Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z Alpine

Featured Replies

Napisano

Siema. Mam taki problem z radyjkiem, otóż po włączeniu czy to radia lub mp3 lewy przód mi nie gra dopóki nie dam ciut głośniej... Inne głośniki grają ok. Przód to DSK165 a tył to seria; napędza to CDE-113BT + krzynka w kufrze :D . Niedawno lutowałem przód bo czasem przerywało na wybojach. Macie jakieś pomysły od czego to może być?

Napisano

> Siema. Mam taki problem z radyjkiem, otóż po włączeniu czy to radia lub mp3 lewy przód mi nie gra

> dopóki nie dam ciut głośniej... Inne głośniki grają ok. Przód to DSK165 a tył to seria;

> napędza to CDE-113BT + krzynka w kufrze :D . Niedawno lutowałem przód bo czasem przerywało na

> wybojach. Macie jakieś pomysły od czego to może być?

Fader może źle jest ustawiony?

Napisano
  • Autor

> Fader może źle jest ustawiony?

... zapomniałem napisać że fader i balans jest na 0 zlosnik.gif

Napisano

Marna to pociecha, ale napiszę, że też tak miałem w swojej Alpince CDE 48cośtam. Czasami musiałem podkręcić do 15 na skali żeby załapało.

Nie dociekałem co to. Sprzedałem.

Napisano
  • Autor

> Zimny lut w radiu, albo problem z kostkami lub samym przewodem od glosnika, ktory moze jest gdzies

> przelamany.

Hmmm... Od nowości radyjka tak nie było.. Jak się zrobi ciepło to sprawdzę połączenia "od kostki" bo chyba tam mam na skrętkę panic.gif ...nie miałem gdzie polutować grinser006.gif Przewód idący od głośnika do kostki jest od zestawu DSK; tak, wiem jest cienki zlosnik.gif Dzięki za odp.

Napisano

> Hmmm... Od nowości radyjka tak nie było.. Jak się zrobi ciepło to sprawdzę połączenia "od kostki"

> bo chyba tam mam na skrętkę ...nie miałem gdzie polutować Przewód idący od głośnika do

> kostki jest od zestawu DSK; tak, wiem jest cienki Dzięki za odp.

Przerabialem podobny temat ponad pol roku temu. Takze sprawa dotyczyla przedniego lewego glosnika. Sprawdzilem cala instalacje od glosnikow, jak sie okazalo problem byl po stronie wzmacniacza napedzajacego przod. Przelutowanie plyty pomoglo.

Napisano
  • Autor

> Przerabialem podobny temat ponad pol roku temu. Takze sprawa dotyczyla przedniego lewego glosnika.

> Sprawdzilem cala instalacje od glosnikow, jak sie okazalo problem byl po stronie wzmacniacza

> napedzajacego przod. Przelutowanie plyty pomoglo.

Pod wzmacniaczem mam tylko suba.

Napisano

> Pod wzmacniaczem mam tylko suba.

Sprawdź przewody do głośnika. Na bank jest gdzieś słabe przejście.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.