Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.7 dti i jego niedogrzanie zimą .

Featured Replies

Napisano

Witam , czy to norma że nie może się dpgrzać ?czy TTTM.Wiem ,zaraz będzie że termostat ale raczej sprawny .

Objaw jest taki-,na odcinku 20 km nagrzeje się do temp ok 70 ,na pewno przed pierwszą pojedynczą kreską z napisem80*.

Potem wystarczy aby wjechac w miasto i na wolnych obr trochę pochodzi i spada do drugiej z tych podwójnych .Słyszałem że one są ciężkie do nagrzania ,w tamtym roku było identycznie ale temp, była dużo niższa a teraz raptem-4*.

Lapie Wam normę ?

Napisano

> termostat ale raczej sprawny .

A nie prościej podnieść maskę i sprawdzić czy rura idąca do chłodnicy jest zimna? Jedna rzecz będzie już na pewno wyeliminowana ok.gif

Napisano

nie kombinuj i wymień termostat. U mnie trzyma równiutko 90-91 st.

Napisano

W mieście bardzo długo mi się grzeje, ale wystarczy wyskoczyć na dłuższą prostą i w kilka chwil nagrzewa się do 90*.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Od 7 lat stosuję: gumową wycieraczkę przed chłodnicą 3/4 zasłonięta. Wczoraj podróż na Autobahnie średnio 130 km w Austrii i temp. cały czas w normie pomimo iż przejechałem 325 km Villach München cały czas góry w Austrii. ,temp na zewnątrz - 6 Jadąc na 2 landówką serpentynki silnik podgrzał się bardziej ale włączyłem ogrzewanie na maxa i wentylator na 4 i super. Pozdro.

Napisano
  • Autor

> nie kombinuj i wymień termostat. U mnie trzyma równiutko 90-91 st.

Wymieniłem .pomogło na tyle że szybciej troszkę łapie temp. ale też się nie dogrzewa całkiem ,nie może osiągnąć normalnej jak latem, no i w mieście gubi temp.Widać TTTM frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.