Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy zdjęciowych ...

Featured Replies

Napisano

Proszę o obejrzenie i podpowiedź, co w szczególności sprawdzić w tym aucie ?

pug 307

Proszę o pomoc : )

Napisano

Przedni zderzak wygląda jakby miał inny odcień + dziwnie spasowany pod lampami hmm.gif

Napisano

historie w ASO

Napisano
  • Autor

> Przedni zderzak wygląda jakby miał inny odcień + dziwnie spasowany pod lampami

No właśnie też mi się tak wydaje i nie wiem czy drzwi są równo spasowane, przy łączeniu z przednimi błotnikami, jakiś taki inny odcień ...

Napisano
  • Autor

> historie w ASO

No to zobaczę

Napisano
  • Autor

> Tylny zderzak też słabo spasowany

> Na miejscu przyjrzałbym się reflektorom

Przyjrzałem się, nie było się do czego przyczepić, w związku z czym został zakupiony.

Dzięki za pomoc ok.gif

Napisano

> Przyjrzałem się, nie było się do czego przyczepić, w związku z czym został zakupiony.

> Dzięki za pomoc

Nie ma za co gratulację smile.gif

Czy potwierdziły się nasze sugestię co do sprawdzenia spasowania zderzaków ? -było coś robione czy nie

Napisano
  • Autor

> Nie ma za co gratulację

> Czy potwierdziły się nasze sugestię co do sprawdzenia spasowania zderzaków ? -było coś robione czy

> nie

Nic nie było robione. Między zderzakiem a błotnikiem są takie czarne gumki, jak uszczelki i na zdęciach wygląda jakby odstawał. Ale nie odstaje. W ogóle to nie było się do czego przyczepić. Teraz dopiero zobaczyłem, że tylny podłokietnik, ma wygięte mocowanie i trzeba je wyprostować i nie działa podświetlenie klimatronika (żarówki przepalone).

Korozji brak.

Napisano

> Korozji brak.

a śruba mocująca reflektor kierowcy nie jest jakaś inna niż ta od strony pasażera? czy tylko tak na zdjęciu wyszło ??

Napisano

> Proszę o obejrzenie i podpowiedź, co w szczególności sprawdzić w tym aucie ?

> pug 307

> Proszę o pomoc : )

Widzę Piastów w profilu - możesz wpaść do mnie do Pruszkowa - podłączymy PP2000 i sprawdzimy pod kątem cofania przebiegu oraz mogę zmierzyć powłokę lakierniczą czujnikiem.

cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> a śruba mocująca reflektor kierowcy nie jest jakaś inna niż ta od strony pasażera? czy tylko tak na

> zdjęciu wyszło ??

Jest nieskorodowana, ale typ ten sam, nie widać żeby było coś majstrowane w tym rejonie. Za to tylny zderzak jakby miał delikatnie inny odcień, ale też ciężko powiedzieć.

Napisano
  • Autor

> Widzę Piastów w profilu - możesz wpaść do mnie do Pruszkowa - podłączymy PP2000 i sprawdzimy pod

> kątem cofania przebiegu oraz mogę zmierzyć powłokę lakierniczą czujnikiem.

priv

Napisano

> Jest nieskorodowana, ale typ ten sam, nie widać żeby było coś majstrowane w tym rejonie. Za to

> tylny zderzak jakby miał delikatnie inny odcień, ale też ciężko powiedzieć.

Ludzie auto ma 10 lat ,moze ktos był esteta i miał posrupane zderzaki. ja sam sie zastanawiam nad lakierowaniem błotnika i drzwi bo mam parkingowe wgioty ale jak to bedzie jak polakieruje, a nowy własciciel bedzie krecił nosem to dostanie kopa mad.gifblah.gif

Napisano
  • Autor

> Ludzie auto ma 10 lat ,moze ktos był esteta i miał posrupane zderzaki. ja sam sie zastanawiam nad

> lakierowaniem błotnika i drzwi bo mam parkingowe wgioty ale jak to bedzie jak polakieruje, a

> nowy własciciel bedzie krecił nosem to dostanie kopa

No ja się nie czepiam, bo nie widać śladów wypadku. Tak tylko piszę zlosnik.gif

Napisano

> Przedni zderzak wygląda jakby miał inny odcień + dziwnie spasowany pod lampami

Kolejny raz brawa dla zdjęciowych znawców smile.gif , którzy potrafią ze zdjęcia ocenić odcień ....

Zawsze to powtarzam po zdjęciach można jedynie stwierdzić czy zderzaki i elementy wnętrza nie są od innej wersji ...

A spasowanie odcienie itd ..... tego się nie da ocenić:)

Napisano

> Ludzie auto ma 10 lat ,moze ktos był esteta i miał posrupane zderzaki. ja sam sie zastanawiam nad

> lakierowaniem błotnika i drzwi bo mam parkingowe wgioty ale jak to bedzie jak polakieruje, a

> nowy własciciel bedzie krecił nosem to dostanie kopa

Zrób fotkę przed naprawą i będzie git.

Jak niedawno brykę sprzedawałem, to pokazałem wszystkie fotki i kupujący nosem nie kręcił na szpachlę.

Napisano

> Zrób fotkę przed naprawą i będzie git.

> Jak niedawno brykę sprzedawałem, to pokazałem wszystkie fotki i kupujący nosem nie kręcił na

> szpachlę.

Dokładnie tak jak piszę kolega najlepiej jest zrobić fotke z przed naprawy i po naprawie wtedy kupujący nie ma się do czego przyczepić, jest udokumentowane? jest wink.gif

Napisano

> Proszę o obejrzenie i podpowiedź, co w szczególności sprawdzić w tym aucie ?

> pug 307

> Proszę o pomoc : )

dobre w nim jest to, że to co lakierniczego było do zrobienia wygląda na to że było w auto siekierki malowane a to porządny zakład jest wink.gif

jak mam obstawiać był to przód bo światła wydaję się być bardzo czyste

Napisano

> dobre w nim jest to, że to co lakierniczego było do zrobienia wygląda na to że było w auto

> siekierki malowane a to porządny zakład jest

> jak mam obstawiać był to przód bo światła wydaję się być bardzo czyste

nawet jesli mialo jakas przygode to jest zrobione bardzo dobrze. Auto ma 10 lat, wazne aby nie bylo klepane z przystanku.

ten wyglada faktycznie jakby nic z nim nie bylo robione. Na lampach sa stare naklejki, czesciowo odchodzace ze starosci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.