Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Analizator spalin (jaki kupić)?

Featured Replies

Napisano

witajcie

wiem, że nie ma do niego atestu itp (taki z atestem będę chciał kupić na wiosnę) jednak chciałem kupić coś na teraz, aby sprawdzać czy aby na pewno skład mieszanki jest prawidłowy. Czy sprzęt z tego linku będzie do tego celu przydatny? Pytam jako laik odnośnie tego typu urządzeń.

Napisano

> witajcie

> wiem, że nie ma do niego atestu itp (taki z atestem będę chciał kupić na wiosnę) jednak chciałem

> kupić coś na teraz, aby sprawdzać czy aby na pewno skład mieszanki jest prawidłowy. Czy sprzęt

> z tego linku będzie do tego celu przydatny? Pytam jako laik odnośnie tego typu urządzeń.

taki analizator to do muzeum tylko sie nadaje rotfl.gif może i działa ale nie wiem kto ci sie podejmie jego kalibracji palacz.gif

Napisano

Przyzwoity, używany czterogazowy analizator spalin kosztuje w okolicach 5000.

Szkoda wyrzucać pieniędzy na to cudo z ogłoszenia, będziesz miał na jedną kalibrację tego właściwego. smile.gif

Napisano
  • Autor

> Przyzwoity, używany czterogazowy analizator spalin kosztuje w okolicach 5000.

> Szkoda wyrzucać pieniędzy na to cudo z ogłoszenia, będziesz miał na jedną kalibrację tego

> właściwego.

dzięki za info, czyli lepiej kupić raz a dobrze, po nowym roku rozejrzę się za czymś z atestem.

Napisano

> taki analizator to do muzeum tylko sie nadaje może i działa ale nie wiem kto ci sie podejmie jego

> kalibracji

Po drugie odczyt dałby tyle co nic. Lepiej zainwestować w 4-ero gazowy analizator, który pozwoli na dużo szerszy zakres możliwości.

Napisano

> Po drugie odczyt dałby tyle co nic. Lepiej zainwestować w 4-ero gazowy analizator, który pozwoli na

> dużo szerszy zakres możliwości.

i po trzecie trzeba chwile popracować na nim żeby go opanować palacz.gif

Napisano

> i po trzecie trzeba chwile popracować na nim żeby go opanować

a co tu opanować yikes.gif

to jak alkomat albo ,albo ...

Napisano

> a co tu opanować

> to jak alkomat albo ,albo ...

Chodziło chyba o ten zabytkowy z linku.

Napisano

> a co tu opanować

> to jak alkomat albo ,albo ...

ten z linku to czarna magia hehe.gifzwykły elektroniczy tak dla kogoś na 1 raz to też czarna magia biglaugh.gif

Napisano

Jeśli nie wie, jak interpretować wskazania, bo jeśli tak, to za wielkiej filozofii tam raczej nie ma.

Napisano
  • Autor

na początek kupię skaner obd a jak już całość ruszy będę zmuszony kupić analizator którego zapewne w życiu nie użyje smile.gif

Napisano

> Jeśli nie wie, jak interpretować wskazania, bo jeśli tak, to za wielkiej filozofii tam raczej nie

> ma.

głównie chodzi o interpretacje wskazań i zależności miedzy nimi grinser006.gif

Napisano

> na początek kupię skaner obd a jak już całość ruszy będę zmuszony kupić analizator którego zapewne

> w życiu nie użyje

Skanerem nie zrobisz tego co analizatorem. Analizator przydaje się i to bardzo.

Napisano

> Skanerem nie zrobisz tego co analizatorem. Analizator przydaje się i to bardzo.

w 1 kolejności żeby sprawdzić samochód czy nadaje sie do założenia lpg biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.