Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tapicerowanie fotela z boczna poducha

Featured Replies

Napisano

da sie cos takiego w ogole zrobic w sytuacji zuzycia dzianiny tapiicerskiej czy takich rzeczy bron boze nie wolno robic? abg sprawny.

Napisano

> da sie cos takiego w ogole zrobic w sytuacji zuzycia dzianiny tapiicerskiej czy takich rzeczy bron

> boze nie wolno robic? abg sprawny.

Nie wiem czy można na pewno we wszystkich, ale moja Octavia miała przetartą tapicerkę na fotelu kierowcy od wsiadania/wysiadania. Pojechałem do tapicera parę godzin i było zrobione of corz AirBag był i jest sprawny.

Niestety nie wiem czy gość wyciągał fotel czy robił to aucie.

Napisano

Robiłem u siebie w aucie. Tapicer wyciagał fotel, w fotelu boczny airbag. Po godzinie auto było gotowe do jazdy.

Napisano
  • Autor

> Skoro robia pokrowce pod abg to nie widze problemu.

Z tymi pokrowcami nie miałbym pełnego zaufania, mimo wszystko... Czytałem że tylko nieliczne były testowane pod tym kątem, a te które były kosztują tyle co wytapicerowanie fotela więc IMHO nieuzasadnione ekonomicznie. Poza tym idea pokrowca kojarzy mi się z folią na pilot TV, ale nie przeczę, że są różne gusty.

Napisano

> Nie wiem czy można na pewno we wszystkich, ale moja Octavia miała przetartą tapicerkę na fotelu

> kierowcy od wsiadania/wysiadania. Pojechałem do tapicera parę godzin i było zrobione of corz

> AirBag był i jest sprawny.

> Niestety nie wiem czy gość wyciągał fotel czy robił to aucie.

Obszyć to i ja Ci mogę fotel jakimś materiałem bez ruszania airbaga, ale czy wystrzeli prawidłowo w przypadku kolizji ?? fabryczna tapicerka jest w pewnych miejscach słabsza, żeby airbag się otworył w prawidłowy sposób

Napisano
  • Autor

> Obszyć to i ja Ci mogę fotel jakimś materiałem bez ruszania airbaga, ale czy wystrzeli prawidłowo w

> przypadku kolizji ?? fabryczna tapicerka jest w pewnych miejscach słabsza, żeby airbag się

> otworył w prawidłowy sposób

może nie doprecyzowałem pytania - airbag wystrzeliwuje takie plastikowe coś jakby zaślepkę (tak, widziałem po wystrzale w innym egzemplarzu). Szew jest w innym miejscu uszkodzony jakby na przodzie, okolica siedziska, więc zakładam że nie byłaaby ruszona, ale jednk pewności całkowitej nie mam. pytam. confused.gif

Napisano

> może nie doprecyzowałem pytania - airbag wystrzeliwuje takie plastikowe coś jakby zaślepkę

No to już zupełnie nie masz się o co martwić.

Napisano

> da sie cos takiego w ogole zrobic w sytuacji zuzycia dzianiny tapiicerskiej czy takich rzeczy bron

> boze nie wolno robic? abg sprawny.

Można.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.