Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki i ich praca

Featured Replies

Napisano

Witam

Właśnie nabyłem Scenica i mam pytanie co do pracy wycieraczek . Mianowicie nie działa mi płynna regulacja prędkości pracy wycieraczek , niby jest pierścień z regulacją ale jakoś nie widzę zmiany w prędkości pracy .

Napisano

> Witam

> Właśnie nabyłem Scenica i mam pytanie co do pracy wycieraczek . Mianowicie nie działa mi płynna

> regulacja prędkości pracy wycieraczek , niby jest pierścień z regulacją ale jakoś nie widzę

> zmiany w prędkości pracy .

jeśłi pokręcasz "pierścieniem" do regulacji prędkości i nie widać różnicy to zapewne uszkodzone jest przełącznik zespolony pod kierownicą chyba, ze w Scenicu jest gdzieś pod deską jakiś dodatkowy potencjometr. Ale tego nie wiem niewiem.gif

Napisano

Lub regulacja ta, to może być czułość czujnika deszczu.

Napisano

> Witam

> Właśnie nabyłem Scenica i mam pytanie co do pracy wycieraczek . Mianowicie nie działa mi płynna

> regulacja prędkości pracy wycieraczek , niby jest pierścień z regulacją ale jakoś nie widzę

> zmiany w prędkości pracy .

Nie wiem jaki model, ale może nie chodzi o płynną regulację PRĘDKOŚCI wycieraczek, a o płynna regulację PAUZY wycieraczek, lub właśnie "czułość" czujnika deszczu? wink.gif

Napisano

> Nie wiem jaki model, ale może nie chodzi o płynną regulację PRĘDKOŚCI wycieraczek, a o płynna

> regulację PAUZY wycieraczek, lub właśnie "czułość" czujnika deszczu?

Dyć tu:

http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=285880767&page=0&vc=1

pytałem o szczegóły auta zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Mam pierścień regulacyjny na dźwigni ale jego obrót nie powoduje zmiany tempa pracy wycieraczek .

Napisano

> Mam pierścień regulacyjny na dźwigni ale jego obrót nie powoduje zmiany tempa pracy wycieraczek .

Mam ten sam ból w Lagunie z 2000 roku i chyba się przyzwyczaję.

Napisano

> ..... "czułość" czujnika deszczu?

Przepraszam, że wtrącę się do tematu. Podrzućcie informacje na temat czułości czujnika deszczu. Możliwa jest regulacja? Manualnie, czy z poziomu lexii? Bo mój ma zbyt dużą czułość. W C4.

Napisano

> Mam pierścień regulacyjny na dźwigni ale jego obrót nie powoduje zmiany tempa pracy wycieraczek .

Spytam jeszcze konkretnie:

chodzi Ci o tempo pracy wycieraczek w trybie ciągłym, czy o regulację długości pauzy w trybie przerywanym?

Napisano
  • Autor

> Spytam jeszcze konkretnie:

> chodzi Ci o tempo pracy wycieraczek w trybie ciągłym, czy o regulację długości pauzy w trybie

> przerywanym?

Właśnie chodzi regulację długości pauzy w trybie przerywanym .

Napisano

> Właśnie chodzi regulację długości pauzy w trybie przerywanym .

No to chyba pierścień/przełącznik, jak piszą koledzy. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.