Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto z aukcji allegro

Featured Replies

Napisano

Rodzynek.

Coraz bardziej zadziwiaja mnie sprzedawcy aut hehe.gif

Przykład merceds CL AMG

http://allegro.pl/mercedes-cl-600-v12-amg-19-keyless-navi-xenon-i2041433031.html

czytacie opis gdzie sprzedawqca zapewnia czego on tam nie ma...

a na koncu dopisek zesprzedawca zastrzega mozliwosc błedów i nieaktualnosci ogłoszenia yikes.gif

pomijam fakt ze jest to aukcjia na kup teraz...

Napisano

Ile razy on przestawia te swoje samochody, zeby bylo tylko jedno tlo... a pewnie tam za plecami plac ze zlomami zlosnik.gif

Napisano

> Rodzynek.

Po co tracisz czas na takie ogłoszenia?

Przeca wiadomo że od handlarzy z Szamotuł aut się nie kupuje. nono.gif

Napisano

> pomijam fakt ze jest to aukcjia na kup teraz...

To nie jest prawda.

Zwykła licytacja zaczynająca się od 47500zł

Napisano

> Rodzynek.

> Coraz bardziej zadziwiaja mnie sprzedawcy aut

> Przykład merceds CL AMG

> http://allegro.pl/mercedes-cl-600-v12-amg-19-keyless-navi-xenon-i2041433031.html

> czytacie opis gdzie sprzedawqca zapewnia czego on tam nie ma...

> a na koncu dopisek zesprzedawca zastrzega mozliwosc błedów i nieaktualnosci ogłoszenia

> pomijam fakt ze jest to aukcjia na kup teraz...

pomijam fakt ze i tak to nei jest wiążące za regulaminem allegro

Quote:

3.6.

Celem Aukcji dotyczących sprzedaży lub wynajmu nieruchomości, Aukcji w kategorii „Wakacje” oraz Aukcji w kategorii „Motoryzacja” (serwis motoAllegro), w podkategoriach „Samochody”, „Motocykle”, „Maszyny budowlane”, „Maszyny rolnicze”, „Inne pojazdy i łodzie”, "Przyczepy, naczepy" oraz "Wózki widłowe" oraz Aukcji w kategorii "Usługi" nie jest zawarcie umowy, jakiekolwiek czynności podejmowane przez Użytkowników w ramach tych Aukcji nie są wiążące, a Aukcje te mają charakter wyłącznie ogłoszeniowy.

Napisano

> Rodzynek.

tym bardziej ten przebieg... tylko naiwny uwierzy w te ledwo ponad 100tys hehe.gifhehe.gif Srodek wyslizgany jak po 3xwiekszym

Napisano

> a na koncu dopisek zesprzedawca zastrzega mozliwosc błedów i nieaktualnosci ogłoszenia

"Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego "

Zgłoś po prostu naruszenie zasad allegro - reklama, informacja handlowa...

Napisano

> tym bardziej ten przebieg... tylko naiwny uwierzy w te ledwo ponad 100tys Srodek wyslizgany jak

> po 3xwiekszym

no wlasnie to jest ten błąd w ogłoszeniu... biglaugh.gif

tak naprawde ma 319 tys km rotfl.gif

Napisano

> "Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1.

> Kodeksu Cywilnego "

> Zgłoś po prostu naruszenie zasad allegro - reklama, informacja handlowa...

nic nie zgłosi bo jest zgodne z regulaminem patrz mój post wyżej z przytoczonym punktem regulaminu

Napisano

> nic nie zgłosi bo jest zgodne z regulaminem patrz mój post wyżej z przytoczonym punktem regulaminu

Nie masz racji ale sprawdzanie trwa zlosnik.gif

Napisano

> Nie masz racji ale sprawdzanie trwa

przeczytaj jeszcze raz sobie regulamin allegro i punkt 3.6

to ze ci automat napisał ze sprawdzają to wiesz

Napisano

> to ze ci automat napisał ze sprawdzają to wiesz

A czy ja pisałem, że mi ktoś/coś napisał?

Napisano

> A czy ja pisałem, że mi ktoś/coś napisał?

no sam napisałeś że sprawdzanie trwa więc się zdecyduj

Napisano

> no sam napisałeś że sprawdzanie trwa więc się zdecyduj

ale nie pisałem o żadnym automacie, obudź się.

Napisano

> ale nie pisałem o żadnym automacie, obudź się.

co łudzisz się ze jakiś człowieczek z allegro ci to napisał hahaha.gif

Napisano

> Nie masz racji ale sprawdzanie trwa

idź kabluj nawet jak nie masz racji! hehe.gif typowe zachowanie polaczka hehe.gif

Napisano

To teraz powiem ci tak.

Mialem podobnego sluzbowego w poprzedniej firmie. Zeby trzymac sie scisle faktow bylo to 4 lata temu.

CL500 w automacie, Silniczek 5L, z roku 2000

Samochod byl szefa, ale byl na tyle drogi w eksploatacji ze na codzien uzywal VW Bora. Tym natomiast mielismy jezdzic na spotkania sluzbowe czy jezeli pozostale samochody byly poza biurem to bralismy tego.

Moze i ciezko ci w to bylby uwiezyc ale samochod mial przebiegu niecale 40.000mil czyli cos kolo 60.000km i niewiele sie zmienil za 3 lata ktore tam pracowalem

Frajda jazdy tym byla OGROMNA ale zaparkowac to masakra z uwagi na gabaryty. Wiecznie byly problemy z elektryka w tym aucie. Serwis czesto przyjezdzal, mowili ze cuda sie dzieja bo po prostu samochod malo jezdzi i akumulator jest wiecznie rozladowany.

Spalanie to ma okropne. SPOKOJNA Jazda tym potworem byla 4 razy drozsza niz Bora 2L TDI. Niestety zawsze mialem samochod na krotkie odcinki i najdluzsze co zrobilem to 300km ale przejazdzki takim samochodem po prostu trzeba sprobowac!!!

Napisano
  • Autor

Panocki chodzi mi o to ,,że w ogłoszeniu sa podane informacje na temat auta a na koncu strony sprzedawca zastrzega błedy i pomyłki tak aby wciskac kit a jak ktos pozna to sie moze wykrecic...

Poza tym taki zapis na aukcji jest nie wiążący bo jest niezgodny z prawem.

Napisano

> co łudzisz się ze jakiś człowieczek z allegro ci to napisał

chłopie co Ty ćpasz?

Napisano

> idź kabluj nawet jak nie masz racji! typowe zachowanie polaczka

Typowy tekst zasrańca

Napisano

> Typowy tekst zasrańca

Puknij się człowieku w czoło, szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Idź napisz skargę, że ogłoszenie jest niezgodne z regulaminem nawet go nie czytając. Robisz z siebie pośmiewisko i tyle.

Aha, nie zapomnij powiadomić moderatora hehe.gif

Napisano

> Puknij się człowieku w czoło, szukasz problemu tam gdzie go nie ma. Idź napisz skargę, że

> ogłoszenie jest niezgodne z regulaminem nawet go nie czytając. Robisz z siebie pośmiewisko i

> tyle.

> Aha, nie zapomnij powiadomić moderatora

Kolejny idiota facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Kolejny idiota

Radzę się pohamować niekiedy bo nikt w sieci anonimowy nie jest...

Napisz mi co w aukcji, którą podał założyciel tematu jest nieregulaminowego? rotfl.gif

Napisano

> Radzę się pohamować niekiedy bo nikt w sieci anonimowy nie jest...

grozisz mi?

Napisano

> Czekam na odpowiedź

over 30.GIF

Napisano

> over

czyli od początku nie miałeś nic mądrego do powiedzenia w tym temacie ale potrolować trzeba było hehe.gif

Napisano

> czyli od początku nie miałeś nic mądrego do powiedzenia w tym temacie ale potrolować trzeba było

Nie chcę dyskutować z imbecylem. Możesz się odczepić? Czekasz aż bany polecą? Ile ty masz lat?

Napisano

> Nie chcę dyskutować z imbecylem. Możesz się odczepić? Czekasz aż bany polecą? Ile ty masz lat?

Wyedytuj jeszcze kilka wiadomości, wystraszyłeś sie ostrzeżenia? hehe.gif

wracając do tematu głównego to aukcja jest zgodna z regulaminem i nie ma podstaw do jej usunięcia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.