Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprawdzenie historii serwisowej

Featured Replies

Napisano

Witam

Po kilku latach w miarę bezproblemowej jazdy Fiatem Marea planuję przesiadkę do Cromy. Czy któryś z kolegów ma możliwość sprawdzenia historii serwisowej auta znając numer VIN? Znalazłem interesującą ofertę i chciałbym się upewnić co do przeszłości samochodu.

Napisano

> Witam

> Po kilku latach w miarę bezproblemowej jazdy Fiatem Marea planuję przesiadkę do Cromy. Czy któryś z

> kolegów ma możliwość sprawdzenia historii serwisowej auta znając numer VIN? Znalazłem

> interesującą ofertę i chciałbym się upewnić co do przeszłości samochodu.

kolega Saigon takie sprawy rozwiązuje, poproś ładnie to ci pomoże

Napisano

> Witam

> Po kilku latach w miarę bezproblemowej jazdy Fiatem Marea planuję przesiadkę do Cromy. Czy któryś z

> kolegów ma możliwość sprawdzenia historii serwisowej auta znając numer VIN? Znalazłem

> interesującą ofertę i chciałbym się upewnić co do przeszłości samochodu.

A ja porostu z numerem vin zapisanym na karteczce poszedłem do serwisu fiata. Bardzo miły pan podał mi wszystkie akcje naprawcze, przeglądy, przebiegi, daty itp. Jedyne co to nie chciał mi tego wydrukować bo znajdowały się tam też dane osobowe kupca.

dlatego czasami nie ma co kombinować tylko wybrać sposób najprostszy = najlepszy smile.gif

Napisano
  • Autor

Dziękuję za rady. Kolega Saigon był tym razem szybszy niż wizyta w ASO, ale na przyszłość to też może być dobre rozwiązanie

Napisano

A samochod bylo ok??

Napisano
  • Autor

> A samochod bylo ok??

Wygląda obiecująco. W najbliższych dniach postaram się jeszcze sprawdzić stan mechaniczny i jeśli będzie ok to raczej zdecyduję się na zakup.

Napisano

A autko z polski czy z importu?

Moj potwierdzali przez zakupem mili panowie z amicaru, co prawda nie wydrukowali i nie pokazali monitora bo dane i takie tam, ale powiedzieli co bylo, jakie przebiegi itp.

Kolega Saigon potwierdzil to tez

Wiec ciesze sie tanim, wielkim autem

Powodzenia

Napisano
  • Autor

> A autko z polski czy z importu?

Samochód krajowy. Kupiony w salonie w październiku 2007.

Napisano

To moze kolega pokaze link do strony jak wyglada Cromcia wink.gif

Napisano

> Albo Cromy sie tak fantastycznie sprzedają albo tej coś dolega, bo koleś ją conajmniej od listopada

> wystawia - ja wtedy swojej szukałem

Uprzedziles mnie o kilka minut wlasnie mialem pisac ze cos nie moze sprzedac... Pamietam to ogloszenie po zdjeciu z przeleczy itd smile.gif

Napisano

A ogłoszenie juz zniknęło.

Napisano
  • Autor

> to auto nie posiada oryginalnego lakieru na całym nadwoziu smile.gif:):) prawda ?

I to trzeba będzie sprawdzić na żywo.

Napisano
  • Autor

> Uprzedziles mnie o kilka minut wlasnie mialem pisac ze cos nie moze sprzedac... Pamietam to

> ogloszenie po zdjeciu z przeleczy itd

Hmm... Może ktoś wie/pamięta czy to auto cały czas od listpada było oferowane do sprzedaży, czy może pojawiło się teraz po dłuższej przerwie.

Napisano

> Hmm... Może ktoś wie/pamięta czy to auto cały czas od listpada było oferowane do sprzedaży, czy

> może pojawiło się teraz po dłuższej przerwie.

wiesz co nie wiem czy cały czas ale z dwa trzy razy na miesiąc patrzę sobie na Cromy ze śląskiego i z tego co kojarzę zawsze ogłoszenie wisiała, a kojarzę właśnie po tym charakterystycznym zdjęciu...

Napisano

> Przecież na tablicy jest

> jakiś tekst

Mi wczoraj blad 404 wyskoczyl wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.