Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wibracje SC przy ok 2tys. obrotów

Featured Replies

Napisano

Witam

Po 3 dniowym postoju coś się porobiło.

Mianowicie gdy odpalam auto wirbuje i przestaje gdy zaczynam jechać to przy obojętnie jakim biegu lecz ok 2tys. obrotów wibruje całe auto icon_eek.gif Myślałem że trochę pojeżdzę i przejdzie ale nie confused.gif

Nie do wytrzymania beksa.gif szyby drzwi deska radio szyberdach wszystko się trzepie na tych 2 tys. obrotów....

Usterka czy mróz?

Napisano

> Witam

> Po 3 dniowym postoju coś się porobiło.

> Mianowicie gdy odpalam auto wirbuje i przestaje gdy zaczynam jechać to przy obojętnie jakim biegu

> lecz ok 2tys. obrotów wibruje całe auto Myślałem że trochę pojeżdzę i przejdzie ale nie

> Nie do wytrzymania szyby drzwi deska radio szyberdach wszystko się trzepie na tych 2 tys.

> obrotów....

> Usterka czy mróz?

a pali na wszystkie gary?

Napisano
  • Autor

> a pali na wszystkie gary?

taaa... chodzi ogólnie normalnie moc też tylko te wibracje przy 2tys. jakby coś przymarzło czy jak....

Napisano

> taaa... chodzi ogólnie normalnie moc też tylko te wibracje przy 2tys. jakby coś przymarzło czy

> jak....

Mam to samo, chyba poduszki przymarzają.

Napisano

> Mam to samo, chyba poduszki przymarzają.

Dokładnie, ja również tak mam i jak mróz puści to wszystko wróci do normy . Jak na razie to mam za free masaż pleców :D

Napisano

poduszki to może się porozpadały oink.gif

A z drastyczniejszych opcji sprawdź czy śruby łap dobrze trzymają.. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> poduszki to może się porozpadały

> A z drastyczniejszych opcji sprawdź czy śruby łap dobrze trzymają..

Nie ma opcji, jak jest ciepło, jest OK, mam juz tak 3 zimę z rzędu, jak wali mrozem a auto dużo stoi to potem telepie całą budą zlosnik.gif

Napisano

No ja też już się martwiłem ,że coś jest zaczęło psuć bo przy ruszaniu też telepie wszystkim.

Napisano

U mnie to samo choć pojawiło się dopiero w sobotę, a wcześniej przy takich samych morzach tego nie było...

Napisano
  • Autor

No u mnie się zaczęło po 3 dniach nie odpalania auta (stało na zewnątrz) i aku padł do zera facepalm%5B1%5D.gif wcześniej było ok zlosnik.gif

Teraz jeżdżę każdy dzień i wydaje mi się że popuściło trochę.....

Za to rynna od szyby bocznej odkleiła się w drugich drzwiach facepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.