Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chevy Aveo 4d

Featured Replies

Napisano

Czy to faktycznie jest Daewoo pod marka Chevroleta? zlosnik.gif

Skonfigurowalem sobie wersje 1.6 z manualem, ale zastanawiam sie nad Automatem bo czesto gesto zdarza mi sie stac w korkach wink.gif

Auto ma byc w sumie dla mnie, a ze pierwszy raz chce wziac nowe z salonu wybor padl akurat na ten model. Chyba, ze ktos przerabial temat ostatnio i moze mozna wyrwac cos taniej od konkurencji? wink.gif

Napisano

> Czy to faktycznie jest Daewoo pod marka Chevroleta?

Ja bym powiedział, że GM pod różnymi markami w zależności od rynku. Daewoo jako takiego już nie ma

> Skonfigurowalem sobie wersje 1.6 z manualem, ale zastanawiam sie nad Automatem bo czesto gesto

> zdarza mi sie stac w korkach

1.6 w zasadzie tylko na zamówienie więc ok. 3-4 miesiące czekania. Z automatem czasem są na salonie

Napisano
  • Autor

a psuja sie cos ten france? zlosnik.gif z Lanosem mam same pozytywne wspomnienia wink.gif

Napisano

> a psuja sie cos ten france? z Lanosem mam same pozytywne wspomnienia

Te nowe aveo to już nie daewoo. Nawet silniki już oplowskie. Aczkolwiek to akurat zmiana na dobre bo przykładowo stare 1,2 nie było najlepsze a to 1,2 z corsy jest ok.gif Chevrolety koreańskie nigdy awaryjne nie były i póki co kontynuują chlubną tradycję ok.gif Aczkolwiek przestają być proste i tanie jak np. lacetti...

Napisano

> a psuja sie cos ten france? z Lanosem mam same pozytywne wspomnienia

Miałem w sumie 4 i żaden się nie psuł grinser006.gif

Napisano

U nas w cenie takiego aveo masz np renualta sedan. Generalnie to ja bym chwilke poczekal na 1.4T albo bral jednak 1.4. Juz mowie dlaczego smierdzi mi to bardzo duzym spalaniem i silnikiem wprost z lanosa/astry/lacetti. Bo oni nic innego nie mieli zeby tam wsadzic. grinser006.gif Trzeba by bylo poszukac na wiki. Poza tym przejmne auto.

Napisano

> Skonfigurowalem sobie wersje 1.6 z manualem, ale zastanawiam sie nad Automatem bo czesto gesto

> zdarza mi sie stac w korkach

Bardzo nietypowa wersja w PL. Sprawdź może czy w tej samej cenie nie kupisz np. Cruza ze stocku, bo są na nie większe upusty.

Ewentualnie aveo diesla - może podobnie kosztować jak ten 1.6, jeśli dealer ma u siebie od ręki.

Napisano

> Te nowe aveo to już nie daewoo. Nawet silniki już oplowskie.

W jakim daewoo dostepnym w Polsce nie bylo silnika oplowskiego?

Napisano

> W jakim daewoo dostepnym w Polsce nie bylo silnika oplowskiego?

lanos 1.5 benzyna?

nexia 1.5 benzyna;)?

Napisano

> lanos 1.5 benzyna?

> nexia 1.5 benzyna;)?

No niekoniecznie, powstawaly na licencji GM zlosnik.gifjakiś tekst

Napisano

> W jakim daewoo dostepnym w Polsce nie bylo silnika oplowskiego?

Miałem na myśli WSPÓŁCZESNE silniki stosowane aktualnie w samochodach Opla. Nie miałem na myśli opla kadeta z lat 80 tych wink.gif

Napisano

> Miałem na myśli WSPÓŁCZESNE silniki stosowane aktualnie w samochodach Opla. Nie miałem na myśli

> opla kadeta z lat 80 tych

Żaden silnik z Daewoo nigdy nie był silnikami Opla, były bardzo podobne, ale nigdy nie były to te same silniki. Dopiero Cruze, Nowe Aveo używają tych samych silników. Nawet silniki diesla były zawsze inne, dopiero Malibu używa ten sam silnik co Insignia

Napisano

> Żaden silnik z Daewoo nigdy nie był silnikami Opla, były bardzo podobne, ale nigdy nie były to te

> same silniki. Dopiero Cruze, Nowe Aveo używają tych samych silników. Nawet silniki diesla były

> zawsze inne, dopiero Malibu używa ten sam silnik co Insignia

Zawsze deko przerobione stare konstrukcje opla, nie pisze tu o dieslach bo to juz nie stare DU, a nowe GM DAT czy jakos tam.

Napisano

>Nawet silniki diesla były

> zawsze inne, dopiero Malibu używa ten sam silnik co Insignia

Gwoli ścisłości, oplowski 1,3 jest w nowym Aveo, a 1,7 w Cruzie.

Napisano

> Gwoli ścisłości, oplowski 1,3 jest w nowym Aveo, a 1,7 w Cruzie.

Mówiliśmy o Daewoo. A nie Chevrolet z GM Korea

Napisano
  • Autor

> Bardzo nietypowa wersja w PL. Sprawdź może czy w tej samej cenie nie kupisz np. Cruza ze stocku, bo

> są na nie większe upusty.

hm.. oblookam, tnx cool.gif

> Ewentualnie aveo diesla - może podobnie kosztować jak ten 1.6, jeśli dealer ma u siebie od ręki.

Sorry ale nie chce juz diesla wink.gif

Napisano
  • Autor

wiesz to nie o to chodzi zeby teraz wejsc do salonu i wyjechac zlosnik.gif czasowo mi sie nie spieszy, mam po prostu dosc uzywanych aut w ktorych co rusz sie cos psuje skromny.gif

Napisano
  • Autor

Lanosow czy Aveo? zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.