Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

geometria przód

Featured Replies

Napisano

Panowie dziś pojechałem na stacje diagnostyczna w celu ustawienia geometrii kół. Zostałem odesłany z kwitkiem. Zaczynając od kwestii "nie homologowanych opon" 175/50 po obniżenie. Powiedzieli że nie ustawią bo nie wiedzą jak ... Książkowo nie wiedzą bo takich opon nie ma. Zawieszenie to pzm + -60 z przodu, czy jest możliwe ustawienie zbieżności w takim wypadku? Czy to poprostu fantazja magików ze stacji kontroli .... sam juz nie wiem co mysleć.

Napisano

> Panowie dziś pojechałem na stacje diagnostyczna w celu ustawienia geometrii kół. Zostałem odesłany

> z kwitkiem. Zaczynając od kwestii "nie homologowanych opon" 175/50 po obniżenie. Powiedzieli

> że nie ustawią bo nie wiedzą jak ... Książkowo nie wiedzą bo takich opon nie ma. Zawieszenie

> to pzm + -60 z przodu, czy jest możliwe ustawienie zbieżności w takim wypadku? Czy to poprostu

> fantazja magików ze stacji kontroli .... sam juz nie wiem co mysleć.

ze co?? trafiles na jakiegos debila, sluzbiste. mi jak ustawiali bez problemu bylo. ustawione na 1 stopien rozbiezne i tyle....

Napisano

Kiedyś jak ustawiałem na 175/50 to narzekali, ale nie na opony a ogólnie na cc/sc, że się często zapieka kontra na drążku i z tym mają problemy, może dlatego im się robić nie chciało i Cię odesłali wink.gif

Napisano

> Kiedyś jak ustawiałem na 175/50 to narzekali, ale nie na opony a ogólnie na cc/sc, że się często

> zapieka kontra na drążku i z tym mają problemy, może dlatego im się robić nie chciało i Cię

> odesłali

to mi tez marudzili, ze cc to gowno i ciezko sie odkreca...ale co ma opona do zbieznosci??

Napisano

Ustawiałem bez problemu na 175/50 z kombinowanymi kątami na minus i na - 40 obniżeniu.

Wyk...wiłem w coś podłogą przejeżdżając przez ścieżkę

Ale diagnosta nie marudził.

Napisano

> to mi tez marudzili, ze cc to gowno i ciezko sie odkreca...ale co ma opona do zbieznosci??

kompletnie nic zlosnik.gif

Napisano

> Ustawiałem bez problemu na 175/50 z kombinowanymi kątami na minus i na - 40 obniżeniu.

> Wyk...wiłem w coś podłogą przejeżdżając przez ścieżkę

> Ale diagnosta nie marudził.

ja jak bylem na przegladzie i mialem lekko obnizone, to pytal dlaczego, a ja mowie, ze lepiej wyglada i lepiej sie prowadzi, a on, no tak, nizej srodek ciezkosci. i padlo pytanie, a to oryginalne sprezyny, czy jakies ciete, ja mu na to, ze kupione nizsze...i wiecej pytan nie bylo...

Napisano
  • Autor

> to mi tez marudzili, ze cc to gowno i ciezko sie odkreca...ale co ma opona do zbieznosci??

no właśnie, on mi wyskakuje że opony nie homologowane i że wystają poza obrys auta shocked.gif mam typa ktory robi zbieżność ale na sznurki frown.gif Musze jutro wybrac się do stacji diagnostycznej koło citroena, moze tam nie będą stękali.

Napisano
  • Autor

Panowie, dzis jade na inna stacje diagnostyczna. Jesli tam beda jkies watki to mam prosic zeby ustawili jak do seryjnego cc?

Napisano

> Panowie dziś pojechałem na stacje diagnostyczna w celu ustawienia geometrii kół. Zostałem odesłany

> z kwitkiem. Zaczynając od kwestii "nie homologowanych opon" 175/50 po obniżenie.

Rozumiem że 175/50/13?

175/50/14 normalnie występowały w Seicento fabrycznie ok.gif Jeśli to były takie oponki to panom podziękuj za rozmowę i wybierz inny warsztat zlosnik.gif

Napisano

> z kwitkiem. Zaczynając od kwestii "nie homologowanych opon" 175/50 po obniżenie. Powiedzieli

> że nie ustawią bo nie wiedzą jak ... Książkowo nie wiedzą bo takich opon nie ma. Zawieszenie

> to pzm + -60 z przodu, czy jest możliwe ustawienie zbieżności w takim wypadku? Czy to poprostu

U mnie było podobnie, gość mnie nawet zaprosił do monitora i pokazał OCB, brakło mu skali w programie zlosnik.gif twierdził że jak bym zrobił fasolki (wiadomo ocb) to by to ustawił idealnie

Napisano

ja nie mam juz problemu z geometrią, xD mam swoją rubryke w kompie tuning hehe i Pan Rysiu ustawi wsio pod glebe -100 i 7+8 grinser006.gif

Napisano

> ja nie mam juz problemu z geometrią, xD mam swoją rubryke w kompie tuning hehe i Pan Rysiu ustawi

> wsio pod glebe -100 i 7+8

No to pięknie, a gdzie ten Pan Rysiu urzęduje zlosnik.gif

Napisano

> No to pięknie, a gdzie ten Pan Rysiu urzęduje

200 metrów od mojej chałpy na stacji diagnostycznej grinser006.gif wiadomo popieprzy popieprzy ze to ujowo ale zawsze zrobi grinser006.gif

Napisano
  • Autor

O fasolkach tez mi mowil ze by ustawil. No ale kurde nie sadze ze to az tyle pierdaczenia z glupia geometria

Napisano

> O fasolkach tez mi mowil ze by ustawil. No ale kurde nie sadze ze to az tyle pierdaczenia z glupia

> geometria

No niestety, widać te nasze obniżenia sporo wpływają na wyniki

Napisano
  • Autor

Pojechałem do salonu Cytryny, gosc wszedł pod cc, obejrzał posprawdzał czy są luzy i zaprosił mnie jutro na 15. Powiedział że zobaczymy co da się zrobić, a na temat "fachowców" powiedzial że jako jedyni ze stacji diagnostycznych u nas we wsi ustawiają na sznurki ...

Napisano

> Pojechałem do salonu Cytryny, gosc wszedł pod cc, obejrzał posprawdzał czy są luzy i zaprosił mnie

> jutro na 15. Powiedział że zobaczymy co da się zrobić, a na temat "fachowców" powiedzial że

> jako jedyni ze stacji diagnostycznych u nas we wsi ustawiają na sznurki ...

czyli wytarczy chciec...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.