Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie macie prezenty dla swoich Crom na Święta

Featured Replies

Napisano

Moja zostala w poniedzialek wymyta, ale juz jest znow brudna.Dzis wymienilem olej, filtr oleju i filtr powietrza.

Napisano

> Moja zostala w poniedzialek wymyta, ale juz jest znow brudna.Dzis wymienilem olej, filtr oleju i

> filtr powietrza.

Ja swojemu wrzucilem duze hamulce. Koniec prezentow na dluzszy czas ;-).

Napisano
  • Autor

> Ja swojemu wrzucilem duze hamulce. Koniec prezentow na dluzszy czas ;-).

W dodatku z rdza juz sa w gratisie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Moja zostala w poniedzialek wymyta, ale juz jest znow brudna.Dzis wymienilem olej, filtr oleju i

> filtr powietrza.

Moja dostała nowe wycieraczki Boscha i paliwka z Schela hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Moja dostała nowe wycieraczki Boscha i paliwka z Schela

No i moja zostaje w Polsce juz, nie zabieram jej do Belgii.Ja bede w piatek tankowal i wleje stp.

Napisano

> No i moja zostaje w Polsce juz, nie zabieram jej do Belgii.Ja bede w piatek tankowal i wleje stp.

A moja zostanie umyta, a następnie wykorzystana cool.gif - jako pojazd ślubny dla mnie i mojej Pani Kierownik zona.gif

Napisano

> filtr powietrza.

I co tam wlałeś ostatecznie?

Napisano

> A moja zostanie umyta, a następnie wykorzystana - jako pojazd ślubny dla mnie i mojej Pani

> Kierownik

ja też swoją Cromę w styczniu wykorzystam w tym celu smile.gif a na święta ramki plus grzałka płynu chłodniczego...

Napisano

> No i moja zostaje w Polsce juz, nie zabieram jej do Belgii.Ja bede w piatek tankowal i wleje stp.

Posłuchałeś mojej rady w kwestii (nie)przerejestrowania czy jest jakiś inny powód?

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Posłuchałeś mojej rady w kwestii (nie)przerejestrowania czy jest jakiś inny powód?

> Pozdrawiam BAS

POwiem Ci ze byl by to dobry pomysl, ale tak musze Crome zostawic zeby dac do Cinka na wymiane rozrzadu, i drzwi do zrobienia, bo Żonie wyrwalo w Niemczech jak tankowalismy i sa na zgrzewie zagiete, to trzeba tez zrobic wink.gif

Napisano
  • Autor

> I co tam wlałeś ostatecznie?

Motula, bo tego drugiego nie umialem dostac na juz wink.gifwink.gif

Napisano

Dostała nową żarówkę H7 i wystarczy, bardziej ją rozpieszczę to zacznie robić fochy foch.gif. Stoi w ciepłym garażu, ma pół baku, nie narzeka... wink.gif

Napisano
  • Autor

> Dostała nową żarówkę H7 i wystarczy, bardziej ją rozpieszczę to zacznie robić fochy . Stoi w

> ciepłym garażu, ma pół baku, nie narzeka...

To u Żony w 107 wymienialem z przodu zarowki, bo na szybko w pazdzierniku kupilem na stacji firmy MM i gorzej to swiecilo niz swieczka na stole, teraz dalem Philipsy i przed autem stala sie swiatlosc smile.gif

Napisano

> Się przyzwyczaiłem .

A co to w końcu jest i z czego dałeś ?

Napisano

> A co to w końcu jest i z czego dałeś ?

Abarth GP lub MiTo 155/170hp zaciski + tarcze MiTo z racji rozstawu otworów na śruby waytogo.gif.

Napisano

> Abarth GP lub MiTo 155/170hp zaciski + tarcze MiTo z racji rozstawu otworów na śruby .

No prosze więc jednak pasowało z Alfy zlosnik.gif

Napisano

Moja dostała olej, filtry oraz (prawie)nowe lusterko.

W bagażniku czeka klamka wewnętrzna i zamówiłem jeszcze w ASO jakiś plastik za 2,5zł.

A w sobotę mycie i tankowanie.

Napisano

> ja jutro będę montował spryskiwacze od skody octavi 2 .

Daj znac co i jak..... ok.gif

Napisano

moja Kromka dostała nowe drążki kierownicze i końcówki drążków. Do tego zbieżność u pana Dudy i nowe zimówki wink.gif Na razie wystarczy wydatków mlot.gif

aha, jakiś czas temu doświetliłem sobie bagażnik paskami LED bo za mało mi było światła - teraz jest super yay.gif

Napisano
  • Autor

Czyli wahacze dobre,a drazki i koncowki polecialy?Sam wymieniales?

Napisano

> Czyli wahacze dobre,a drazki i koncowki polecialy?Sam wymieniales?

wahacze OK, pojechałem na zbieżność do Dudy a on mówi żeby najpierw zrobić końcówki bo są luzy (125kkm przebiegu) a dla pewności żeby nie robić 2x żeby zmienić też drążki.

Tak też zrobiłem - nie sam - coś ty smile.gif - do drążków trzeba mieć specjalny klucz - zrobił mi Inter w Gliwicach.

Napisano
  • Autor

Ja plaskim kluczem 36 bodajze odkrecalem drazki u siebie,na poczatku tez myslalem ze trzeba bedzie taki klucz miec

fgfwe.jpg

ale jednak nie trzeba bylo.

Kiedy jakis spot, bo widze ze na Śląsku jest nas troche, ja do 8 stycznia jestem w Polsce.

Napisano

to albo miałeś już drążki zmieniane albo takie wsadzali do Cromy przed FL smile.gif Bo moje oryginały nie miały tego wcięcia na klucz - kupiłem TRW (oryginalne też był TRW) i te nowe już miały wycięcie na klucz płaski.

Napisano
  • Autor

Mysle ze takie wsadzili fabrycznie wink.gif

Napisano

A ja moje Kromce (jak i małżonce) sprawiłem trochę nietypowy prezent, kupiłem Fiacika Pande aby troszkę odciążyła Kromcie i w obecnych warunkach by ktoś nie zrobił sobie z jej kuferka garażu.

Napisano

Już po świętach, więc niech ma na nowy rok. Dostała roletki przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby, zamontowane wg opisu Liska ok.gif

Jakby ktoś chciał, to po montażu zostały mi tylne wewnętrzne klamki. Śmieszne, bo kupiłem dwa boczki z roletkami i klamkami (reszta raczej na śmietnik) w cenie jednej klamki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

To ladny prezent, to moze zawitasz do nas na spota?? wink.gif

Napisano

> To ladny prezent, to moze zawitasz do nas na spota??

Chętnie, ale w piątek wybieram się na parę dni na narty sylwestrowe. 270635636-JUMP2.gif Zapraszam do Wrocławia po Nowym Roku 20.GIF

Napisano

> Już po świętach, więc niech ma na nowy rok. Dostała roletki przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby,

> zamontowane wg opisu Liska

O proszę wink.gif

> Jakby ktoś chciał, to po montażu zostały mi tylne wewnętrzne klamki.

Tylne klamki sa identyczne jak przednie...

>Śmieszne, bo kupiłem dwa

> boczki z roletkami i klamkami (reszta raczej na śmietnik) w cenie jednej klamki

A maskownice głośników masz w jakim kolorze.... ja mam w ciemnym brązie imitującym drewno z metalową siatką

Napisano

> O proszę

> Tylne klamki sa identyczne jak przednie...

Może kiedyś się przydadzą, podobno lubią się złamać.

> A maskownice głośników masz w jakim kolorze.... ja mam w ciemnym brązie imitującym drewno z

> metalową siatką

Też ciemny brąz. Oprócz maskownic wyrwałem jeszcze listwy i ramki podłokietników, reszta poszła do śmieci. Reflektujesz? wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.