?

Lepiej kanał łatwiej sruby odkrecic te w podłodze bo naprawde trzeba uzyc sily i jak ci sie ssunie z lewarka to zostaniesz kaleką

Proponuje tez zaopatrzec sie w takie cos:

http://allegro.pl/sciagacz-sworzni-widelec-16-40cm-jonnesway-i1938013291.html

Ja odżałowałem i kupile fajna sprawa nic nie trzeba tłuc walic i obawiac sie o gwint czy nakretki sworznia a przyda sie tez do wymiany konówek.

Napisano

> w sumie auto z 2004 roku jezdzilo tylko jedna zime wiec moze zle nie bedzie

tego typu "niespodzianki" ponoć dotyczą tylko cc.

U siebie robiłem po 10latach auto jeżdżone cały rok i wszystko ładnie zeszło, robota całkiem spoko smile.gif

Napisano

Dokładnie... Przerabiałem już to... Jedna śruba, mocująca staba poszła się... frown.gif

Napisano

> witam

> dzis dowiedzialem sie, ze mam wybite oba wahacze z przodu w zwiazku z czym mam dawa pytania.

> Jakie najlepiej kupic wahacze?

> Czy samemu jest trudno wymienic?

> pozdrawiam

MM polecam z Pszczyny ok.gifhttp://allegro.pl/wahacz-lewy-seicento-cinquecento-oryginal-magneti-i1941950650.html

Napisano

> Dokładnie... Przerabiałem już to... Jedna śruba, mocująca staba poszła się...

A mi jedna się nie urwała. zlosnik.gif

Reszta śrub od staba poszła...

Napisano

> A mi jedna się nie urwała.

> Reszta śrub od staba poszła...

Mi tylko jedna poszła, ale było tyle roboty, że... Resztki śruby nie chciały się odczepić przy nawiercaniu... Ale za to jaka ulga po zrobieniu smirk.gif

Napisano

> Dokładnie... Przerabiałem już to... Jedna śruba, mocująca staba poszła się...

te od staba to srał pies... ja już w jednym moim świętej pamięci cieniasie ciełem podłoge pod nogami kierowcy bo nie moglem wahacza przykrecic

to ze sie mocowanie staba przy wahaczach urywa to standart tez jak nie ruszane kilka lat no.gif

Napisano

Mnie też to czeka :/ Wahacze kupione Ori leżą na szafie w pokoju tylko zabrać się za to nie mogę zlosnik.gif

Napisano

ja nie miałem tego problemu a bóg jeden wiek czy kiedys byly w moim ruszane (procz mojej wymiany oczywiscie)

Napisano

> Mnie też to czeka :/ Wahacze kupione Ori leżą na szafie w pokoju tylko zabrać się za to nie mogę

nie ma co sie przejmowac. U mnie po 17 latach odkrecily sie bez problemu. Ja polecam najpierw podgrzac porzadnie srube. A jak nie bedzie sie chciala odkrecic, to nie ciagnac na sile tylko pneumatem lekko odkrecac, aby jak mamy zbyt mala sile na pneumacie to on obstukuje bardzo mocno srube az wkoncu puszcza smile.gif

Napisano
  • Autor

jeszcze mam jedno pytanie bo dzis patrzalem przydaloby sie tez wymienic gumy na stabilizatorze, czy sa jakies lepsze i gorsze. Jakiej firmy najlepiej kupic hmm.gif

Napisano

> jeszcze mam jedno pytanie bo dzis patrzalem przydaloby sie tez wymienic gumy na stabilizatorze, czy

> sa jakies lepsze i gorsze. Jakiej firmy najlepiej kupic

bierz ricambi z aso, kosztuja grosze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.