Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierunwskazy.

Featured Replies

Napisano

Witam, wystapil dzisiaj maly problem z kierunkowskazami. Podczas jazdy gdy wlaczylem lewy kierunkowskaz to zaczal on migac z bardzo duza czestotliwoscia (prawy dzialal normalnie). Gdy dojechalem na miejsce sprawdzilem styki, poprawilem zarowke w bocznym kierunku i teraz dziala normalnie. Ale nie wiem czy dziala normalnie tylko teraz, czy znowu za chwile bedzie szybko migac frown.gif Co jeszcze ewentualnie moglo byc tego przyczyna ? frown.gif

Napisano
  • Autor

Ok, dzieki. Zobacze jeszcze jak bedzie podczas jazdy i wtedy pomysle frown.gif

Napisano

moim zdaniem jest to wina stykow, przeczysc je wd40 byc moze problem ustapi pozdrawiam

Napisano

> Ale nie wiem czy dziala normalnie tylko teraz, czy znowu za chwile bedzie szybko

> migac

polecam

palacz.gif

Napisano
  • Autor

Szukajac w Internecie to chyba wina przepalonej zarowki, wiec moze cos nie stykalo lub z ta z bocznego kierunku bylo cos nie halo. Okaze sie jak znowu nim wyjade.

Napisano

> Szukajac w Internecie to chyba wina przepalonej zarowki, wiec moze cos nie stykalo lub z ta z

> bocznego kierunku bylo cos nie halo. Okaze sie jak znowu nim wyjade.

na 101% wina żarówki

Napisano
  • Autor

W takim razie dziekuje na chwile obecna za pomoc, jak bedzie sie cos dzialo to bede pewnie pytac wink.gif

Napisano

> napisz, że żartujesz ...

żartuje:)

nie no a tak serio to miałem taką faze u mnie i zmieniłem to i 2 lata jest dobrze

a jeżeli to niema nic do tego to przepraszam wszystkich:)

Napisano

> Witam, wystapil dzisiaj maly problem z kierunkowskazami. Podczas jazdy gdy wlaczylem lewy

> kierunkowskaz to zaczal on migac z bardzo duza czestotliwoscia (prawy dzialal normalnie). Gdy

> dojechalem na miejsce sprawdzilem styki, poprawilem zarowke w bocznym kierunku i teraz dziala

> normalnie. Ale nie wiem czy dziala normalnie tylko teraz, czy znowu za chwile bedzie szybko

> migac Co jeszcze ewentualnie moglo byc tego przyczyna ?

Kolego boczny kierunek tem mały okrągły nie ma nic do szybszego mrugania kierunku.

Przeczyść kostke od kierunku przedniego i kostke od lampy tylnej.

jeśli nie pomoże,wyjmij żarówki i sprawdź,ale te żarówki raczej się nie przepalają.

Jak wszystko zrobisz już i nic nie da.

to wyjmij przekaźnik od kierunku zdejmij z niego obudowe tą czarną i przelutuj pożadnie na płytce luty.

te przekaźniki też się nie psuły tylko trzeba było je przelutować raz na 5lat.

Napisano

Sprawdź żarówki. Jeśli któraś się spaliła, to po tej stronie przerywacz będzie szybciej pracował wink.gifok.gif

Napisano
  • Autor

Dzisiaj wyczyscilem i zabezpieczylem wszystkie styki, narazie jest wszystko ok wink.gif Zobaczymy jak bedzie dalej.

Napisano

> Dzisiaj wyczyscilem i zabezpieczylem wszystkie styki, narazie jest wszystko ok Zobaczymy jak

> bedzie dalej.

I jak,jest ok?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.