Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audio Croma - Pytania

Featured Replies

Napisano

> Zastanowiłbym się jeszcze nad radiem z mp3 od Pandy. .... Myślę że wystarczy tylko podmienić panel a reszta

> bebechów jest taka sama. To tylko moje dywagacje ale wydaje mi się że taka operacja jest

potwierdzam, można po zmianie przodu zalożyć radio od innego modelu. Ja mam z Idei. Tylko Panda, Idea mają pomarańczowy wyświetlacz oslabiony.gif. mp3 hula, pamiętaj o kodzie.

Napisano

> Kabelek kosztuje 24 zł, można też kupić kostkę z pinami zrobić samemu za 10. Chętnie ci sprzedam za

> 5 dyszek, gratis darmowa wysyłka .

mikolaj.gif się znalazł grinser006.gif

Napisano

> potwierdzam, można po zmianie przodu zalożyć radio od innego modelu. Ja mam z Idei. Tylko Panda,

O widzisz, czyli jednak dobrze to wykoncypowałem zlosnik.gif

> mają pomarańczowy wyświetlacz

To wg mnie zaleta ok.gif

Napisano
  • Autor

> potwierdzam, można po zmianie przodu zalożyć radio od innego modelu. Ja mam z Idei. Tylko Panda,

> Idea mają pomarańczowy wyświetlacz . mp3 hula, pamiętaj o kodzie.

Ten panel przedni pasuje p&p czy wymagane są głębsze przeróbki (jakieś wycinanki, szpachlowanie, malowanie)?

Napisano

> Ten panel przedni pasuje p&p czy wymagane są głębsze przeróbki (jakieś wycinanki,

> szpachlowanie, malowanie)?

trzeba przełożyć wnętrze z wyświetkaczem do mordki z cromy i zależy jakie jest połączenie panelu z radiem. Generalnie nie ma dużo problemów. 270751858-jezyk.gif żadnego szpachlowania czy malowania, najwyżej małe wycinanki. biglaugh.gif

Napisano

> trzeba przełożyć wnętrze z wyświetkaczem do mordki z cromy

A będzie to działało to działało z resztą np. kierownicą wielofunkcyjną, wyłączanie razem z silnikiem?

Generalnie radzę przed zakupem na ale.. upewnić się u sprzedawcy, czy działa AUX. W zakupionym egzemplarzu z przyciskiem CD na środku nie dało sie przełączyć na wejście zewnętrzne, nie działało też połączenie CAN. Musiałem odesłać.

W końcu dorobiłem przekaźnik przełączający wejście. Ale tu trzeba zaglądnąć do środka i poszukać TDA7348.

Napisano

> A będzie to działało to działało z resztą np. kierownicą wielofunkcyjną, wyłączanie razem z

> silnikiem?

U mnie działa bez problemu cool.gif

post-153323-14352516896943_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.