Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radyjko do 300zł

Featured Replies

Napisano

Panowie coś do 300zł do starej tigry na kartę pamięci i usb. CD nie koniecznie ale chyba trudno o takie. Coś raczej markowego. Pozdrawiam

Napisano

Po co ci karta pamięci? Nie lepiej wziąć coś markowego z wejściem usb + ewentualnie AUX?

Napisano

> Panowie coś do 300zł do starej tigry na kartę pamięci i usb. CD nie koniecznie ale chyba trudno o

> takie. Coś raczej markowego. Pozdrawiam

Szukaj kenwooda jakiegoś do 300 znajdziesz z pewnością coś na usb płyty i aux in, na karty raczej wątpie czy któryś producent się skusił, jeśli tak to przepraszam ale nie słyszałem o czymś takim.

Napisano

Ja bym raczej polecał coś ze stajni Pioneer JVC Clarion Alpine zlosnik.gif

Napisano

> Szukaj kenwooda jakiegoś do 300 znajdziesz z pewnością coś na usb płyty i aux in, na karty raczej

> wątpie czy któryś producent się skusił, jeśli tak to przepraszam ale nie słyszałem o czymś

> takim.

Trzy tygodnie temu kupilem kena 40XX z cd, mp3, usb. Pierdylion ustawien dźwięku, tuner super odbiera, dalem 300 zet. Dokupilem czytnik kart micro sd do usb za dychę i jestem zadowolony. Widzialem JVC w tej cenie bez cd na alle.

Napisano
  • Autor

> Po co ci karta pamięci? Nie lepiej wziąć coś markowego z wejściem usb + ewentualnie AUX?

OK kupiłem Pioneer MVH-1400UB za 200zł. Niestety ma tylko usb. Karta pamięci jest wygodna nic nie wystaje ale modele z takim rozwiązaniem są dużo droższe. Myślę że żonie wystarczy. Pozdrawiam

Napisano

> Panowie coś do 300zł do starej tigry na kartę pamięci i usb. CD nie koniecznie ale chyba trudno o

> takie. Coś raczej markowego. Pozdrawiam

Może Cię zdziwię ale ja jestem bardzo pozytwnie zaskoczony jakością dźwięku i wykonaniem radyjek firmy LG.

Przykładowy model Taki lub taki

Ja mam stary model z przed 3 lat z Bluetoothem , w aucie roboczym w kurzu i pieknie funkcjonuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.