Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lacetti dyskoteka w zegarach

Featured Replies

Napisano

kontrolki na desce nie gasną jedynie przygasają, silnik pracuje po wyłączeniu stacyjki, czyli pewnie słynny przewód od spryskiwacza no.gif

z tego co wyczytałem na forum wyjąłem żarówkę oświetlenia bagażnika i silnik można wyłączyć ale kontrolka otwartych drzwi świeci się (nie padnie akumulator od tego ?),

dodatkowo wyrzuciło błąd P1687 (pewnie związane ze zwarciem)

dostałem się do wężyka w klapie (pod światłem stopu), ale nie widzę przecieku,

jakoś mogę sam naprawić , jakiś manual hmm.gif , samochód jest w garażu ale temp. na minusie -2,3

mile widziana pomoc smile.gif

Napisano

> kontrolki na desce nie gasną jedynie przygasają, silnik pracuje po wyłączeniu stacyjki, czyli

> pewnie słynny przewód od spryskiwacza

> z tego co wyczytałem na forum wyjąłem żarówkę oświetlenia bagażnika i silnik można wyłączyć ale

> kontrolka otwartych drzwi świeci się (nie padnie akumulator od tego ?),

> dodatkowo wyrzuciło błąd P1687 (pewnie związane ze zwarciem)

> dostałem się do wężyka w klapie (pod światłem stopu), ale nie widzę przecieku,

> jakoś mogę sam naprawić , jakiś manual , samochód jest w garażu ale temp. na minusie -2,3

> mile widziana pomoc

A dziala spryskiwacz szyby tylnej?

= bo jak nie to BINGO

- jesli tak to mamy do czynienia z przegrzana wtyczka zestawu wskazników (byl gdzies manual na forum)

Napisano
  • Autor

> A dziala spryskiwacz szyby tylnej?

> = bo jak nie to BINGO

> - jesli tak to mamy do czynienia z przegrzana wtyczka zestawu wskazników (byl gdzies manual na

> forum)

dziś nie będę pryskał bo nie wyschnie , napewno spryskiwacz tylny

Napisano
  • Autor

co niektórzy już to przerabiali, może ktoś pomóc hmm.gif

Napisano
  • Autor

jakiś tekst > Tu masz wcześniejsze tematy o tym

> U mnie pękł na łączeniu nadwozia z klapą bagażnika.

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&am...e#Post284732439

plastik światła stop zdjąłem, ale dalej plastiki trzymały i strach miałem że pękną, przez mrozy mogę narobić więcej szkody mad.gif, słupek trzeba od środka zdemontować w kabinie pasażera rozumiem hmm.gif

znalazłem ze zdjęciem opis, dzięki

oswietlenie nie gasnie

można by wpisać na strone klubową manual z tym foto ok.gif

Napisano

> A dziala spryskiwacz szyby tylnej?

> = bo jak nie to BINGO

> - jesli tak to mamy do czynienia z przegrzana wtyczka zestawu wskazników (byl gdzies manual na

> forum)

Mam to już za sobą,usterka pojawia się zazwyczaj w zimie kiedy trzeba często korzystać ze spryskiwacza,samemu do zrobienia problematyczne i czasochłonne,trzeba dobrze wysuszyć kable.Aso 150zł i 2godziny(Chorzów).Pamiętam że w moim laćku silnik pracował dalej po wyciągnięciu kluczyka,wyłączał się po włączeniu długich świateł;)

Napisano

> Mam to już za sobą,usterka pojawia się zazwyczaj w zimie kiedy trzeba często korzystać ze

> spryskiwacza,samemu do zrobienia problematyczne i czasochłonne,trzeba dobrze wysuszyć

> kable.Aso 150zł i 2godziny(Chorzów).Pamiętam że w moim laćku silnik pracował dalej po

> wyciągnięciu kluczyka,wyłączał się po włączeniu długich świateł;)

Omijaj z daleko ten serwis. To banda ludzi udajacych ze sie znaja na samochodach, a na pewno nie znaja sie na lakierowaniu.

Napisano

Nie posiadam tylnego spryskiwacza odkad kupilem Laczka, namierzylem pekniecie wezyka, ale jakos nie przybralem sie do tego ciagle.

Na szczescie elektryka nie wariuje.

Napisano
  • Autor

> Nie posiadam tylnego spryskiwacza odkad kupilem Laczka, namierzylem pekniecie wezyka, ale jakos nie

> przybralem sie do tego ciagle.

> Na szczescie elektryka nie wariuje.

pewnie handlarz dla spokoju odłączył tylną pompkę spryskiwacza tongue.gif

we wtorek jadę do chevroleta z inną sprawą ,a jak nie dam rady zmienić wężyka sam to dam zarobić ok.gif

Napisano

> pewnie handlarz dla spokoju odłączył tylną pompkę spryskiwacza

O ile się nie mylę (i jak dobrze pamiętam) to tylni spryskiwacz jest na tej samej pompce co i przedni i jest tylko jeden zbiorniczek płynu.

Napisano
  • Autor

> O ile się nie mylę (i jak dobrze pamiętam) to tylni spryskiwacz jest na tej samej pompce co i

> przedni i jest tylko jeden zbiorniczek płynu.

możliwe waytogo.gif

Napisano

> możliwe

I dziala na zasadzie zmiany polaryzacji i obrotów silniczka i zaworka zabudowanego w nim.

Napisano

> pewnie handlarz dla spokoju odłączył tylną pompkę spryskiwacza

Poprostu nie uzywam go ani ja ani zona, szyba jakos specjalnie sie nie brudzi.

Zakazalem uzywania rotfl.gif, bo to najszybciej i najprosciej, zabrac sie nie moge, bo jak jest czas to zapominam, a jak pamietam to czasu brak.

Napisano

> Poprostu nie uzywam go ani ja ani zona, szyba jakos specjalnie sie nie brudzi.

> Zakazalem uzywania , bo to najszybciej i najprosciej, zabrac sie nie moge, bo jak jest czas to

> zapominam, a jak pamietam to czasu brak.

A skoro mowa o wyciraczkach, w mojej evandzie przednie wycieraczki samoczynnie nie opuszczaja sie do dolnego poziomu ( troche za wysoko sie zatrzymują), i nie wiem w czym moze być problem. Dopiero jak szybko włącze i wyłącze wycieraczki to opuszczaja sie do dolnego poziomu.....

macie może jakies pomysły?

Napisano

> A skoro mowa o wyciraczkach, w mojej evandzie przednie wycieraczki samoczynnie nie opuszczaja sie

> do dolnego poziomu ( troche za wysoko sie zatrzymują), i nie wiem w czym moze być problem.

> Dopiero jak szybko włącze i wyłącze wycieraczki to opuszczaja sie do dolnego poziomu.....

> macie może jakies pomysły?

U mnie w Laczku był podobny problem, zawsze po spryskiwaniu wycieraczki zatrzymywaly sie powyzej ich normalnego poziomu spoczynkowego.

Na szczescie było to na gwarancji i wymieniono najpierw wajche, ale bez efektu, a potem silnik wycieraczek

Napisano

> U mnie w Laczku był podobny problem, zawsze po spryskiwaniu wycieraczki zatrzymywaly sie powyzej

> ich normalnego poziomu spoczynkowego.

> Na szczescie było to na gwarancji i wymieniono najpierw wajche, ale bez efektu, a potem silnik

> wycieraczek

czyli w domowym zaciszu tego nie dam rady zrobić?

Napisano

> czyli w domowym zaciszu tego nie dam rady zrobić?

dlaczego nie, tylko poczekaj az sie ociepli palacz.gif

Napisano
  • Autor

> dlaczego nie, tylko poczekaj az sie ociepli

ja niestety dałem zarobić tongue.gif,

Napisano

> ja niestety dałem zarobić ,

TOP AUTO?

Ile $$$?

Napisano
  • Autor

> TOP AUTO?

> Ile $$$?

8 wężyk, 147 robota z suszeniem i nie wiem czy irked.gif, ale lubie jak wszystko działa ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.