Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wykonanie gmoli na zamówienie

Featured Replies

Napisano

Jako że chciałbym mieć gmole w swoim gpz a kupienie ich graniczy chyba z jakimś cudem rozważam zrobienie takich u kogoś na zamówienie:

8608300_7be7254d.jpg

dostałem wstępną odpowiedź że cena w przedziale 400-600zł czyli pewnie wyjdzie 600zł zlosnik.gif to odpowiednia cena ?

Zmienili byście coś w nich czy są dobrze zaprojektowane ?

Napisano

Na różnych forach motocyklowych udziela się użytkownik Letko. Gość jest z twojej miejscowości i robi różne fanty do motocykli. Poszukaj go i pogadaj.

ps kluczowe słowa "Moto Letko"

Napisano

> Na różnych forach motocyklowych udziela się użytkownik Letko. Gość jest z twojej miejscowości i

> robi różne fanty do motocykli. Poszukaj go i pogadaj.

> ps kluczowe słowa "Moto Letko"

szukaj na Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL... Letko śmiga na DL'u smile.gif

Napisano

> szukaj na Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL... Letko śmiga na DL'u

I nie tylko Letko.... smile.gif

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Na różnych forach motocyklowych udziela się użytkownik Letko. Gość jest z twojej miejscowości i

> robi różne fanty do motocykli. Poszukaj go i pogadaj.

> ps kluczowe słowa "Moto Letko"

Człowiek którego pytałem o te gmole jest przez wszystkich polecany w mojej okolicy ale jak teraz patrzę na "stopka by LETKO" ( http://www.vstromclub.fora.pl/akcesoria-dla-dl-i,34/centralka,1088.html ) to jestem pod wrażeniem icon_eek.gif i będę się kierował do tego pana smile.gif

Dzięki za nakierowanie, znalazłem nr gg i tel więc się skontaktuję

Napisano
  • Autor

> szukaj na Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL... Letko śmiga na DL'u

Kurcze strasznie zdziwiony jestem że nie słyszałem o nim smile.gif a tutaj taka profesjonalna robota że aż miło smile.gif

Napisano

Nie tylko stopka, jeszcze zaj.... ste kufry aluminiowe, osłony pod silnik itp. Dla mnie mistrzostwo świata.

Nie wiem ile kosztuje stopka bo swojego kupiłem i miał już zamontowaną. Jak znajdę na forum V-stroma to podrzucę Ci cenę, chyba że Woytec będzie pierwszy.

Napisano
  • Autor

> Nie tylko stopka, jeszcze zaj.... ste kufry aluminiowe, osłony pod silnik itp. Dla mnie mistrzostwo

> świata.

> Nie wiem ile kosztuje stopka bo swojego kupiłem i miał już zamontowaną. Jak znajdę na forum

> V-stroma to podrzucę Ci cenę, chyba że Woytec będzie pierwszy.

Wiadomo że zdjęcia nie oddają pełnego efektu, ale jestem pod ogromnym wrażeniem wykonania smile.gif

Nie spodziewałem się że mogę mieć kogoś takiego u siebie w mieście 893goodvibes.gif

Napisano

> Nie tylko stopka, jeszcze zaj.... ste kufry aluminiowe, osłony pod silnik itp. Dla mnie mistrzostwo

> świata.

> Nie wiem ile kosztuje stopka bo swojego kupiłem i miał już zamontowaną. Jak znajdę na forum

> V-stroma to podrzucę Ci cenę, chyba że Woytec będzie pierwszy.

Stopka 400 zl, kufry tez w porównaniu z innymi producentami dość tanio.

Napisano

także polecam Letko, mam od niego osłonę pod silnik do DLa i jest super

+10 do lansu zwłaszcza na asfalcie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> także polecam Letko

Niestety ale odmówił wykonania gmoli.

Napisano

Pogadaj za stunterami, którzy produkują crash-cage do swoich "psów". Nie wiem, czy Simpson jeszcze się tym zajmuje (smfigters.com), Moku z Nidzicy itp. Jedyna trudność wykonania takiego cuda to ew. brak "modelu", co czasami sprawia, że producent musi dostać na wzór taki model motocykla.

Pozdr

Napisano

U mnie w mieście jest gość, który dorabia gmole do każdego moto. Problem jest jedynie w tym, że musi mieć motor "na wzór", żeby odpowiednio dopasować. Widziałem efekt jego roboty - jakość rewelka.

klik

Napisano

> Niestety ale odmówił wykonania gmoli.

Jak podstawisz motor na wzór to chyba wiem kto to ogarnie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Pogadaj za stunterami, którzy produkują crash-cage do swoich "psów". Nie wiem, czy Simpson jeszcze

> się tym zajmuje (smfigters.com), Moku z Nidzicy itp. Jedyna trudność wykonania takiego cuda to

> ew. brak "modelu", co czasami sprawia, że producent musi dostać na wzór taki model motocykla.

> Pozdr

Wolał bym żeby ktoś to zrobił na moim motocyklu, bo mogą być jakieś małe różnice między rocznikami i potem będę się męczył z montażem.

Napisano
  • Autor

> na forum yamahy xj jest wątek http://www.yamahaxj.pl/forum/viewtopic.php?t=4873&start=0 szukaj

> postów gościa o nicku Termit

> robił on wiele do xjoty może i zrobi Tobie jakie chcesz jak zapodasz mu wymiary, rysunki itp

Z moich pomiarów mogło by wyjść całkiem coś innego zlosnik.gif a gość mieszka 500km ode mnie więc zbyt daleko.

Napisano
  • Autor

> U mnie w mieście jest gość, który dorabia gmole do każdego moto. Problem jest jedynie w tym, że

> musi mieć motor "na wzór", żeby odpowiednio dopasować. Widziałem efekt jego roboty - jakość

> rewelka.

> klik

Tak jak wyżej, chciałbym żeby ktoś zrobił to bezpośrednio na moim egzemplarzu smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak podstawisz motor na wzór to chyba wiem kto to ogarnie

Do Żywca ?

No nie jest to jakoś daleko więc myślę że było by to realne.

Tylko jeszcze pozostaje kwestia jakości wykonania oraz kosztów smile.gif

Napisano

> Do Żywca ?

> No nie jest to jakoś daleko więc myślę że było by to realne.

> Tylko jeszcze pozostaje kwestia jakości wykonania oraz kosztów

Dużo bliżej Ciebie dosłownie za miedzą zlosnik.gif Może jutro się pojawi w robocie to z nim pogadam wink.gif

Napisano
  • Autor

> Dużo bliżej Ciebie dosłownie za miedzą Może jutro się pojawi w robocie to z nim pogadam

Ok to daj znać co i jak smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.