Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda Hornet do obejrzenia - okolice Kalisza

Featured Replies

Napisano

Witam wink.gif

Czy ktoś mógłby rzucić okiem na motocykl z tej aukcji: klik ok.gif Na obrazkach wygląda całkiem ładnie, jakby ktoś mógł sprawdzić jak się prezentuje w rzeczywistości to byłbym wdzięczny. Z góry dzięki 20.GIF

Napisano

> Witam

> Czy ktoś mógłby rzucić okiem na motocykl z tej aukcji: klik Na obrazkach wygląda całkiem ładnie,

> jakby ktoś mógł sprawdzić jak się prezentuje w rzeczywistości to byłbym wdzięczny. Z góry

> dzięki

kolego zajrzyj może na giełdę tutaj , bo jest taki hornecik nawet w tym samym malowaniu

Napisano

> Na obrazkach wygląda całkiem ładnie,

za ładnie, widać że leżał a dekle jak nowe ... ogólnie odpicowany ładnie

Napisano

> Witam

> Czy ktoś mógłby rzucić okiem na motocykl z tej aukcji: klik Na obrazkach wygląda całkiem ładnie,

> jakby ktoś mógł sprawdzić jak się prezentuje w rzeczywistości to byłbym wdzięczny. Z góry

> dzięki

9 tys km ... padlem ze smiechu

Napisano
  • Autor

> kolego zajrzyj może na giełdę tutaj , bo jest taki hornecik nawet w tym samym malowaniu

Widziałem, ale dzięki waytogo.gif

• 4 tygodnie później...
Napisano

Hehe, sprzątnąłem ją Tobie sprzed nosa ? W zeszły weekend ją nabyłem dla mojej Agnieszki. Sprzęt w stanie idealnym, jeździ jak fabryka.

Napisano

Też mam wątpliwości - przednia opona zjechana, półka podrapana, elementy silnika z aluminium troszkę skorodowane. Poza tym jeździ jak fabryka. Zakup cholernie udany. Całe szczęście pojechaliśmy pierwszego dnia po roztopach, bo czaiło się na niego sporo osób.

Napisano

> widać że leżał

Gdzie ?

Napisano

> Też mam wątpliwości - przednia opona zjechana, półka podrapana, elementy silnika z aluminium

> troszkę skorodowane. Poza tym jeździ jak fabryka. Zakup cholernie udany. Całe szczęście

> pojechaliśmy pierwszego dnia po roztopach, bo czaiło się na niego sporo osób.

no i dobrze, ze jestes zadowolony ale jestem uczulony na sciemy

Napisano

> kolego zajrzyj może na giełdę tutaj , bo jest taki hornecik nawet w tym samym malowaniu

a że tylko 2x droższy hehe.gif

Napisano

> a że tylko 2x droższy

8900 z allegro

10500 z giełdy

Napisano

> 8900 z allegro

> 10500 z giełdy

no dobra , nie na tego spojrzałem grinser006.gif niech będzie Twoja racja 270751858-jezyk.gif

Napisano

> no i dobrze, ze jestes zadowolony ale jestem uczulony na sciemy

Miałem blisko, więc niewiele do stracenia. Jechałem bez nadziei, a wróciłem ze sprzętem.

Napisano
  • Autor

> Hehe, sprzątnąłem ją Tobie sprzed nosa ? W zeszły weekend ją nabyłem dla mojej Agnieszki. Sprzęt w

> stanie idealnym, jeździ jak fabryka.

No trudno, oby się dobrze sprawowała waytogo.gif Dla mnie niestety było trochę za daleko, a dopiero teraz pogoda zaczyna sprzyjać na takie wyjazdy wink.gif

Napisano

Fakt, bo my z obawy, że szybko zejdzie pojechaliśmy zaraz po roztopach, w deszczu. Na szczęscie temperatura była 3*C powyżej zera i bez śniegu, więc dało się w miarę dobrze maszynę przetestować. Jest naprawdę igiełka. Warto było się pospieszyć 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Napisano

> Fakt, bo my z obawy, że szybko zejdzie pojechaliśmy zaraz po roztopach, w deszczu. Na szczęscie

> temperatura była 3*C powyżej zera i bez śniegu, więc dało się w miarę dobrze maszynę

> przetestować. Jest naprawdę igiełka. Warto było się pospieszyć

Co za poświęcenie biglaugh.gif

A moja igiełka stała rok u sprzedawcy niż ją kupiłem 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

Ten gość też miał całkiem fajną, czerwoną SV 650, ale widzę, że już zarezerwowana. Zastanawiają mnie tylko te przebiegi, z jednej strony podejrzanie niskie, ale z drugiej to jednak mimo wszystko i takie się zdarzają ok.gif

Napisano
  • Autor

> Co za poświęcenie

> A moja igiełka stała rok u sprzedawcy niż ją kupiłem

Zależy jeszcze jaka cena. W tym przypadku była dosyć korzystna jak za taki egzemplarz (na tyle co można zobaczyć ze zdjęć i opowieści kolegi) zlosnik.gif

Napisano

> Hehe, sprzątnąłem ją Tobie sprzed nosa ? W zeszły weekend ją nabyłem dla mojej Agnieszki. Sprzęt w

> stanie idealnym, jeździ jak fabryka.

witam kolegę z forum Horneta hehe :D

a sprzęt rzeczywiście dobrze wygląda

Napisano

> witam kolegę z forum Horneta hehe :D

widzę, że jest parę osób z HHKP na AK zlosnik.gif

PS. Gratuluje 900-setki serduszka.gif

Napisano

Ha, witam, a bywam, ale gościnnie. Tu jest mój dom :D

Napisano

Może przywożą dobre sztuki jak rzadko którzy handlarze. Po fotkach ich asortymentu można tak przynajmniej sądzić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.