Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu kantowanie - towarzystwa ubezpieczeniowe

Featured Replies

Napisano

jakis tekst

Normalnie średniowiecze i dżungla. Chociaż może nie, bo w średniowieczu jednak z przestępcami się nie cackano

Napisano

> jakis tekst

> Normalnie średniowiecze i dżungla. Chociaż może nie, bo w średniowieczu jednak z przestępcami się

> nie cackano

Ludzie żałują wydać parę złotych na prawnika za którego i tak zapłaci druga strona to niech ich golą do samej skóry, wcale mi ich nie żal z_lol1.gif

Napisano

> jakis tekst

> Normalnie średniowiecze i dżungla. Chociaż może nie, bo w średniowieczu jednak z przestępcami się

> nie cackano

1. Artykuł z lutego - co dziś mamy?

2. Matkoicórko, kto to napisał? Cóż to za bełkot i sianie frazesami... Ja rozumiem, że "czasy są ciężkie i wierszówka niska", ale... Niech mi buk świadkiem, jakiś poziom trzymać wypada...

Napisano

> 1. Artykuł z lutego - co dziś mamy?

> 2. Matkoicórko, kto to napisał? Cóż to za bełkot i sianie frazesami... Ja rozumiem, że "czasy są

> ciężkie i wierszówka niska", ale... Niech mi buk świadkiem, jakiś poziom trzymać wypada...

Uprzedziłeś mnie z komentarzem. Żenua... sciana.gif

Napisano

> Uprzedziłeś mnie z komentarzem. Żenua...

Dlatego w ogóle nie odnoszę się do merytoryki.

Raz, że nie bałdzo jest do czego,

Dwa - nosz nawet ja muszę trzymać jakiś poziom tego, co komentuję.

Edit:

Już wiem - autor był na kacu i potrzebował zarobić coś, żeby móc klina zanabyć, to i wyszło to co wyszło...

Jednak nie każdy winien pchać się do pisania...

Napisano

> Ludzie żałują wydać parę złotych na prawnika za którego i tak zapłaci druga strona to niech ich

> golą do samej skóry, wcale mi ich nie żal

Czytałes całosc:

Quote:

Poszedł do kancelarii prawnej, która wytoczyła proces przeciwko firmie ubezpieczeniowej żądając pełnej wartości rynkowej, 33 tys. zł oraz 10 tys. zł za uszczerbek na zdrowiu.

Quote:

Czasami zamiast szybkiego i bezproblemowego załatwienia sprawy kończy się długoletnią kłótnią i wizytami w sądzie.

Napisano

> Ludzie żałują wydać parę złotych na prawnika za którego i tak zapłaci druga strona to niech ich

Nie wiem, jak często Ci się zdarzało wynajmować prawnika w celu odzyskania pieniędzy z jakiegoś tytułu, ale to nie zawsze jest tak, że odzyskasz wszystko i w ogólnym ujęciu będziesz na zero. A te p"parę złotych" to też nie należy traktować dosłownie smile.gif

Napisano

> Dlatego w ogóle nie odnoszę się do merytoryki.

> Raz, że nie bałdzo jest do czego,

> Dwa - nosz nawet ja muszę trzymać jakiś poziom tego, co komentuję.

> Edit:

> Już wiem - autor był na kacu i potrzebował zarobić coś, żeby móc klina zanabyć, to i wyszło to co

> wyszło...

> Jednak nie każdy winien pchać się do pisania...

Niestety takie "artykóły" nie pozostają bez wpływu na opinię społeczeństwa (chociaż przynajmniej część czytelników jest w stanie spojrzeć na to krytycznie i dokonać samodzielnej oceny) - w większości bezkrytycznie przyjmuje się stwierdzenia autora i powiela jako pewnik. O czymś takim jak styl nawet nie wspominam...

Szkoda słów....

Napisano

> Nie wiem, jak często Ci się zdarzało wynajmować prawnika w celu odzyskania pieniędzy z jakiegoś

> tytułu, ale to nie zawsze jest tak, że odzyskasz wszystko i w ogólnym ujęciu będziesz na zero.

> A te p"parę złotych" to też nie należy traktować dosłownie

Szczerze mówiąc, nigdy nie wynajmowałem prawnika bo sam biegam po sądach kilka razy w tygodniu, reprezentując interesy, m.in pewnej firmy ubezpieczeniowej zlosnik.gif Stąd też, taki a nie inny komentarz....

Napisano

A po co prawnika... wink.gif

Napisano

> Czytałes całosc:

> Czasami zamiast szybkiego i bezproblemowego załatwienia sprawy kończy się długoletnią kłótnią i

> wizytami w sądzie.

"Czego ludzie bardzo nie lubią a ubezpieczyciele to skrzętnie wykorzystują i golą", taki morał wyczytałem z artykułu. Jeszcze taki, że rzecznik cuda sprawi hahaha.gif

Napisano

> O czymś

> takim jak styl nawet nie wspominam...

To się nazywa "styl tabloidowy".

"My bidni, ŁUNY ZŁEEEEE!"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.