Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OMEGAS - LandiRenzo

Featured Replies

Napisano

> Takie coś mam w aucie , chyba dobre to ?

Podobno tak ...

Napisano

Bardzo dobre nie tylko dobre. Mam już drugą instalkę landi (teraz to jest omegaz) i po prostu że mam gaz to wiem jak mi w inne miejsce podpina rurkę do tankowania gościu na stacji.

Pozdrawiam

Boa

Napisano

No to ja wrzuce moje 3 kamyczki do ogrodka ...

Pacjent: punto mk2 1.2 16V ... gaz od nowosci. Kupilem wynalazek gdy mial nalatane ok. 90 tys km... Sprzedalem chyba przy przebiegu 160-170 tys km... Wszystko w 2,5 roku. Co do samej elektroniki - malo magikow mialo do tego komputer co samo w sobie juz bylo problemem. Nadto, mialem cos nie halo w ustawieniach bo co jakis czas rozjezdzaly mi sie mapy benzyny i gazu, przez co musialem robic autoadaptacje przepustnicy, gdyz auto nie chcialo jezdzic na benzynie. Przy przebiegu ok. 150 tys km przydazyla sie awaria kompa gazu. Uzywanych brak, nowy 1200 zl. Znalazlem jednego magika na allegro, ktory naprawia, czekalem prawie miesiac, ale kosztowalo mnie to ok. 300 zl.

Pozostale elementy instalacji ... Reduktor padl przy 120 tys km za sprawa gownianego gazu (auto przestalo jechac 10 km od stacji). Po pewnym czasie padly wtryski - czarne matrixy. Oczywiscie tez mialy prawo, ale ich wymiana byla dosc kosztowna - cena w hurcie 700 zl. Kolejne niestety przezyly tylko 40 tys km...

Reasumujac: mowia, ze to dobre instalacje, a ja sie troche zrazilem z uwagi na koszty serwisu.

W dwoch innych autach mam duzo tansze zestawy - jeden na elektronice KME Diego, drugi na STAGu 300+ i nie ma z nimi problemu. Pracuja, mapy sie nie rozjezdzaja, serwis w razie czego zrobi kazdy gazownik...

Zaryzykowalbym nawet stwierdzenie, ze zachowuja sie "grzeczniej" niz Omegas smile.gif

Napisano

> Reduktor padl przy 120 tys km za sprawa gownianego gazu (auto przestalo jechac 10 km od stacji).

To nie gówniany gaz tylko się membrany "skończyły"- mają trwałość ok. 100 tys. km. W swoim BRC membrany wymieniałem po 90 tys. km.

>Po pewnym czasie padly wtryski - czarne matrixy.

Padły zupełnie czy wymagały czyszczenia? Bo to zupełnie inne sprawy wink.gif

Napisano

> To nie gówniany gaz tylko się membrany "skończyły"- mają trwałość ok. 100 tys. km. W swoim BRC

> membrany wymieniałem po 90 tys. km.

Wiem jaki jest objaw membran ktore robia sie twarde wink.gif

W tym przypadku jakies guano zalepilo membrany 10 km od stacji tankowania LPG smile.gif

> Padły zupełnie czy wymagały czyszczenia? Bo to zupełnie inne sprawy

Podobno zjarala sie cewka ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.