Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy da się kupić jeszcze Cherokee

Featured Replies

Napisano

Wpadł mi do głowy całkowicie luźny pomysł i zastanawiam się na ile jest on wykonalny.

Mianowicie: czy da się kupić jeszcze Jeep Cherokee z przeznaczeniem do jazdy na co dzień po mieście?

Konkretnie chodzi mi o to, że nie każdy samochód jest Mercedesem W124 i niektóre modele zwyczajnie ulegają degradacji.

Nie interesuje mnie off-road. Zależy mi na samochodzie który da się kupić/doprowadzić do takiego stanu, żeby poza elementami eksploatacyjnymi nie wymagał ode mnie żadnej uwagi. Wsiadam i jadę.

Zmieści się toto w 15l lpg? hmm.gif

Pierwsze z brzegu ogłoszenie

Napisano

> Wpadł mi do głowy całkowicie luźny pomysł i zastanawiam się na ile jest on wykonalny.

> Mianowicie: czy da się kupić jeszcze Jeep Cherokee z przeznaczeniem do jazdy na co dzień po

> mieście?

> Konkretnie chodzi mi o to, że nie każdy samochód jest Mercedesem W124 i niektóre modele zwyczajnie

> ulegają degradacji.

> Nie interesuje mnie off-road. Zależy mi na samochodzie który da się kupić/doprowadzić do takiego

> stanu, żeby poza elementami eksploatacyjnymi nie wymagał ode mnie żadnej uwagi. Wsiadam i

> jadę.

10 letnie auto chiales kupic jako nowe??? hehe.gif

ostatni to chyba 2001r wiec szukaj takiego za granica ze wszystkimi papierami itd

> Zmieści się toto w 15l lpg?

napewno nie

> Pierwsze z brzegu ogłoszenie

to jakas bardacha bo nic tu nie pasuje

Napisano
  • Autor

> 10 letnie auto chiales kupic jako nowe???

Nie, chcę zrealizować jakieś tam młodzieńcze marzenie na które mogę sobie teraz pozwolić.

Jednocześnie cenię sobie wygodę bezproblemowej eksploatacji dotychczasowych samochodów dlatego nie wiem na ile koliduje to z powyższym.

> ostatni to chyba 2001r wiec szukaj takiego za granica ze wszystkimi papierami itd

> napewno nie

> to jakas bardacha bo nic tu nie pasuje

nie znam się, dlatego pytam.

Napisano

> Mianowicie: czy da się kupić jeszcze Jeep Cherokee z przeznaczeniem do jazdy na co dzień po

> mieście?

jak najbardziej się da

np TAKIEGO

> Konkretnie chodzi mi o to, że nie każdy samochód jest Mercedesem W124 i niektóre modele zwyczajnie

> ulegają degradacji.

szukaj wersji EU ze Szwajcarii

tam chyba najbardziej zadbane sztuki są

> Nie interesuje mnie off-road. Zależy mi na samochodzie który da się kupić/doprowadzić do takiego

> stanu, żeby poza elementami eksploatacyjnymi nie wymagał ode mnie żadnej uwagi. Wsiadam i

> jadę.

> Zmieści się toto w 15l lpg?

ja mam 4.7 i jak staram się jeździć oszczędnie to nie chce mi zejść poniżej 20 litrów

jak jadę normalnie, ale takie moje normalnie, to pali 18 z hakiem (benzyny, nie gazu)

te 15 litrów będzie raczej ciężkie do osiągnięcia

nie mówię nierealne, ponieważ jak będziesz jeździł tylko w nocy i tylko po obwodnicy i tylko bardzo spokojnie

no ale co to za frajda

nastaw się raczej na spalanie do 20 litrów LPG przy czym tutaj już frajda z jazdy większa

> Pierwsze z brzegu ogłoszenie

sztuka fajna, na pewno korozji nie powinna mieć, a to zawsze plus

pytanie jak z resztą

użytkowanie w gorących warunkach mogło odcisnąć na tym aucie swoje piętno

dodatkowo jeśli to była sztuka specjalnie na tamte klimat to na pewno ma bardzo wydajną klimę

pytanie czy w ogóle ma ogrzewanie

ogólnie zapraszam na http://forum.jeep.org.pl do działu zakup kontrolowany, poczytasz tam trochę i wyrobisz sobie opinię czego można się spodziewać

i jeszcze znajdziesz w okolicy swojej porządny warsztat do jepów biglaugh.gif

Napisano

Da się. Ja co prawda mam Granda (ZJ) '94.

Jest to mój zimowy dupowóz na co dzień.

Wg mnie warunek niezawodnosci w Jeepie to zero przeróbek made in Bolandia. Moj jest 100% fabryka, nie ma nawet gazu smile.gif Odkąd go posiadam (prawie 4 lata) nigdy się nie zepsuł.

Napisano

Jak się okresowo dogląda olejów w mostach, wymienia filtry, smaruje zwrotnice to nie ma problemu bo i z jakiego powodu 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ulegają degradacji.

To zapomnij o jeepie hehe.gif

Miałem w124 - sprzedałem

Co chcesz osiągnąć ?

Napisano

Ale Jeep się nie psuje nono.gif. Jeep jedynie się zużywa oczywiście od figlarnej drive.gif. Mam od pewnego czasu WG i powiem szczerze kolejne też będą tej marki.

Napisano

> Ale Jeep się nie psuje . Jeep jedynie się zużywa oczywiście od figlarnej . Mam od pewnego czasu WG

> i powiem szczerze kolejne też będą tej marki.

Mam WJ - ok.gif

W124 miałem - natłukłem coś koło 300 kkm ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.