Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[astra F) da się wyjąć pompę paliwa z baku bez demontażu?

Featured Replies

Napisano

Siema. Będę regenerować (wymieniać wkład) pompę paliwa w astrze, ale zastanawia mnie czy da się bezproblemowo wyjąć cały zespół spod siedziska. Miejsca tam trochę mało, a najbardziej zastanawiam się nad ściąganiem i zakładaniem przewodu paliwa hmm.gif

Napisano

Jeśli przewód jest w dobrej kondycji to dasz radę. W sumie to nie taka filozofia, ja pomagałem sobie płaskimi szczypcami. Pompę też da się wywlec ale trzeba nią trochę pokręcić żeby wyszła.

Jak to nie kombi to będzie git ok.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

Hatchback 3d jeśli to ma jakieś znaczenie palacz.gif

Napisano

Powinna wyjść bez większych problemów przez otwór pod siedziskiem smile.gif

Napisano

> Hatchback 3d jeśli to ma jakieś znaczenie

Oj, podpuszczam Cię grinser006.gif Ale w kombi to trzeba by było bak wywlekać...

Napisano

Tak przy okazji, czy da się bez zdejmowania baku wymienić przewód paliwowy od pompy do filtra ? Po kilkukrotnym demontażu pompy wężyk jest w średniej kondycji 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Tak przy okazji, czy da się bez zdejmowania baku wymienić przewód paliwowy od pompy do filtra ? Po

> kilkukrotnym demontażu pompy wężyk jest w średniej kondycji

Mam to samo frown.gif Szukałem, oglądałem i ja nie widzę takiej możliwości. Nie pamiętam już dokładnie, ale nie da się dostać do przyłączki (o ile jest). A może połączyć pompę od razu z filtrem paliwa? hmm.gif Rozbierał to ktoś?

Napisano

> Siema. Będę regenerować (wymieniać wkład) pompę paliwa w astrze, ale zastanawia mnie czy da się

> bezproblemowo wyjąć cały zespół spod siedziska.

Nie przypominam sobie zęby przy wyciąganiu pompki z sedana były jakieś większe trudności... ok.gif

Napisano
  • Autor

Ok. Spoko... W sumie nie było dużo manewrowania, w parę minut udało się całość wykręcić i wyjąć. Wkład już zamówiłem... poczekamy, zobaczymy (jak z zakładaniem hehe.gif )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.