Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynia CCS w SC

Featured Replies

Napisano

Hej,

przekładam skrzynię i mam problem z łapą- oryginalnie miałem alu banan, kupiłem od kolegi z tego forum łapę która miała załatwić problem ale okazała się zwykłą łapą CCS- pozdrawiam kolegę ze Śląska oink.gif

Pytanie: co tam założyć by ukł. napędowy wisiał jak trzeba? Taka: http://allegro.pl/lapa-poduszka-seicento-cinquecento-1-1-spi-i2357783050.html ??

Pokażcie mi zdjęcia właściwej łapy.

Napisano

dokładnie potrzebujesz lapy z scs i przykrecasz ja do skrzyni tylko na 2 przednich srubach.

Lapa z ccs nie podejdzie bez rzeźby do budy seja.

Najlepszym rozwiązaniem jest przełożyć obudowę skrzynki zeby pasowała pod alu banana

Napisano

> dokładnie potrzebujesz lapy z scs i przykrecasz ja do skrzyni tylko na 2 przednich srubach.

> Lapa z ccs nie podejdzie bez rzeźby do budy seja.

> Najlepszym rozwiązaniem jest przełożyć obudowę skrzynki zeby pasowała pod alu banana

Wg mnie prościej kupić tą łapę ze zdjęcia, niz przekładać bebechy do innej obudowy. Sam w seju mam stalowego banana takiego jak na fotce i wszystko bangla

Napisano

> Wg mnie prościej kupić tą łapę ze zdjęcia, niz przekładać bebechy do innej obudowy. Sam w seju mam

> stalowego banana takiego jak na fotce i wszystko bangla

nie bebechy do innej obudowy , tylko obudowe do bebechow, zmienic obudowe samem skrzynki to chwila moment zlosnik.gif

• 2 miesiące później...
Napisano

> dokładnie potrzebujesz lapy z scs i przykrecasz ja do skrzyni tylko na 2 przednich srubach.

> Lapa z ccs nie podejdzie bez rzeźby do budy seja.

> Najlepszym rozwiązaniem jest przełożyć obudowę skrzynki zeby pasowała pod alu banana

Odkopuję bo mam podobny problem. Mam skrzynię (podobno z palio) i nie mogę jej wsadzić do scs. łapa z ccs nie pasuje, alu banan też a na stalowym bananie przykręconym tylko z przodu nie widzi mi się jeździć w kajtkach. Dużo jest problemu z przełożeniem dupy od skrzynki scs i czy da się to zrobić ze skrzynią palio? Czy istnieją w ogóle krótkie skrzynie (palio, abarth) pasujące p&p pod łapy seja?

Jeszcze jedna sprawa. Czy wybieraki scs i palio są zamienne?

Napisano

Do metalowej lapy z ccs trzeba dospawac malutki kawalek blaszki z oczkiem na srube, z tylu skrzyni do tej tulejki przez ktora normalnie przykreca sie skrzynie ze sportinga zlosnik.gif

Napisano

> Do metalowej lapy z ccs trzeba dospawac malutki kawalek blaszki z oczkiem na srube, z tylu skrzyni

> do tej tulejki przez ktora normalnie przykreca sie skrzynie ze sportinga

czyli bez rzeźby się nie obejdzie crazy.gif

Napisano

> czyli bez rzeźby się nie obejdzie

Chlopie to jest 3 minuty roboty, to jest blaszka 5x2cm zlosnik.gif

Napisano

> Chlopie to jest 3 minuty roboty, to jest blaszka 5x2cm

Wiem, ale wolałbym mieć oryginalne mocowanie.

Napisano

> Wiem, ale wolałbym mieć oryginalne mocowanie.

To musisz wsadzic z powrotem sportinga ...

Napisano

> To musisz wsadzic z powrotem sportinga ...

eee biegi za długie jak do serii 1.1 zlosnik.gif trzeba będzie przerobić stalowego banana a seryjną skrzynkę zostawić w całości na zapas do czarnucha... jak mi się sprzedaż odwidzi ;D

Napisano

> Do metalowej lapy z ccs trzeba dospawac malutki kawalek blaszki z oczkiem na srube, z tylu skrzyni

> do tej tulejki przez ktora normalnie przykreca sie skrzynie ze sportinga

Miałem tak zrobione i wszystko OK ok.gif

Napisano

abarth/schumi był seryjnie montowany w scs-e więc są-kwestia...długiego szukania.

Abartha/palio przykręcasz jak Koledzy pisali, oba sposoby są sprawdzone, ja w sb zmieniałem sportinga na palio.

Linki i wybieraki pasują od sportinga.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.