Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie działa podgrzewanie i obieg zamknięty

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie jak przy aktualnej aurze wsiądę do mojego Laćka to nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby i obieg zamknięty (tu akurat klapka się zamyka otwiera ale doda na wskaźniku tylko mignie lub wcale), dolegliwości ustępują po zagrzaniu wnętrza pojazdu (dość długim).

Stawiam na płytkę i zimne luty to w końcu 2006 rocznik. Ktoś już to robił jakiś manual 270751858-jezyk.gif No i ktoś ze śląska co by mi to przelutował też by się przydał 270751858-jezyk.gif

Napisano

Poszukaj archiwum, jakies 2-3 miechy temu wklejali mi tu koledzy linki do rosyjskich stron, pomogly mi w rozebraniu panela nawiewow i przelutowalem dokladnie plytke drukowana.

Napisano

Też muszę to zrobić bo mam to samo... crazy.gif

Napisano

> No i ktoś ze śląska co by mi to przelutował też by się przydał

Jeśli potrafisz obsługiwać sie lutownicą to dasz sobie radę . Nie jest to zbyt skomplikowane ale dobranie się , a raczej wymontowanie tego panela jest mocno upierdliwe.

Aby go wyjąć musisz zdemontować schowek pasażera i odpiąć linkę sterowania ogrzewaniem. To samo od strony kierowcy z linką sterowania nawiewem. Kiedy je odepniesz , będziesz miał dość miejsca żeby wypiąć kostki wiązek elektrycznych od panela. Panel jest przykręcony od spodu do ramki ozdobnej radia i po odpięciu wiązek wychodzi razem z linkami.

Napisano

Podstawa to nic nie zgubic, polowe czasu zok 3h zajelo mi szukanie zgubionej kulki/lozyska z pokretla rotfl.gif

Napisano

> Podstawa to nic nie zgubic, polowe czasu zok 3h zajelo mi szukanie zgubionej kulki/lozyska z

> pokretla

Robiłeś to sześć godzin ???

Napisano

> Robiłeś to sześć godzin ???

3h, z czego 1,5h szukalem kulki rotfl.gif

Napisano

> 3h, z czego 1,5h szukalem kulki

Trzeba bylo sobie ukulac nastepna ok.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.