Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zwróciliście uwagę na czołówkę Raportu na gorąco?

Featured Replies

Napisano

Tego co to na TVPInfo leci (znaczy na WOT).

Poszukajcie czołówki i przypatrzcie się, ciekawy jestem czy coś zwróci Waszą uwagę hehe.gif

Ktoś nie pomyślał wink.gif

Napisano

jazdaz kamera w prawej rece ? zlosnik.gif

Napisano

> Tego co to na TVPInfo leci (znaczy na WOT).

> Poszukajcie czołówki i przypatrzcie się, ciekawy jestem czy coś zwróci Waszą uwagę

> Ktoś nie pomyślał

czepiasz się zlosnik.gif

chodzi ci o to że prowadzi motocykl lewą ręka smirk.gif, w prawej trzyma kamerę rotfl.gif i że niby jak obsługuje manetkę gazu hmm.gif

wiesz to TVP jest oni nie maja helikoptera jak TVN więc trzeba sobie dawać radę mlot.gif

Napisano
  • Autor

> jazdaz kamera w prawej rece ?

I robiąc przegazówki lewą hahaha.gif

Musi ściągnęli moto z jukeja hehe.gif

Napisano

moze tempomat ma hehe.gifzlosnik.gif i sterowanie gazem z kamery

Napisano
  • Autor

> czepiasz się

> chodzi ci o to że prowadzi motocykl lewą ręka , w prawej trzyma kamerę i że niby jak obsługuje

> manetkę gazu

Kij z prowadzeniem tylko lewą ręką, też często tak mam, ale widać jak tą lewą łapą majta jakby przegazówki robił hehe.gif

> wiesz to TVP jest oni nie maja helikoptera jak TVN więc trzeba sobie dawać radę

Może nie jest to topowy program, ale goście ładnie dają w korkach - kilka razy miałem okazję trzymać się za jednym (a może i drugim).

Napisano

> Kij z prowadzeniem tylko lewą ręką, też często tak mam, ale widać jak tą lewą łapą majta jakby

> przegazówki robił

Może lustrzane odbicie obrazu? Kiedyś pogoda (tvp1) miała na końcu ten sam filmik (czołówkę) co na początku, tylko puszczony do tyłu (np. czujnik wiatru kręcił się "pod prąd").

> Może nie jest to topowy program, ale goście ładnie dają w korkach - kilka razy miałem okazję

> trzymać się za jednym (a może i drugim).

Ja kiedyś jechałem za takim w korku skutem (50ccm) i doganiałem na każdych światłach...

PZDR

Napisano

> Tego co to na TVPInfo leci (znaczy na WOT).

> Poszukajcie czołówki i przypatrzcie się, ciekawy jestem czy coś zwróci Waszą uwagę

> Ktoś nie pomyślał

Jakiś model motocykla ( Harley bądź Indian ) miał rollgaz w lewej ręce tak aby jadący nim policjant mógł używać broni w trakcie jazdy

Napisano
  • Autor

> Ja kiedyś jechałem za takim w korku skutem (50ccm) i doganiałem na każdych światłach...

W mieście to jest standard. Kolega w ten sposób wku...wiał pacjenta na "szlifierce". Gość odszedł koledze dopiero na Puławskiej (czy jakoś tak).

Mi chodziło o operowanie, w sumie nie najmniejszym, motocyklem oraz styl jazdy wink.gif

Napisano
  • Autor

> Jakiś model motocykla ( Harley bądź Indian ) miał rollgaz w lewej ręce tak aby jadący nim policjant

> mógł używać broni w trakcie jazdy

Oki, ale ta animacja nie prezentuje tego typu motocykla wink.gif

Napisano

> W mieście to jest standard. Kolega w ten sposób wku...wiał pacjenta na "szlifierce". Gość odszedł

> koledze dopiero na Puławskiej (czy jakoś tak).

W mieście skuter rządzi.

> Mi chodziło o operowanie, w sumie nie najmniejszym, motocyklem oraz styl jazdy

Zgadzam się, sam chciałbym tak "umić".

Napisano

> Jakiś model motocykla ( Harley bądź Indian ) miał rollgaz w lewej ręce tak aby jadący nim policjant

> mógł używać broni w trakcie jazdy

Nie piszesz przypadkiem o ręcznym przyspieszaczu zapłonu? cfaniaczek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.