Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VT felg

Featured Replies

Napisano

Witam zastanawia mnie renowacja felg bo są już dość mocno poniszczone i pomyślałem że może można by coś zmienic i może miałby ktoś ochotę się pobawić ewentualnie jakieś propozycje smile.gif

http://imageshack.us/g/696/dsc0000117z.jpg/

myślałem nad całymi w polerce albo rant w polerke a srodek w jakiś kolor czekam na propozycje smile.gif

Z góry dziękuję i pozdrawiam 20.GIF

Napisano

Do tej budy będzie wg. mnie pasował tylko kolor felg: biały, czarny, grafit wink.gif

Napisano

Parę propozycji ode mnie , jakbyś miał jeszcze jakieś pomysły - pisz , mam PSD zlosnik.gif

czarnyu.jpg

czarnopomaraczowy.jpg

czarnopoma2.jpg

bialyuw.jpg

polerkam.jpg

asdadsw.jpg

Napisano

> Parę propozycji ode mnie , jakbyś miał jeszcze jakieś pomysły - pisz , mam PSD

imo najlepszy srebrny lub poler waytogo.gif

Napisano
  • Autor

a może środek w pomarańcz a rant poler/srebrny/biały bądź czarny ? cool.gif

Napisano

2 kolorowa nie będzie ciekawa, rant only w polerke lub całą felgę w jeden kolor, chociaż jak teraz patrzę to całe w polerce jednak by zrobiły robotę wink.gif

Napisano
  • Autor

no to chyba pojda cale w poler tylko taka zabawa jest dosc kosztowna a samemu probowac... nigdy nie mialem z tym doczynienia i nie wiem czy to naprawde taka ciezka robota czy mozna to zrobic co wieczor przy piwku powolutku dajmy na to przez zime ? smile.gif

Napisano

zrób tak jak ja, weź silnik od frani(taka pralka) piastę tylna od malucha, parę kątowników i złóż to do kupy nałóż felgę weź papiery od 240 do 2500 ziarnistości najlepiej takie na płótnie i najlepiej wodne i odpalaj maszynę i polewaj felgę wodą albo maczaj papier w wodzie i poleruj :D szybko idzie:D po papierze 2500 możesz jeszcze automaxem polecieć.

Napisano

Automaxem troche lipa to raz.

Dwa - tym sposobem wypoleruje tylko ranty.

Napisano

Spokojnie do ogarnięcia przez zimę ok.gif

Wcale nie jest to takie trudne, wszystko zależy od tego z jakiego stopu jest obręcz, jakich papierów kolejno użyjesz, jakiej pasty na koniec.

Najgorsza zabawa to pozbycie się starej farby do gołego alu, ale jak już zaczniesz polerowac to będzie spoko, a jak już zaczniesz wykańczać i będzie się pojawiać lustro to dopiero motywuje wink.gif

Napisano
  • Autor

dzieki smile.gif takze jednak postanowione pojda w poler smile.gif

Napisano

> dzieki takze jednak postanowione pojda w poler

Ztcp, to masz tam trochę powygryzane ranty, będziesz to zaspawywał?

Napisano
  • Autor

jedna byla od poczatku ugryziona (od kad kupilem) za nadspawanie powiedzieli mi 60 zl no i teraz doszla druga - w dwoch miejscach po tym dzwonie czyli gdybym sie w 200 zl zmiescil bylo by bajecznie smile.gif no ale po nadspawaniu zostaje zolty slad wiec trzeba malowac albo polerowac

Napisano

> jedna byla od poczatku ugryziona (od kad kupilem) za nadspawanie powiedzieli mi 60 zl no i teraz

> doszla druga - w dwoch miejscach po tym dzwonie czyli gdybym sie w 200 zl zmiescil bylo by

> bajecznie no ale po nadspawaniu zostaje zolty slad wiec trzeba malowac albo polerowac

i tak cale w poler robisz wiesz czego płaczesz oink.gif

Napisano

> Automaxem troche lipa to raz.

> Dwa - tym sposobem wypoleruje tylko ranty.

ja moje ats cup jakoś dałem rade nie tylko na rancie 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.