Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

który zestaw kupić - tylne hamulce

Featured Replies

Napisano

> ten

> czy ten?

osobiście to bym wolał tarcze i szczeki

ale wydaje mi sie ze te zestawy niczym sie nie różnią

Napisano

> ten

> czy ten?

pierwszy. czesci od goscia sa sprawdzone, facet konkretny smile.gif wiekszosc u niego kupuje zlosnik.gif

Napisano

No właśnie hmm.gif w droższym zestawie szczęki polskie ale sprawdzone czyli jakie bo powinien być fomar a w tańszych samco.

Też bym wziął zestaw pierwszy.

Napisano

> No właśnie w droższym zestawie szczęki polskie ale sprawdzone czyli jakie bo powinien być fomar a

> w tańszych samco.

> Też bym wziął zestaw pierwszy.

wgl sprzedawca z drugiej aukcji z tego co wiem co innego pisze w opisie, a co innego wysyla. jak kupowalem wachacze i inne czesci, to odradzono mi tego drugieg sprzedawce, a polecono pierwszego. dobryrocznik74 na allegro smile.gif czyli firma aldar

Napisano

> wgl sprzedawca z drugiej aukcji z tego co wiem co innego pisze w opisie, a co innego wysyla. jak

> kupowalem wachacze i inne czesci, to odradzono mi tego drugieg sprzedawce, a polecono

> pierwszego. dobryrocznik74 na allegro czyli firma aldar

Kupiłem wahacze w minionym tygodniu od dobryrocznik74 . Szybko tanio i co najważniejsze części MM a nie jakieś podróby typu FAST smile.gif Wiec jak masz kupować to tylko od dobryrocznik74 grinser006.gif

Napisano

> pierwszy. czesci od goscia sa sprawdzone, facet konkretny wiekszosc u niego kupuje

potwierdzam, ostatnio kupowałem wahacze, amory, itp. dobre ceny i błyskawicznie wysyła gość. a o tym drugim sprzedawcy faktycznie czytałem jakieś nieprzychylne opinie kiedyś.

Napisano
  • Autor

dzieki, cos jeszcze bede potrzebowalw temacie tylnych hamulcy czy oferowany przez niego set to juz komplet?

Napisano

> dzieki, cos jeszcze bede potrzebowalw temacie tylnych hamulcy czy oferowany przez niego set to juz

> komplet?

ewentualnie linkę ręcznego

Napisano

> ten

> czy ten?

Ja bym na wszelki wypadek wziął przewody na tył, bo może być problem z odkręceniem ok.gif

Napisano

Z dwojga drugi-najważniejsze w tej całej zabawie są bembny ori, bo rzemiosło to tragednia-tak wyważone i ori rozpieraki,zamienniki ci Ci się zapieką od czystej wody w krótkim czasie-taki materiał.

Cylinderki dephi ujdą.

Szczęki polskie mają słabe samoregulatory no.gif

Ale...jak go bokiem za często nie będziesz stawiał to normalnie pojeździsz i na tym wink.gif

Napisano

> dzieki, cos jeszcze bede potrzebowalw temacie tylnych hamulcy czy oferowany przez niego set to juz

> komplet?

Kupowałem wszystko u gościa bezpośrednio waytogo.gif Również polecałem innym i będe polecał wink.gif Wie, że CentoMania się u niego zaopatrza zlosnik.gif

Na dniach robie całe hample w 70% na tajlach od niego wink.gif

Do tego kupiłem jeszcze właśnie przewody hamulcowe tył ok20zł 2szt i tarcze kotwicze 32zł/sztuka. Co do rozpieraków to są to ART-MOTO/R tak jak i tarcze kotwicze, sprzedawca powiedział, że ten właśnie producent robi tarcz kotwicze dla Fiata ok.gif Gość handluje częściami do fiatów prawie 18lat, także imo wie co sprzedaje wink.gif

A miałem sobie przyjemność spoko z nim porozmawiać, bo mam do niego jakieś 8-10km zlosnik.gif

Ja szczęki wybrałem ferodo - też u niego kupowane, ale chce spróbować patent z korektorem doblo, także ferodo powinny być malyna waytogo.gif

A tak to wiadomo - nowy płyn i nie wiem jakiej kondycji masz przód zlosnik.gif

W razie w - mam przednie zaciski nówki boscha w bdb cenie do załatwienia wink.gif Tylko tarcz i zacisków nie brałem od niego wink.gif

A co do Monika_Tom to jest to duży magazyn, pakowaniem i całą dystrybucją zajmuje się dużo ludzi - nie sądze, żeby choć połowa z nich miała to 5/10letnie doświadczenie w sprzedaży.. Ich tez odwiedziłem osobiści choć nie wolno zlosnik.gif Mam do nich 25km wink.gif

A co do dobregorocznika74 to masz gościa, który wszystko ogarnia sam od kilkunastu lat i sam jest pasjonatem waytogo.gif

Aaa - i tak jak ktoś już powiedział : może Ci się jeszcze linka przydać - nie wiadomo w jakim Twoja jest stanie, a wyłożysz teraz te 3-5 dych więcej i zrobisz z wszystkim od razu wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.