Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odpadł znaczek

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie odpadł znaczek z tylnej klapy na zamku. Ma ktoś z was dobry patent na naprawę; klejenie, taśmy albo jeszcze coś innego. Najgorsze jest to że masa na zamku jest jakaś elastyczna i nie wiem jak to zamocować, żeby nie odpadało co jakiś czas. Za wszelkie sugestie dziękuję.

Napisano
  • Autor

Ale to jest na przód. A mnie wypadła środkowa część znaczka a nie wiem jak to rozebrać. Całość jest na zamku i mocno trzyma tylko środek się odkleił i tak jak pisałem część pod znaczkiem jest taka elastyczna a przedni znaczek jest pewnie sztywny.

Napisano

> Ale to jest na przód. A mnie wypadła środkowa część znaczka a nie wiem jak to rozebrać. Całość jest

> na zamku i mocno trzyma tylko środek się odkleił i tak jak pisałem część pod znaczkiem jest

> taka elastyczna a przedni znaczek jest pewnie sztywny.

kup nowy w aso.

niewiele, a zmiana trwa chwilę

Napisano

> tak jak pisałem część pod znaczkiem jest

> taka elastyczna a przedni znaczek jest pewnie sztywny.

Wszystkie mają czerwony napis FIAT wklejony na taśmie dwustronnej.

Napisano

> Tak jak w temacie odpadł znaczek z tylnej klapy na zamku. Ma ktoś z was dobry patent na naprawę;

> klejenie, taśmy albo jeszcze coś innego. Najgorsze jest to że masa na zamku jest jakaś

> elastyczna i nie wiem jak to zamocować, żeby nie odpadało co jakiś czas. Za wszelkie sugestie

> dziękuję.

mój z tyłu zachodzi jakimiś plamami wpysk.gif

uznają to na gwarancji?

Napisano

> mój z tyłu zachodzi jakimiś plamami

> uznają to na gwarancji?

Mnie uznali ok.gif

Napisano
  • Autor

ale wymienili tylko naklejkę czy cały zamek?

Napisano

> Mnie uznali

Mnie również,

BTW: ktoś na forum, czy w ASO coś mi kiedyś wspominali że z logiem Abartha też pasują a są trwalsze, nie sprawdzałem... niewiem.gif

Napisano
  • Autor

>Byłem w ASO i trzeba wymienić cały zamek. Koszt 120pln + 50 pln za przekładkę. Nie ma czegoś takiego jak sama naklejka. Zastanawiam się dlaczego trzeba wymienić cały zamek skoro jest dobry, jedynie co to kawałek plastiku odpadło.Na razie wstrzymuje się z wymianą spróbuję na taśmę dwustronną lub silikon. Jak to nie pomoże to będę wymieniał.

Napisano

> mój z tyłu zachodzi jakimiś plamami

> uznają to na gwarancji?

uznaja 2 tygodnie temu wymienialem znaczek/zamek tylnej klapy i poduche w obydwu przypadkach znaczki zalazły czyms od spodu i uznali wymiane

Napisano

> ale wymienili tylko naklejkę czy cały zamek?

Cały zamek ok.gif

Napisano

> Tak jak w temacie odpadł znaczek z tylnej klapy na zamku. Ma ktoś z was dobry patent na naprawę;

> klejenie, taśmy albo jeszcze coś innego. Najgorsze jest to że masa na zamku jest jakaś

> elastyczna i nie wiem jak to zamocować, żeby nie odpadało co jakiś czas. Za wszelkie sugestie

> dziękuję.

jesli samochód na gwarancji i masz tą odpadniętą część w ręce. to powinni uznać ok.gif

Napisano

> Cały zamek

przycisk, nie ma potrzeby wymiany zamka wink.gif

ja swoj przyleilem na jakis elastyczny super klej - wyglada nieco gorzej niz przed odpadnieciem, ale sie trzyma wink.gif

Napisano

> przycisk, nie ma potrzeby wymiany zamka

No miałem na myśli cały ten "logo push" czy jak to tam sie zwie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.