Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oceniaczy ze zdjęć-punto

Featured Replies

Napisano

> KROPEK

Jak widac auto po kobiecie, jak facet o nią dbal to i pilnowal zeby auto miala sprawne wink.gif

Moge je obejrzec za zwrot za paliwo i vodka.gif , bo mam blisko grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Gzie wyczytałeś że to od kobiety zlosnik.gif?

Napisano

> Gzie wyczytałeś że to od kobiety ?

Zaden facet by nie nakleil sobie na klapie napisu "Princess" (Księżniczka)

Napisano

> KROPEK

Jesli faktycznie wersja z silnikiem 59KM, to nie jest JTD tylko zwykly wolnossacy diesel. Byc moze wpisal wartosc, ktora jest w kW.

Silniki doladowane z common rail mialy 80 albo 85 KM. I jesli juz to szukalbym takiej odmiany.

Inna sprawa, to mam pewne obawy do kupowania samochodow z okolic, w ktorych rejestracja zaczyna sie na WR tongue.gif

Napisano
  • Autor

> Princess

AAAAA zlosnik.gif

Na klapie jest emblemat JTD

Napisano

> Jesli faktycznie wersja z silnikiem 59KM, to nie jest JTD tylko zwykly wolnossacy diesel. Byc moze

> wpisal wartosc, ktora jest w kW.

> Silniki doladowane z common rail mialy 80 albo 85 KM. I jesli juz to szukalbym takiej odmiany.

On sie pomylil i pewnie spisal z dowodu 59kW... to wlasnie jest 80KM ok.gif

> Inna sprawa, to mam pewne obawy do kupowania samochodow z okolic, w ktorych rejestracja zaczyna sie

> na WR

A to dlaczego? Ja duzo takich kupilem ok.gif

Napisano

> AAAAA

> Na klapie jest emblemat JTD

emblemat wskazywał na wersje silnikową i wyposażeniową - wygląda na SX/JTD albo ELX/JTD

Napisano

> emblemat wskazywał na wersje silnikową i wyposażeniową - wygląda na SX/JTD albo ELX/JTD

widze dwie literki, czyli SX bedzie

Napisano

> A to dlaczego? Ja duzo takich kupilem

Bo ten rejon slynie z najlepszych blacharzy/artystow, ktorzy z przystanku sa wstanie zrobic super auto zlosnik.gif. Pozniej demtoujesz tapicerka, a pod nia naklejony rozklad jazdy PKSu rotfl.gifhehe.gif

Innym slynnym rejonem rzezbiarzy sa okolice Garwolina zlosnik.gif

Napisano

> Bo ten rejon slynie z najlepszych blacharzy/artystow, ktorzy z przystanku sa wstanie zrobic super

> auto . Pozniej demtoujesz tapicerka, a pod nia naklejony rozklad jazdy PKSu

> Innym slynnym rejonem rzezbiarzy sa okolice Garwolina

No ale to raczej auta takie "prosto z lawety" , a nie auto ktorym jezdzila kobieta od 2009 roku (literka H w rejestracji to koniec 2009r.).

Napisano

> No ale to raczej auta takie "prosto z lawety" , a nie auto ktorym jezdzila kobieta od 2009 roku

> (literka H w rejestracji to koniec 2009r.).

Nie znasz wczesniejszej przeszlosci tego samochodu wink.gif. Ale tak czy inaczej bez ogladania wiecej nie da sie powiedziec. Szkoda, ze nie ma zdjecia komory silnika, moze tam jest cos do ukrycia zlosnik.gif

Napisano

> Nie znasz wczesniejszej przeszlosci tego samochodu . Ale tak czy inaczej bez ogladania wiecej nie

> da sie powiedziec. Szkoda, ze nie ma zdjecia komory silnika, moze tam jest cos do ukrycia

No to oczywiste, pewnie jak w kazdym bylo cos robione ok.gif Ale nie ma co szukac auta bezwypadkowego, lekkie punkniecia imho sa do zaakceptowania bo predzej czy pozniej kazdego to spotyka wink.gif

Napisano
  • Autor

Jeszcze mnie dziwi że przebiegu nie podał zlosnik.gif

Napisano

> KROPEK

Świetny kolor, miałem JTD'ka w identycznym kolorze. Teraz powozi nim mój Ojczulek.

Po tych zdjęciah mogę powiedzieć, że jest trzydrzwiowy (a więc najładniejsza wersja), z Radomia (a więc jak wcześniej już powiedziano z okolic artystów modelarzy) i to diesel.

Co ciekawe - identycznie jest zagięta prawa tylna ćwiartka jak w moim byłym zlosnik.gif

Napisano

> No to oczywiste, pewnie jak w kazdym bylo cos robione Ale nie ma co szukac auta bezwypadkowego,

> lekkie punkniecia imho sa do zaakceptowania bo predzej czy pozniej kazdego to spotyka

To prawda, ciezko o auto ktore nie bylo robione wink.gif. Ale zrobic z glowa, a na sztuke to tez roznica. Widzialem kilka aut z tych rejonow, ktore na zdjeciach wygladaly super itd, na pierwszu rzut oka tez, a po dokladniejszym sprawdzeniu okazaly sie ulepami.

Inna sprawa to sa samochody po dzwonach, ktorych juz na pierwszy rzut oka nie nalezy naprawiac, dla nich nie ma takich aut, kazde naprawia sick.gif.

Jakis czas temu kolega kupil E36, ktore jak sie pozniej okazalo, mialo wstawiona tylna cwiartke. Dowiedzial sie o tym przypadkiem jak wymontowal tapicerke z bagaznika.

Napisano

> To prawda, ciezko o auto ktore nie bylo robione . Ale zrobic z glowa, a na sztuke to tez roznica.

> Widzialem kilka aut z tych rejonow, ktore na zdjeciach wygladaly super itd, na pierwszu rzut

> oka tez, a po dokladniejszym sprawdzeniu okazaly sie ulepami.

Ja np. na dwa takie ulepy trafilem w Warszawie. Dwa razy w zyciu jechalem do Wawy ogladac samochod (od prywatnych osob) w odstepie kilku lat i dwa razy trafilem na kompletne zlomy, ktore na zdjeciach prezentowaly sie naprawde super. Ale to nie znaczy ze sie zniechece np. do tego regionu przy zakupach innych aut, wszedzie mozna trafic na ulep wink.gif

Napisano

> Jeszcze mnie dziwi że przebiegu nie podał

Jak to nie? Jak byk jest napisane 178900. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Coś mi sie popierniczyło z innym chyba zlosnik.gif Albo szkła w okularkach do wymiany zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.