Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oglądałem dzisiaj kropka-Pare pytan i prosba

Featured Replies

Napisano

Chodzi o tego KROPKA .Nosi on w sumie normalne slady urzytkowania,nie wyglada by miał jakiegoś dzwona zlosnik.gif Teraz mam pare pytanek autka stoi na niemieckich blachach (nie zjadzdowych tylko typowo niemieckich).Czy nie było by porblemu gdybym chciał go zarejestrowac?Ile wynosi opłata recyklingowa(jesli jeszcze jest bo cos obiło mi sie o uszy ze mają ją zlikwidowac).Koleś równierz oferuje jakies ubezpieczenie na miesiąc i ze niby mozna wracac do domu na kołach,no własnie czy na tych blachach mógł bym wracać bez problemu przez pół polski bez żadnych problemów?Orjentuje sie ktos ile takie ubezpieczenie moze kosztowac?Z minusów tego pojazdu to brakuje radia wpysk.gif fotel kierowcy troszke skosmacony i brakuje półki bagażnika,wiadomo autko posiada jakies obicia i odpryski ale nowe nie jest zlosnik.gifMam jeszcze prosbe czy moze mi ktoś powiedzieć a najlepiej zrobić zdjęcie podłogi bagażnika?Chodzi mi o to czy oryginalnie są tam klejone jakies takie dziwne maty(chyba wygłuszające) zlosnik.gif I ogolnie autokącikowcy powiedzcie co sądzicie o tym kropku z czasem mi sie nie pali bo nad morzem jestem jeszcze 1.5 tyg zlosnik.gif

Napisano

> Chodzi o tego KROPKA .Nosi on w sumie normalne slady urzytkowania,nie wyglada by miał jakiegoś

> dzwona

a te kompletnie rozjechane drzwi z lewej strony to.... normalne slady uzytkowania?

Napisano
  • Autor

Tzn w jakim sensie rozjechane zlosnik.gif?

Napisano

> Tzn w jakim sensie rozjechane ?

Drzwi kierowcy są niżej...

Napisano
  • Autor

Powiem ci ze nie zwrocilem na to uwagi jakoś busted.gif Szybki wszystkie napewno z jendego roku były.Ale jakoś na te drzwi uwagi nie zwróciłem tongue.gif

Napisano

> Tzn w jakim sensie rozjechane ?

kompletnie nie sa spasowane drzwi z lewej strony nei dosyc ze w plaszczyznie blachy to i w pionie wyraznie widac ze szpara jest roznej szerokosci

juz pomijam ze krzywo schodzi sie maska z jednej strony z blotnikiem

Napisano

> Powiem ci ze nie zwrocilem na to uwagi jakoś Szybki wszystkie napewno z jendego roku były.Ale

> jakoś na te drzwi uwagi nie zwróciłem

szyby z jednego roku to zaden problem

a zobacz ze drzwi lewe przednie przy blotniku ladnie sie schodza z blotnikie i szpara jest rowna natomiast szpara pomiedzy jednymi a drugimi drzwiami jest.. roznej szerokosci.... co dziwne bo drzwi faktycznie wygladaja jakby w dol lecialy

poza tym ja mam wrazenei ze oboje lewych drzwi wyje/odstaje u gory przy dachu

przy drzwiach z prawej strony nie ma takich dziwow

Napisano

> Mam jeszcze prosbe czy moze mi ktoś

> powiedzieć a najlepiej zrobić zdjęcie podłogi bagażnika?Chodzi mi o to czy oryginalnie są tam

> klejone jakies takie dziwne maty(chyba wygłuszające) I ogolnie autokącikowcy powiedzcie co

> sądzicie o tym kropku z czasem mi sie nie pali bo nad morzem jestem jeszcze 1.5 tyg

kierownica na tym zdjęciu wygląda bardzo dobrze jak na ten przebieg hmm.gif

w bagażniku jest tylko czarna mata/dywanik (+2 paski pianki przyklejone do niej od spodu), pod mata już nic więcej nie ma poza powłoką/lakierem o coś takiego jak na poniższym zapożyczonym zdjęciu

largeimg,IMG_4bdc8625c90866011.jpg

Napisano

> szyby z jednego roku to zaden problem

> a zobacz ze drzwi lewe przednie przy blotniku ladnie sie schodza z blotnikie i szpara jest rowna

> natomiast szpara pomiedzy jednymi a drugimi drzwiami jest.. roznej szerokosci.... co dziwne bo

> drzwi faktycznie wygladaja jakby w dol lecialy

> poza tym ja mam wrazenei ze oboje lewych drzwi wyje/odstaje u gory przy dachu

> przy drzwiach z prawej strony nie ma takich dziwow

Na 99% zawias górny drzwi poleciał i opadają. Szarpnąć góra dół na otwartych, jeśli będzie luz (a pewnie będzie) to zawias do wymiany - dość typowe to tylko Fiat grinser006.gif

Napisano
  • Autor

To po dzwonie czy zawiasy do wymiany zlosnik.gif

Napisano

> To po dzwonie czy zawiasy do wymiany

Bedac na miejscu pewnie latwiej Tobie bylo to ocenic, niz ze zdjec zlosnik.gif

Napisano

> Na 99% zawias górny drzwi poleciał i opadają. Szarpnąć góra dół na otwartych, jeśli będzie luz (a

> pewnie będzie) to zawias do wymiany - dość typowe to tylko Fiat

nie wiem czy dosc typowe - sam mam ktoregos faiata z kolei i nigdy takiej przypadlosci nie mialem a i kilkoro znajomych jezdzi dokladnie takimi kropkami jak ten z foto i sa to kropki majace kilka ladnych lat (bo z samego poczatku produkcji tej budy) na karku i tez nie ma tam tego problemu

Napisano

> To po dzwonie czy zawiasy do wymiany

na logike... jak zawias.. to szpary powinny byc po obu stronach drzwi rozne/skoszone a nie z przodu jest OK a przy slupku srodkowym leci i nie trzyma rownej szpary i wyje gora, srodek rowno, dol wyje...

Napisano

Nie no dajcie spokoj, auto przebieg ma i drzwi mają prawo mieć luz na zawiasie. Tą szczelinę da się poprawić na zamku w 2minuty. W najgorszym razie nowy zawias. Wątpie żeby tam jakis strzał był, kolory pasują idealnie, no ale to tylko foty, na miejscu na pewno widać lepiej.

Podłogę oglądaj od spodu, punta mają je bardzo słabe, nawet dwójki z roczników 2000-2003 masowo zżera rdza praktycznie wszedzie od spodu od progów po nawet środkowe części podłogi. To najwieksza wada tych samochodów odziedziczona juz po Punto I.

Napisano
  • Autor

No własnie podłoga jest w dobrym stanie jeszcze nie widać by coś sie tam strasznego działo smile.gif A kolory rzeczywiscie nawet na zywo pasują idealnie zlosnik.gif

Napisano

> To

> najwieksza wada tych samochodów odziedziczona juz po Punto I.

a PI odziedziczyły to po uno zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Na szczęście w sumie tylko to zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Nie ukrywam ze spodobal mi sie ten kropek.Musze jechać go jeszcze na spokojnie obejrzeć shocked.gif

Napisano

> Podłogę oglądaj od spodu, punta mają je bardzo słabe, nawet dwójki z roczników 2000-2003 masowo

> zżera rdza praktycznie wszedzie od spodu od progów po nawet środkowe części podłogi.

A Ty co - drugi Krzysztof82 ? zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.