Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dorobienie kluczyka z pilotem do Lacetti.

Featured Replies

Napisano

Z powodu posiadania tylko 1 kluczyka do Lacetti, natchniety watkiem z innego kacika pytam, czy jak kupie stacyjke z kluczykiem z tej aukcji to bez problemu da sie dociac do niego nowy grot i przeprogramowac aby immo banglalo z moja stacyjka?

Pytam, bo w mojej okolicy nie znalazlem jakos chetnego co chcialby mi dorobic klucz z pilotem.

Moze lepiej kupic w Potaku opcje nr 3 z ponizszych wlasnie, czym sie rozni 2 od 3?):

Lp. Nazwa Symbol Model Cena brutto j.m.

1 KLUCZYK SUROWY 96548412 Lacetti 73.66 zł SZT

2 KLUCZYK ZAPASOWY PÓŁFABRYKAT 96458347 Lacetti 365.00 zł SZT

3 KLUCZ SUROWY Z PILOTEM 96405780 Lacetti 300.00 zł SZT

Napisano

> Z powodu posiadania tylko 1 kluczyka do Lacetti, natchniety watkiem z innego kacika pytam, czy jak

> kupie stacyjke z kluczykiem z tej aukcji to bez problemu da sie dociac do niego nowy grot i

> przeprogramowac aby immo banglalo z moja stacyjka?

Wątpię.

Trzeba by pewnie doprogramować ten kluczyk do modułu immobilizera - można by zapytać w ASO, czy dadzą radę.

> Pytam, bo w mojej okolicy nie znalazlem jakos chetnego co chcialby mi dorobic klucz z pilotem.

> Moze lepiej kupic w Potaku opcje nr 3 z ponizszych wlasnie, czym sie rozni 2 od 3?):

> Lp. Nazwa Symbol Model Cena brutto j.m.

> 1 KLUCZYK SUROWY 96548412 Lacetti 73.66 zł SZT

> 2 KLUCZYK ZAPASOWY PÓŁFABRYKAT 96458347 Lacetti 365.00 zł SZT

> 3 KLUCZ SUROWY Z PILOTEM 96405780 Lacetti 300.00 zł SZT

Zapasowy będzie bez przycisków do c.z.

Pierwszy to może nawet modułu immo nie mieć ...?

No i znowu pozostaje doprogramowanie do immo w aucie.

Napisano

Ale procedura kodowania jest banalnie prosta, szczególnie ze trzeba mieć super tajny kod immo -1111. Niestety do wykonania z urządzeniem SCAN100 i trzeba mieć z sobą oba kluczyki

Napisano

> Z powodu posiadania tylko 1 kluczyka do Lacetti, natchniety watkiem z innego kacika pytam, czy jak

> kupie stacyjke z kluczykiem z tej aukcji to bez problemu da sie dociac do niego nowy grot i

> przeprogramowac aby immo banglalo z moja stacyjka?

Niestety grotu w prosty sposób nie przełożysz. Ja kiedyś kupiłem używany klucz z Lacetti i dorobiłem do niego grot (klucz do Lanosa), ale przerobienie kluczyka to już niestety rzeżba, bo grot jest zalany plastikiem. Nowy da się wkleić na żywicy epoksydowej, ale nie bardzo to polecam.

Co do przeprogramowania, to mieli mi to zrobić w ASO, ale jakoś do tej pory tam się nie udałem. smile.gif

Jeśli chodzi o klucze surowe z pilotem do HB/SW, to wg katalogu mają one numery:

96405780 - dla lat modelowych 04-05

96458350 - od RM 06

Napisano

Kup kluczyk zwykly bez sterowania c.z. ale z immobilaiserem i w ASO Ci go zaprogramuja.

Napisano
  • Autor

> Kup kluczyk zwykly bez sterowania c.z. ale z immobilaiserem i w ASO Ci go zaprogramuja.

Sek w tym, ze ja sie na to zdalne sterowanie uparlem, no chyba ze znajomy magik elektronik dorobi mi pilota "wisiorka" do klucza.

Klucz z immo bez c.z. dorabiaja za 340, patrzac na ceny w potaku nie widze sensu finansowego oddzielnie kupic klucz i go programowac w ASO.

Napisano
  • Autor

> Jeśli chodzi o klucze surowe z pilotem do HB/SW, to wg katalogu mają one numery:

> 96405780 - dla lat modelowych 04-05

To wydaje sie byc najlepszym rozwiazaniem, pozostaje dopytac w ASO ile spasowanie go do auta wyniesie ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.