Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak cieplego nadmuchu

Featured Replies

Napisano

Jest problem z pewnym seicento w irlandii

Kolezanka prosi mnie o pomoc na odleglosc

Brak cieplego nadmuchu powietrza, na postoju leci letnie ale silnik sie wtedy gotuje .....

Jeden mechanik wymienil plyny

Drugi wymienil termostat

Objawy nadal takie same.

O odpowietrzenie pisalem ale ona nie wie czy zrobili to fachowo

co jeszcze doradzilibyście ?

Napisano

Nagrzewnica zabita

Napisano
  • Autor

> Nagrzewnica zabita

tzn zakamieniona ? ale dlaczego silni ksie gotuje ? odpowietrzony ale wiatrak sie nie wlacza ? zapytam jeszcze ktory rok tego seja bo moze to mpi i sterowanie wiatrakiem jest z kompa co chyba bylo zawodne prawda ?

Napisano

> tzn zakamieniona ? ale dlaczego silni ksie gotuje ? odpowietrzony ale wiatrak sie nie wlacza ?

> zapytam jeszcze ktory rok tego seja bo moze to mpi i sterowanie wiatrakiem jest z kompa co

> chyba bylo zawodne prawda ?

sprawdź czy wszystkie weże sie ciepłe robią... u mnie podobny objaw tyle ze po otworzeniu termostatu... okazało sie ze wężyk powrotny do zbiorniczka jest zimny i byl zatkany jakąś naroslą...

Napisano
  • Autor

> sprawdź czy wszystkie weże sie ciepłe robią... u mnie podobny objaw tyle ze po otworzeniu

> termostatu... okazało sie ze wężyk powrotny do zbiorniczka jest zimny i byl zatkany jakąś

> naroslą...

sam tego nie sprawdze i to jest problem, jakby problem byl z autem ktore moge osobiscie zobaczyc nie byloby tego tematu grinser006.gif

Napisano

> sam tego nie sprawdze i to jest problem, jakby problem byl z autem ktore moge osobiscie zobaczyc

> nie byloby tego tematu

napisz mu, żeby Ci zasponsorował bilet do UK zlosnik.gif i że do niego pojedziesz i zrobisz zlosnik.gif

Napisano

> napisz mu, żeby Ci zasponsorował bilet do UK i że do niego pojedziesz i zrobisz

chyba jej smile.gif

Napisano

> Jest problem z pewnym seicento w irlandii

> Kolezanka prosi mnie o pomoc na odleglosc

> Brak cieplego nadmuchu powietrza, na postoju leci letnie ale silnik sie wtedy gotuje .....

> Jeden mechanik wymienil plyny

> Drugi wymienil termostat

> Objawy nadal takie same.

> O odpowietrzenie pisalem ale ona nie wie czy zrobili to fachowo

> co jeszcze doradzilibyście ?

obstawiam złe odpowietrzenie jesli jest zapowietrzony wiatrak sie nie załaczy

Napisano

> obstawiam złe odpowietrzenie jesli jest zapowietrzony wiatrak sie nie załaczy

Ja takze to obstawiam, jeszcze trzeba by bylo sprawdzic szczelnosc i droznosc

calego ukladu. Moze byc gdzies cos luzne/dziurawe/zamulone.Moze pompa mowi ze chce na emeryture?

Napisano

Hmm niech sprawdzi czy węże z nagrzewnicy oba są gorące, a wentylator może się nie włączać po 1.Może być zepsuty 2.Czujnik walnięty i nie załącza... Sprawdzić to jest chwila , możesz dziewczynie wytłumaczyć jak i będziemy myśleć dalej 20.GIF

Napisano

> Brak cieplego nadmuchu powietrza, na postoju leci letnie ale silnik sie wtedy gotuje .....

a pompa wody?? jak przytrzyma go na postoju na obrotach, to leci cieplejsze powietrze?? u mnie kiedys tak bylo. jak na wolych obrotach stalem, to temperatura rosla, wiatrak sie nie wlaczal, powietrze z nagrzewnicy letnie. wystarczylo przytrzymac na 2500rpm i temperatura w oczach malala, a powietrze lecialo takie, ze parzylo...pompa wody juz byla licha...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.