Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupiłem Buliego i tak udało mi się go zrobić :)

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie smile.gif chciałem podzielić się z Wami co udało mi się kupić i doprowadzić do stanu używalności :

Model VW T3

Silnik 1888ccm- benzynka, boxer

Rok produkcji 1986

Przebieg 162 000

Zakupiłem samochód w Stuttgarcie, od pierwszego właściciela. Posiadam do niego książkę serwisową, auto było serwisowane do 122tys w ASO. Auto odrestaurowałem w 100% zostało wypiaskowane, całkowicie zakonserwowane, pomalowane lakierem z bazy mercedesa, wiśniowa perła, paka wybita nowym drewnem, wnętrze obite skórą w oryginale. Kapsle z Garbusa, felgi oryginalne. Całkowicie zrobione zawieszenie, nowe amortyzatory, sprężyny obniżające. Silnik pozostał seria 1.9 bokser, wodniak. Poniżej zdjęcia transportera, większość jeszcze przed założeniem kapsli smile.gif

Tak wyglądał na początku:

t2ec16rhjhoe9n3kejbp41m.jpg

dsc0235db.jpg

20120719211232.jpg

20120721132603.jpg20120719153716.jpg20120721184422.jpg

Napisano

> Witam serdecznie chciałem podzielić się z Wami co udało mi się kupić i doprowadzić do stanu

> używalności :

> Model VW T3

> Silnik 1888ccm- benzynka, boxer

> Rok produkcji 1986

> Przebieg 162 000

> Zakupiłem samochód w Stuttgarcie, od pierwszego właściciela. Posiadam do niego książkę serwisową,

> auto było serwisowane do 122tys w ASO. Auto odrestaurowałem w 100% zostało wypiaskowane,

> całkowicie zakonserwowane, pomalowane lakierem z bazy mercedesa, wiśniowa perła, paka wybita

> nowym drewnem, wnętrze obite skórą w oryginale. Kapsle z Garbusa, felgi oryginalne. Całkowicie

> zrobione zawieszenie, nowe amortyzatory, sprężyny obniżające. Silnik pozostał seria 1.9

> bokser, wodniak. Poniżej zdjęcia transportera, większość jeszcze przed założeniem kapsli

> Tak wyglądał na początku:

kawal dobrej roboty claps.gif

mi sie marzy westfalia na bazie T3

Napisano
  • Autor

> fajny. A po co ci akurat takie auto?

Bertone jest zbyt szybka, jestem za głupi na takie szybkie autko ;p a do tego uwielbiam klasyki, no i mam małą pocztę, w której wysyła się sporo przesyłek, więc zabezpieczyłem go przed wszelkimi uszkodzeniami i wożę nim czasem paczki smile.gif lekkie są, tylko gabarytowo wielkie czasem, a Buli idealnie przewozi je smile.gif

Napisano
  • Autor

> kawal dobrej roboty

> mi sie marzy westfalia na bazie T3

Mnie również się marzy taka westfalia, albo chociaż multivan. Po jeździe tym autkiem stwierdzam, że VW w dawniejszych latach to było na prawdę coś. Ile tam jest rozwiązań, których mogłyby się powstydzić nowe auta to masakra, do tego skręt jest taki, że na szerszej drodze zawraca na raz :D

Napisano
  • Autor

> Świetna robota

> Ile dziesiątek na 100km wypala ?

właśnie go testuję, ale mi się zepsuł licznik jeszcze... i nie bardzo wiem ile pali. Dwa trzy tygodnie i się podzielę smile.gif

Napisano

Na glebę go i dobrą felę. Będzie wykręcał suty i dodatkowo to fajna reklama na kółkach.

Dobra robota waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.