Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chwalę się...

Featured Replies

Napisano

> Powiem tak, kumpel już sporo bez PJ jeździ, sporo trenuje, czyta, jeździ na jakieś szkoły

> "doskonalące", i też trzy podejścia, i dalej bez....

> A na kolano nie ma problemu zejść, jazda na jednym itp bez problemu.... ale 8 250-tką nie zrobił

...to moze niech sprobuje 8-ki na kolanie robic zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Coś chyba bajdurzy, do kolana schodzi a ósemki nie zrobi?! No i zrobienie "więcej" nie jest chyba

> podstawą do oblania, co innego jakby mniej przejechał ...

Mam wrażenie, że może chodzi o "kozaczenie" jak już jeden z przedmówców wspomniał.

Mi instruktor od razu powiedział, abym broń boże nie przyjechał na 2oo, albo żeby mi do łba nie wpadł pomysł, aby się "ubrać" w ciuchy na moto zlosnik.gif

Więc może w tym tkwi problem..... "kozak w sportowym kombi" może się nie podobać instruktorowi :D

Napisano

> ...to moze niech sprobuje 8-ki na kolanie robic

może dlatego go "uwalają" cały czas zlosnik.gif

Napisano

> albo żeby mi do łba nie

> wpadł pomysł, aby się "ubrać" w ciuchy na moto

A nas na egzaminie egzaminator zrąbał za to że nie mieliśmy takich ciuchów, a przede wszystkim rękawic.

Napisano
  • Autor

> Kuniecznie

Sprzęcik wczoraj odebrany.. Dzisiaj w pracy byłem w 20 minut a banan na twarzy chyba na cały dzień ;-)

To kiedy spocik?

Napisano

> Sprzęcik wczoraj odebrany..

Bez fotek siem nie liczy... zlosnik.gif

> To kiedy spocik?

Dam Ci znaka, kiedy będziemy się spotować smile.gif

Napisano
  • Autor

> Bez fotek siem nie liczy...

Fotki będą. Na razie mam jakieś z komórki, ale kiepskie ;-)

286006892-cbr1.jpg

> Dam Ci znaka, kiedy będziemy się spotować

OK ok.gif

post-24362-14352516481873_thumb.jpg

Napisano

> Fotki będą. Na razie mam jakieś z komórki, ale kiepskie ;-)

> OK

Bardzo przyzwoity sprzęt waytogo.gif

Choć nie wiem czy na przyszły sezon nie stwierdzisz, że jednak 250 to troszkę za mało zlosnik.gif

Na miasto jest super to nie ulega wątpliwości!!! Jednak przy wyjeździe poza granice miasta - można się trochę zmęczyć.

Ale sam sobie pojeździsz i ocenisz waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Bardzo przyzwoity sprzęt

> Choć nie wiem czy na przyszły sezon nie stwierdzisz, że jednak 250 to troszkę za mało

> Na miasto jest super to nie ulega wątpliwości!!! Jednak przy wyjeździe poza granice miasta - można

> się trochę zmęczyć.

> Ale sam sobie pojeździsz i ocenisz

Za miasto to mało będę jeździł. Podstawowe założenie było, że ma to być sprytne do miasta i ekonomiczne.

Alternatywą był jakiś MAXi skuter, ale jednak stwierdziłem że chcę się dobrze nauczyć na moto.

A za jakiś czas się zobaczy. Podobają mi się jeszcze NC700 (i co ciekawe szczególnie wersja S) ale na razie nie chciałem tyle wydawać poza tym całkiem spore to jest.

Zobaczymy. Dzisiaj jestem bardzo yay.gif

Napisano

> Sprzęcik wczoraj odebrany..

gratki

> Dzisiaj w pracy byłem w 20 minut a banan na twarzy chyba na cały dzień

> ;-)

identycznie mam od kiedy dojezdzam do pracy motorem smile.gif ... banan na twarzy od rana i nic nie jest w stanie mnie zirytowac, a jak probuje to sobie mysle ze juz za pare godzin znowu rundka wink.gif

Napisano

> gratki

> identycznie mam od kiedy dojezdzam do pracy motorem ... banan na twarzy od rana i nic nie jest w

> stanie mnie zirytowac, a jak probuje to sobie mysle ze juz za pare godzin znowu rundka

hehe.gifok.gif

U nas jeszcze dochodzi element do radości z jazdy i wspomnianej rundki: "czas przejazdu"... zlosnik.gif

Mamy banana na twarzy, że nie stoimy w 5 kilometrowym korku na Puławskiej tylko płynnie się poruszamy... zlosnik.gif

Napisano

> U nas jeszcze dochodzi element do radości z jazdy i wspomnianej rundki: "czas przejazdu"...

> Mamy banana na twarzy, że nie stoimy w 5 kilometrowym korku na Puławskiej tylko płynnie się

> poruszamy...

ja normalnie jechalem kolo 30minut (plus kolejne 20minut krazenia na znalezienie miejsca do parkowania, a potem jeszcze z 10minut z buta na dojscie do firmy), a teraz max 15minut od startu do wejscia do firmy wink.gif ... ale ja to nie mam daleko i takie czasy (na skroty) to rowerem tez potrafie wykrecic wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.