Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

20 min pracy ... i dwie dodatkowe poleczki ..

Featured Replies

Napisano

$160 pozniej, wywiercone 18 dziurchaja.gif i jakies 20 min pracy... dodatkowe miejsce na duperele zrobionewaytogo.gif

cimg9129.jpg

No i jak tu instrukcji wierzyc, jakbym siebie sluchal to gorna czesc bylaby ok 1cm nizej, a takto tekture ktora daja na to, zeby dziury wywiercic jest jakies 1cm za wysokofoch.gif[...] Ech Toyotapad.gif[...]

Napisano

> $160 pozniej, wywiercone 18 dziur i jakies 20 min pracy... dodatkowe miejsce na duperele zrobione

> No i jak tu instrukcji wierzyc, jakbym siebie sluchal to gorna czesc bylaby ok 1cm nizej, a takto

> tekture ktora daja na to, zeby dziury wywiercic jest jakies 1cm za wysoko[...] Ech Toyota[...]

A już myślałem, że jakieś dwie Polki poderwałeś w 20min hehe.gif I zastanawiałem się, dlaczego z małej litery Poleczki napisałeś hehe.gif

Napisano

Ja ostatnio powyciagalem stamtad rzeczy, bo wczesniej mialem tam trojkat, jakis srubokret i szekle, ale po wypadzie w teren wylecialo wszystko, wiec staram sie tam nie trzymac ciezkich rzeczy, ktore moglyby cos / kogos uszkodzic 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A już myślałem, że jakieś dwie Polki poderwałeś w 20min I zastanawiałem się, dlaczego z małej

> litery Poleczki napisałeś

ja sie od PLmulher.gif z daleka trzymamzlosnik.gif, mialem zle doswiadczeniawink.gifzlosnik.gif[...]

Po za tym Poleczki sie tam nie zmieszczazlosnik.gif[...]

Napisano
  • Autor

> Ja ostatnio powyciagalem stamtad rzeczy, bo wczesniej mialem tam trojkat, jakis srubokret i szekle,

> ale po wypadzie w teren wylecialo wszystko, wiec staram sie tam nie trzymac ciezkich rzeczy,

> ktore moglyby cos / kogos uszkodzic

raczej duperele, ktore sie tlukahmm.gif, + zakupy dzis, tam jajka zlosnik.gifwlozylem, dojechaly calewaytogo.gif, reszta zakupow do cargo net wrzucona i waytogo.gif

2010-FJ-cargo-net-500x500.jpg

Napisano

> raczej duperele, ktore sie tluka, + zakupy dzis, tam jajka wlozylem, dojechaly cale, reszta

> zakupow do cargo net wrzucona i

Dawaj fotę w kapeluszu zlosnik.gif

Ja się cały czas zastanawiam, czy takiego se nie kupić.

Napisano
  • Autor

> Dawaj fotę w kapeluszu

waytogo.gif, tu akuratikonka_photo2.gif z google wzialemzlosnik.gif, za zimno nie chce mi sie na zewnatrz wychodzic -brrrrrrpanic.gif[...ale rzeczywiscie woze kapelusz w auciehahaha.gif, tylko ciut inny

> Ja się cały czas zastanawiam, czy takiego se nie kupić.

Akubre ci przysleidea.gif[...]

Mock(5).jpg

Napisano

> , tu akurat z google wzialem, za zimno nie chce mi sie na zewnatrz wychodzic -brrrrrr[...ale

> rzeczywiscie woze kapelusz w aucie, tylko ciut inny

> Akubre ci przysle[...]

Acubry fajne. food.gif Ale ich ceny w PL zabijają... Myślałem o słomkowcu - w Sylwku wyglądałbym jak prawdziwy brzuchaty redneck

A propos. Czy w Australii jest jakies określenie w stylu rednecka?

286278334-MWSnap004.jpg

Napisano
  • Autor

> Acubry fajne. Ale ich ceny w PL zabijają... Myślałem o słomkowcu - [...]

Czasami wole slomezlosnik.gif, lepszy przewiew, waytogo.gif

> A propos. Czy w Australii jest jakies określenie w stylu rednecka?

Jest "bogan". Tu masz przedstawiciela tej"rasy" zlosnik.gif[...]

street-bogan.jpg

bogan_thumb.jpg

fpp_bogan-300x368.jpg

Napisano

> raczej duperele, ktore sie tluka, + zakupy dzis, tam jajka wlozylem, dojechaly cale, reszta

> zakupow do cargo net wrzucona i

podbierak na ryby, czy rakieta do squasha z przeceny ? grinser006.gif

Masz rację, Polki straaasznie pyskate sciana.gif

już 11-sty rok się utwierdzam w tym przekonaniu old.gif

Napisano
  • Autor

> podbierak na ryby, czy rakieta do squasha z przeceny ?

universalhahaha.gif, moze byc to i tozlosnik.gifwink.gif

> Masz rację, Polki straaasznie pyskate

wszystkie sazlosnik.gif

> już 11-sty rok się utwierdzam w tym przekonaniu

love_4.gif[...] zawsze mozna model upgrade zrobic, tylko, ze wtedy zona.gif moze stac sie huraganemzlosnik.gif, dom zabierze, i cie ogolociwink.gif

Napisano

> , tu akurat z google wzialem, za zimno nie chce mi sie na zewnatrz wychodzic -brrrrrr[...ale

> rzeczywiscie woze kapelusz w aucie, tylko ciut inny

> Akubre ci przysle[...]

Drogie takie kapelusze w stylu krokodyla Dundee? Może byśmy się zrzucili i byś wysłał dużą pakę nad Wisłę :D

Napisano

> Drogie takie kapelusze w stylu krokodyla Dundee? Może byśmy się zrzucili i byś wysłał dużą pakę nad

> Wisłę :D

Akubry w PL to i 700 zeta potrafią kosztować.

Scippis około 200-300, słomkowe poniżej 100. Ale nie wiem czy to oryginalna australijska firma czy kapelusze tylko robione na wzor australijskich.

Napisano

> Akubry w PL to i 700 zeta potrafią kosztować.

> Scippis około 200-300, słomkowe poniżej 100. Ale nie wiem czy to oryginalna australijska firma czy

> kapelusze tylko robione na wzor australijskich.

Myslałem, że truckiem polatam w kapeluszu ale jakoś straciłem zainteresowanie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Drogie takie kapelusze w stylu krokodyla Dundee? Może byśmy się zrzucili i byś wysłał dużą pakę nad

> Wisłę :D

Moge wyslac.hmm.gif musielibyscie sie zrzucic i zobaczyc co chcecie. Pod koniec listopada kumpel do EU jedzie wiec moze pewnie z dwa, trzy przywiesc...

Sa inne marki, tak samo dobre jak i nie lepsze, a cenowo tego polowa co Akubra...

Napisano
  • Autor

> Akubry w PL to i 700 zeta potrafią kosztować.

hmm.gifostatni jakies 3-4 lata kupowalem, ale jestem pewien, ze to bylo cos ok $70. Zobacze na ceny, wbrew pozorom Akubra nie jest najlepszagrinser006.gif.

> Scippis około 200-300, słomkowe poniżej 100. Ale nie wiem czy to oryginalna australijska firma czy

> kapelusze tylko robione na wzor australijskich.

Napisano
  • Autor

> Akubry w PL to i 700 zeta potrafią kosztować[...]

Popatrz, pomysl, jak cos to moge cos zorganizowaczlosnik.gif, ale bedzie trawo troche...001.gif

Jak mowie Akubra nie nosze, to dla turystowzlosnik.gif[...]

cimg9161b.jpg

http://www.jacaru.com/ skromny.gif

cimg9162.jpg

Opcja tania - Kmart - to moj do roboty w ogrodku, kiedys kupowalem tego z 10 sztuk i wysylalem, ale nie wiem, czy jeszcze jest, cena mozeby byc zachecajacazlosnik.gifwink.gif[...]

cimg9163.jpg

cimg9164v.jpg

Napisano

> Popatrz, pomysl, jak cos to moge cos zorganizowac, ale bedzie trawo troche...

> Jak mowie Akubra nie nosze, to dla turystow[...]

> http://www.jacaru.com/

> Opcja tania - Kmart - to moj do roboty w ogrodku, kiedys kupowalem tego z 10 sztuk i wysylalem, ale

> nie wiem, czy jeszcze jest, cena mozeby byc zachecajaca[...]

ja tam lubie nakrycia glowy. Dynie mam duza to jak zaloze se czapeczke czy kapelusz to troche zaslania hehe.gif

Skorzane sa fajne ale kurcze nie wiem jak celnicy w EU patrza na takie. z galanteria skorzana trza ostroznie to i z kapeluszami podobnie moze byc.

Fajny jest ten ze skory kangura food.gif Ale kurde na wikipedii pisza, że jakies tam gatunki pod ochrona juz sa bo za bardzo tam na nie polujecie hmm.gif A ja myslalem, ze to bardziej szkodniki i ich jest tam tyle co krolikow yikes.gif Ale kapelusik pierwsza klasa.

http://www.jacaru.com/shop/19/28/wild-roo/1002

ale te ogródkowe też sa niczego sobie. Do sylwka na rajdy bylyby jak znalazl zlosnik.gif

Generalnie jezeli nie byloby to dla Ciebie jakims problemem to w sumie bylbym chetny. Czas w sumie nie gra roli. Moze byc za kwartal czy za rok. Nie pali sie. Z przekazaniem kaski tez raczej nie powinno byc problemow. Teraz pelno Paypali czy innych Mobeybookersow. Tylko kurde jak ja Ci sie odwdziecze hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.