Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PILNE! Szpera

Featured Replies

Napisano

Moge zanabyc od 'znajomego' szpere do SC...nigdy nie jezdzona.

Ow znajomy nie wie czy jest kompletna i ile warta

Fachury po fotkach jestescie w stanie sprawdzic czy cos brakuje tej szperze i ocenic ile moze byc warte cfaniaczek.gif

e669e48c49cb5f40gen.jpg

0a50c4c1636f5413med.jpg

Napisano

> Moge zanabyc od 'znajomego' szpere do SC...nigdy nie jezdzona.

> Ow znajomy nie wie czy jest kompletna i ile warta

> Fachury po fotkach jestescie w stanie sprawdzic czy cos brakuje tej szperze i ocenic ile moze byc

> warte

brakuje koła zębatego zlosnik.gif

wygląda jak torsen więc sprawdź od czego bo chyba do CC/SC nie robili nic takiego...

Napisano
  • Autor

> brakuje koła zębatego

> wygląda jak torsen więc sprawdź od czego bo chyba do CC/SC nie robili nic takiego...

no napewno do SC palacz.gif

O jakim kole zebatym mowisz....o przelozeniu glownym?

Napisano

> no napewno do SC

> O jakim kole zebatym mowisz....o przelozeniu glownym?

tak ok.gif musisz miec przykręcane, do tego jeszcze jakiś kawałek obudowy żeby to zaślepić zlosnik.gif

Napisano

> no napewno do SC

jestes pewien ze to jest do c514?

> O jakim kole zebatym mowisz....o przelozeniu glownym?

Napisano

> Moge zanabyc od 'znajomego' szpere do SC...nigdy nie jezdzona.

Ano nigdy bo to samoróba skądś tam kopia znanej firmy. Ja bym łyknął pod warunkiem że możesz zamontować czy działa, polecam banymotorsport wawa powiedzą ci czy jest ok

Napisano

Za samo to jak wygląda kontakt z tym gościem to bym nie kupił - od trzech miesięcy zadaje mu pytania o tą szpere i dowiedziałem się tylko że sam ją zrobił na wzór Kałuży, ale z jakich materiałów już się nie dowiedziałem...

Ja bym nie ryzykował bo to jakaś "rzepa" się może okazać, chyba że mega dobrą cenę by zrobił... wink.gif

Napisano

> Za samo to jak wygląda kontakt z tym gościem to bym nie kupił - od trzech miesięcy zadaje mu

> pytania o tą szpere i dowiedziałem się tylko że sam ją zrobił na wzór Kałuży, ale z jakich

> materiałów już się nie dowiedziałem...

> Ja bym nie ryzykował bo to jakaś "rzepa" się może okazać, chyba że mega dobrą cenę by zrobił...

Dokładnie, wszystkie kopie Kałuży to nieudolne podróbki

Napisano

> Dokładnie, wszystkie kopie Kałuży to nieudolne podróbki

Załatw mi szpere kałuży a zrobię kopię jak pan Bóg przykazał...

Napisano

> Załatw mi szpere kałuży a zrobię kopię jak pan Bóg przykazał...

a przeprojektujesz ją tak, zeby dało się załozyć do głównego w c510? Bardzo podobne jak w c514 tylko rozmiarowo ciut inny mechanizm jest smile.gif

Jak tak to piszę się na jedną "kopię"

Napisano

> a przeprojektujesz ją tak, zeby dało się załozyć do głównego w c510? Bardzo podobne jak w c514

> tylko rozmiarowo ciut inny mechanizm jest

> Jak tak to piszę się na jedną "kopię"

najpierw to ja bym musiał to do ręki wziąść i zanieść w pewne miejsce gdzie mi wykonają 1 kopię i ją przetestuje. A potem można się zacząć bawić w produkcje

Napisano

Odezwijh się do Banego. Jeżeli zrobisz jak mówisz udostępni ci bo szuka obecnie kogoś do skopiowania a raczej szukał na jesieni

Napisano

kilku chetnych na taka kopie pewnie by sie na tym forum znalazlo... smile.gif

Napisano

> Odezwijh się do Banego. Jeżeli zrobisz jak mówisz udostępni ci bo szuka obecnie kogoś do

> skopiowania a raczej szukał na jesieni

a kto to Bany? bo nie kojarze..

Napisano

> a kto to Bany? bo nie kojarze..

Bany motorsport. Wiesz taki koleś co serwisuje szpery kałuży w wawie i szykuje mocne auta torowe

Napisano

> najpierw to ja bym musiał to do ręki wziąść i zanieść w pewne miejsce gdzie mi wykonają 1 kopię i

> ją przetestuje. A potem można się zacząć bawić w produkcje

dawaj, dawaj. Jak cena nie będzie zabijać :D to się pomyśli smile.gif

Napisano

Jaka cena u Ciebie takiej kopii?? Mogę załatwić Kałużową szpere jak coś wink.gif

Napisano

> Jaka cena u Ciebie takiej kopii?? Mogę załatwić Kałużową szpere jak coś

Jak bym miał tą szpere w ręce to mogę zrobić wycenę...

Napisano

> Za samo to jak wygląda kontakt z tym gościem to bym nie kupił - od trzech miesięcy zadaje mu

> pytania o tą szpere i dowiedziałem się tylko że sam ją zrobił na wzór Kałuży, ale z jakich

> materiałów już się nie dowiedziałem...

> Ja bym nie ryzykował bo to jakaś "rzepa" się może okazać, chyba że mega dobrą cenę by zrobił...

to Kałuża robi torsena? wszystkie jego szpery które widziałem były płytkowe....

Napisano

> Jak bym miał tą szpere w ręce to mogę zrobić wycenę...

Kałuża i tak już szper nie robi, bo wyprzedał maszyny. Czyli te szpery które macie, to są juz zabytki w sense kolekcjonerskim:0

Napisano
  • Autor

> Kałuża i tak już szper nie robi, bo wyprzedał maszyny. Czyli te szpery które macie, to są juz

> zabytki w sense kolekcjonerskim:0

dziwny osobnik z tego Kaluzy....niby ciagle robi w tym biznesie ale kontaktu z nim nie ma (ew jest dla wybanych)

Czesci jego produkcji tez szly jak swieze buleczki to jak piszesz rozprzedal maszymy...

szkoda bo jego wiedza i doswiadczenie jest nieocenione oslabiony.gif

Napisano

> to Kałuża robi torsena? wszystkie jego szpery które widziałem były płytkowe....

Nie wiem, nie wiedziałem jakie szpery robił Kałuża ale też mnie to zdziwiło że torsen od niego... wink.gif

Napisano

> dziwny osobnik z tego Kaluzy....niby ciagle robi w tym biznesie ale kontaktu z nim nie ma (ew jest

> dla wybanych)

> Czesci jego produkcji tez szly jak swieze buleczki to jak piszesz rozprzedal maszymy...

> szkoda bo jego wiedza i doswiadczenie jest nieocenione

No Paweł już nic nie robi... Szkoda wielka, ale cóż

Napisano
  • Autor

> No Paweł już nic nie robi... Szkoda wielka, ale cóż

No ale co....zwinal interes calkowicie czy tylko dlubie mechanike ew tylko serwisuje auta...

Ciekawe czemu...przeciez na brak roboty nie narzekal crazy.gif

Napisano

> No ale co....zwinal interes calkowicie czy tylko dlubie mechanike ew tylko serwisuje auta...

> Ciekawe czemu...przeciez na brak roboty nie narzekal

Stilo by ci opowiedział ja tylko bym dodałże źle się prowadził i źle prowadził biznes i zadawałsię nie z tymi co trzeba. Koledze auto robił w czasach gdy nie dało się już dodzwonić i fuszerka konkretna.

ZAprzepaścił firmę ojca z tradycjami

Napisano

> No ale co....zwinal interes calkowicie czy tylko dlubie mechanike ew tylko serwisuje auta...

> Ciekawe czemu...przeciez na brak roboty nie narzekal

Zwinął. A zwinął dlatego, że partolił robotę, albo się nie wywiązał w stosunku do niektórych zawodników...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.