Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

hamulce? - problemów cd

Featured Replies

Napisano

ostatnio zatkał się jeden z przewodów i był problem z cofaniem się płynu i cos się tam innego zaczęło rozciekać, wymieniono elementy po obu stronach, przez chwilę było dobrze i tera jest tak: hamuje dobrze, hamulce odpuszczają, hamowanie z puszczoną kierownicą nie powoduje ściągania ale przy hamowaniu jak się trzyma kierownice czuć na niej jakby samochód skręcał w prawo i w lewo (zawsze w tej samej kolejności), przy wymianie klocki i tarcze sprawdzono na wypadek nierównomiernego starcia - co jeszcze?

Napisano
  • Autor

> Wahacze

może, jedna gumotuleja podobno do wymiany jest jak wyszło na stacji, chociaż jeszcze nic nie stuka hmm.gif

Napisano

> może, jedna gumotuleja podobno do wymiany jest jak wyszło na stacji, chociaż jeszcze nic nie stuka

Nie musi stukać ok.gif jeśli będzie luz to autem prowadzi na wszystkie strony waytogo.gif,sam jak byłem na SKP to powiedział niewielki luz na silentblokach a jak wymieniałem wahacze to yikes.gif po prostu facepalm%5B1%5D.gifniewiem.gifjak tak mogłem jezdzic oslabiony.gif

PS. Wahacze wymienia się kompletne(nie same tuleje) waytogo.gif

Napisano

> może, jedna gumotuleja podobno do wymiany jest jak wyszło na stacji, chociaż jeszcze nic nie stuka

A podczas przyśpieszania , szczególnie pod górkę nie ściągą cię czasem na tą stronę?

Napisano
  • Autor

> A podczas przyśpieszania , szczególnie pod górkę nie ściągą cię czasem na tą stronę?

sprawdzę ok.gif a jak tak to potwierdza czy zaprzecza tezie z wahaczami?

Napisano

> sprawdzę a jak tak to potwierdza czy zaprzecza tezie z wahaczami?

Jak najbardziej potwierdza , przy luzie szczególnie na przedniej tulei właśnie tak się dzieje , co ciekawsze u mnie guma od zewnętrznej strony wybiła się niemal całkowicie zaledwie w ciągu kilku miesięcy i kilku kkm oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> kilku miesięcy i kilku kkm

nie chce mi się o tym pisać po raz kolejny bo pisałem na towarzyskim na temat tego elementu samochodu ale trwałość i jakość zamienników czy części do tego stara się ciągle obrzydzić mi korzystanie z tego samochodu crazy.gif

Napisano

> nie chce mi się o tym pisać po raz kolejny bo pisałem na towarzyskim na temat tego elementu

> samochodu ale trwałość i jakość zamienników czy części do tego stara się ciągle obrzydzić mi

> korzystanie z tego samochodu

Moje wahacze i łącznik wytrzymały 2 lata(ok35- 40tys) po drogach wszelkiej maści, dużo po polnych i z dużym ładunkiem Za wahacze, łączniki i wymianę zapłaciłem 350zł - taniocha

Napisano
  • Autor

> A podczas przyśpieszania , szczególnie pod górkę nie ściągą cię czasem na tą stronę?

ściąga no.gif zawieszenie do roboty, znowu sciana.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.