Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

V-C + gaz

Featured Replies

Napisano

JAki silnik montowany w V-C przed liftem polecacie do gazu ?, opcją jest astra H hmm.gif

Napisano

> JAki silnik montowany w V-C przed liftem polecacie do gazu ?, opcją jest astra H

1.8 125KM

Napisano
  • Autor

> 1.8 125KM

tak podejrzewałem że to będzie to smile.gif

Napisano

> JAki silnik montowany w V-C przed liftem polecacie do gazu ?, opcją jest astra H

Zerknij za 2.2 147 konnym. 1.8 122 konny za dobrze sobie nie radzi ze sporym i nie lekkim autem jakim jest vectra C.

Napisano

też miałem podobny wybór do twojego i brałem pod uwagę 1.8 Z18XE w vectrze i 1.4 na łańcuchu w astrze H ostatecznie jednak wypadło na peugeota 307 HDI 90KM smile.gif

Napisano
  • Autor

> ostatecznie jednak wypadło na peugeota 307 HDI 90KM

Taka opcja nie jest brana pod uwagę tylko ople zlosnik.gif

Napisano

a peugeota 307 HDI 90KM

mialem nie przyjemnosc podrozowania takim autem - nie zazdraszczam spalanie kosmiczne komfort zaden sick.gif

Napisano

> a peugeota 307 HDI 90KM

> mialem nie przyjemnosc podrozowania takim autem - nie zazdraszczam spalanie kosmiczne komfort zaden

ok 5.5l wychodzi w cyklu mieszanym, warunki jazdy dla mnie ok, w porównaniu z VC faktycznie na pewno nie będzie tak komfortowo ale poza tym auto ok smile.gif

Napisano

Ja mam VC z 2004 grudzień, 1.8 122 KM. Mam instalkę Omegaz Landi Renzo. Po przejechaniu kol 9 kkm mam średni koszt 100 km wyliczony dokładnie 30,7 zł/100 km. Autko głównie jeżdzi po mieście. Nie podaję spalania gazu bo to jest bez sensu. W przypdaku instalacji sekwencyjnych należy moim zdaniem podawać sredni koszt na 100 km. Mówie to z doświadczenia posiadania juz dwóch samochodów z instalacjami sekwncyjnymi.

Pozdrawiam

Boa

Napisano
  • Autor

I o takie opinie chodzi zlosnik.gif

Napisano

> I o takie opinie chodzi

1.8 z18xe i 2.2(starsze, bez bezposredniego wtrysku)

Pierwszym jezdze sam ,drugim ojciec.

Oba swietnie chodza na LPG ok.gif

Moj mniej pali, ale nadrabia to konsumpcją oleju przy szybkiej jezdzie biglaugh.gif

Napisano

> Moj mniej pali, ale nadrabia to konsumpcją oleju przy szybkiej jezdzie

ale nie wszystkie z18xe lubią olej, mój w zafirze nie pił nic od wymiany do wymiany.

Napisano

> I o takie opinie chodzi

Autko cudnie chodzi na gazie. Nie ma żadnych problemów. Jedynie stojąc na zewnątrz słychać wtryskiwacze. Można się nabrać że silnik na gnojówce chodzi zlosnik.gif

Boa

Napisano

bo landi ma takie głosne wtryski... niestety musze je montowac smile.gif nie słychac nic tylko stukanie smile.gif zakładam Omegasy Landi w ASO skody smile.gif

Napisano

> ale nie wszystkie z18xe lubią olej, mój w zafirze nie pił nic od wymiany do wymiany.

Moj lubi. Jak jade spokojnie to praktycznie nie ubywa ,ale jesli pocisne w trasie ponad 130 to znika dosc szybko.

Jak raz pojechalem ostro trase 650km (czesciowo autostrada 150+) to wyparowalo prawie pol litra. icon_eek.gif

Napisano

> bo landi ma takie głosne wtryski... niestety musze je montowac nie słychac nic tylko stukanie

> zakładam Omegasy Landi w ASO skody

Ale to nie szkodzi. W środku jest cisza. natomiast ktoś może się nabrać że to gnojówka

Boa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.