Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z baby jestem dumny - pojechała.....

Featured Replies

Napisano

Moja ślubna leży w szpitalu.

Dzisiaj przestała oglądac dd tvn i włączyła F1...

Na sali 6 kobit ale to ona wrzuciła monety i musiały pocierpieć... Były odwiedziny, sporo luda na sali i koleś do żony, że on lubi F1 bo to takie fajne rajdy...... Męczyłem ją wiele lat o to i kolesia wysmiała mówiąc że w wyścigach jedzie jedna osoba po torze lub zamknietej szerokiej drodze, a w rajdach 2 osoby między drzewami lub ciasnej krętej drodze asfaltowej lub szutrowej. Dodała że pewnie spódnicy od sukienki też nie rozróżnia... Cała sala śmiała a koleś zaliczył zgas roku... Także uczcie baby rozrżniać to i potem jest powód do dumy.

Napisano

Dobre hehe.gifclaps.gif

Jak byłem młodszy to mylenie rajdu z wyścigiem przez innych strasznie mnie drażniło. Najbardziej denerwujące jak się ogladało wiadomosci sportowe a taki wKurzajewski mówi że "Fernando Alonso wygrał rajd formuły 1 rozegrany w Hiszpanii", albo "Hołowczyc wyrał rajd... i został rajdowym mistrzem europy". Pamiętam jak kilka lat temu poszedłem na rajd barbórki, oglądam OS, stoją wokół mnie jakieś barany i mówią "w zeszłym roku Karową i cały wyscig wygrał Hołowczyc" a stał taki pod plakatem reklamującym rajd i śmigały mu przed nosem samochody z naklejką "rajd" na drzwiach smile.gif. Teraz stwierdziłem że trzeba szanować nerwy - co najwyżej edukować, poprawiać... i przyjąć że są też niereformowalni.

Napisano

> Moja ślubna leży w szpitalu.

> Dzisiaj przestała oglądac dd tvn i włączyła F1...

> Na sali 6 kobit ale to ona wrzuciła monety i musiały pocierpieć... Były odwiedziny, sporo luda na

> sali i koleś do żony, że on lubi F1 bo to takie fajne rajdy...... Męczyłem ją wiele lat o to i

> kolesia wysmiała mówiąc że w wyścigach jedzie jedna osoba po torze lub zamknietej szerokiej

> drodze, a w rajdach 2 osoby między drzewami lub ciasnej krętej drodze asfaltowej lub

> szutrowej. Dodała że pewnie spódnicy od sukienki też nie rozróżnia... Cała sala śmiała a koleś

> zaliczył zgas roku... Także uczcie baby rozrżniać to i potem jest powód do dumy.

Miałem podobnie ostatnio, gdy z córką w weekend siedziałem w szpitalu - też udało mi się oglądać F1 smile.gif

Napisano
  • Autor

Dlatego ze ślubnej jestem dumny bom się nauczyła i w miarę sensownie to tłumaczy. Ale ona wogóle nieco inna bo lubi tez boks i piłke kopaną

Napisano
  • Autor

> Miałem podobnie ostatnio, gdy z córką w weekend siedziałem w szpitalu - też udało mi się oglądać F1

Kolego ale ona najpierw adamka oglądała, potem F1, baby mają z nią przerąbane... Co innego jak ty włączyłeś a tu żonka

Napisano

> Dlatego ze ślubnej jestem dumny bom się nauczyła i w miarę sensownie to tłumaczy. Ale ona wogóle

> nieco inna bo lubi tez boks i piłke kopaną

Ech gdy którakolwiek z kobiet w mojej rodzinie chciała to lubieć... frown.gif

Jedynie moja ś.p. babcia rocznik 1912 lubiała i rozumiała boks, piłkę i rajdy czy też wyścigi. Tak więc jak zawitała telewizja na stałe w domach to ona jedna siedziała z nami - dziadkiem, synami i wnukami - i oglądała przekazy sportowe, odpowiednio komentując to co działo się w ringu czy też na boisku. zlosnik.gifok.gif

Niestety ani jedna z jej córek, ani potem moja zona czy kobiety z rodziny mojej żony nie miały tego daru. Jedynie wyłamuje sie z tego nieco moja teściowa (dzis 84 lata) ogląda siatkówkę i ręczną, ale nic poza tym ze sportu. 275123014-zielony.gif

Napisano

> Dlatego ze ślubnej jestem dumny bom się nauczyła i w miarę sensownie to tłumaczy. Ale ona wogóle

> nieco inna bo lubi tez boks i piłke kopaną

Moja ostatnio mi powiedziała, że woli jak zakładam niedużą kontrę jadąc bokiem bo jest tak jakoś "delikatniej i bardziej płynnie".

Cwaniara... Niech sama spróbuje jechać bokiem na prostych kołach.

Napisano

Rajdy i wyścigi, mają ze sobą tyle wspólnego co siatkówka z piłką nożną. Też niby piłka jedna i kawałek siatki.

Napisano

> Moja ślubna leży w szpitalu.

> Dzisiaj przestała oglądac dd tvn i włączyła F1...

> Na sali 6 kobit ale to ona wrzuciła monety i musiały pocierpieć... Były odwiedziny, sporo luda na

> sali i koleś do żony, że on lubi F1 bo to takie fajne rajdy...... Męczyłem ją wiele lat o to i

> kolesia wysmiała mówiąc że w wyścigach jedzie jedna osoba po torze lub zamknietej szerokiej

> drodze, a w rajdach 2 osoby między drzewami lub ciasnej krętej drodze asfaltowej lub

> szutrowej. Dodała że pewnie spódnicy od sukienki też nie rozróżnia... Cała sala śmiała a koleś

> zaliczył zgas roku... Także uczcie baby rozrżniać to i potem jest powód do dumy.

szacun ok.gifok.gifok.gif

Napisano

Jeszcze lepsza jazda!

Moja kobita jest nauczycielką angielskiego. Mamy teraz opcję w kablówce żeby niektóre programy szły w oryginalnym "lengłydżu". Czeka do 24 żeby obejrzeć "Wheeler Dealers" bo to "w sumie interesujące i dużo nowych słówek się uczy z którymi nie miała do czynienia" yay.gif

To pierwszy raz kiedy ona mnie pyta o znaczenie angielskich słówek. Zawieszenie już mamy przerobione, czas na silnik cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.