Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GP Japonii - dyskusja

Featured Replies

Napisano

Button zostanie cofnięty o 5 pozycji na starcie do GP Japonii. McLaren wykrył w jego skrzyni biegów taką samą usterkę jak ta, przez którą Hamilton nie ukończył GP Singapuru.

Napisano

Rozmowa Raikkonena z zespołem po piruecie w Q3:

- Kimi, co się stało?

- Obróciłem się.

- Co z innymi kierowcami?

- Nie obchodzą mnie inni.

zlosnik.gif Cały Kimmi

Napisano

> Button zostanie cofnięty o 5 pozycji na starcie do GP Japonii. McLaren wykrył w jego skrzyni biegów

> taką samą usterkę jak ta, przez którą Hamilton nie ukończył GP Singapuru.

Hamilton najlepiej w kwalifikacjach nie wypadl, niby cos nie tak z samochodem, a moze ekpia juz sie nie przyklada z racji jego przejscia do Mercedesa? zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Sezon powoli ma sie ku koncowi, kogo typujecie na mistrza swiata?

Moj typ - Vettel.

Napisano

> Hamilton najlepiej w kwalifikacjach nie wypadl, niby cos nie tak z samochodem, a moze ekpia juz sie

> nie przyklada z racji jego przejscia do Mercedesa?

> Sezon powoli ma sie ku koncowi, kogo typujecie na mistrza swiata?

> Moj typ - Vettel.

Trzymalem kciuki za Hamiltona.

Ale najpierw Grosjean go rozjechal w Spa a potem awaria w Singapurze i chyba po zawodach.

Napisano
  • Autor

Vettel już tylko 4pkt do Alonso traci...

Będzie ciekawie na koniec smile.gif

Quote:

GP Japonii: 1. Vettel; 2. Massa; 3. Kobayashi; 4. Button; 5. Hamilton; 6. Raikkonen; 7. Hulkenberg; 8. Maldonado; 9. Webber; 10. Ricciardo; 11. Schumacher; 12. di Resta; 13. Vergne; 14. Senna; 15. Kovalainen; 16. Glock; 17. Pietrow; 18. de la Rosa; 19. Grosjean.

Klasyfikacja kierowców po GP Japonii: 1. Alonso (194); 2. Vettel (190); 3. Raikkonen (157); 4. Hamilton (152); 5. Webber (134); 6. Button (131); 7. Rosberg (93); 8. Grosjean (82); 9. Massa (69); 10. Perez (66); 11. Kobayashi (50); 12. di Resta (44); 13. Schumacher (43); 14.Hulkenberg (37); 15. Maldonado (33); 16. Senna (25); 17. Vergne (8); 18. Ricciardo (7); 19. Glock (0); 20. Kovalainen (0); 21. Pietrow (0); 22. d’Ambrosio (0); 23. Pic (0); 24. Karthikeyan (0); 25. de la Rosa (0).

Klasyfikacja konstruktorów po GP Japonii: 1. Red Bull (324); 2. McLaren (283); 3. Ferrari (263); 4. Lotus (239); 5. Mercedes (136); 6. Sauber (116); 7. Force India (81); 8. Williams (58); 9. Toro Rosso (15); 10. Marussia (0); 11. Caterham (0); 12. HRT (0).

Napisano

> Sezon powoli ma sie ku koncowi, kogo typujecie na mistrza swiata?

Ja trzymam kciuki za Alonso.

Napisano

> Ja trzymam kciuki za Alonso.

nie jesteś sam zlosnik.gif

P.S. Komentatorzy Polsatu znów dziś błysnęli kilka krotnie: "połamany podnośnik" mnie dobił, czy na prawdę nie ma bardziej kompetentnych ludzi do komentowania!?

Napisano

> nie jesteś sam

> P.S. Komentatorzy Polsatu znów dziś błysnęli kilka krotnie: "połamany podnośnik" mnie dobił, czy na

> prawdę nie ma bardziej kompetentnych ludzi do komentowania!?

Za to Borowczyk zna chyba większość plot ze świata formuły.

Kompetentni by się znaleźli tylko czy stołki w studiu nie są czasem "przyspawane"

do zadków na stałe.

Napisano

> nie jesteś sam

> P.S. Komentatorzy Polsatu znów dziś błysnęli kilka krotnie: "połamany podnośnik" mnie dobił, czy na

> prawdę nie ma bardziej kompetentnych ludzi do komentowania!?

No właśnie przyglądałem sie sytuacji z podnośnikiem i ewidentnie mechanik opuścił auto a nie się połamał. Chodz na pierwszy rzut oka tak mogło to wyglądać.

Napisano

> Ja trzymam kciuki za Alonso.

Co właściwie się stało z Alonso bo zaspałem i ogladałem od 20 okrążenia zlosnik.gif

Napisano

> Co właściwie się stało z Alonso bo zaspałem i ogladałem od 20 okrążenia

Rai zahaczył go lekko w pierwszym zarkręcie i przeciął mu oponę. Alo wypadł z toru i z racji całkowicie zniszczonej opony/zgaszonego silnika nie pojechał dalej.

Napisano

> Rai zahaczył go lekko w pierwszym zarkręcie i przeciął mu oponę.

To Alonso spychał Räikkönena i sam nadział się na jego spoiler.

Widać to dokładnie najpierw z góry, a potem na powtórce z przodu:

Szkoda Alonso bo to go może kosztować mistrzostwo, ale sam sobie winien bo zrobił niepotrzebny, nieprzemyślany manewr.

To że sędziowie nawet nie rozpatrywali sytuacji mówi samo za siebie- czyli że to incydent wyścigowy jakich wiele.

Napisano

> Szkoda Alonso bo to go może kosztować mistrzostwo, ale sam sobie winien bo zrobił niepotrzebny,

> nieprzemyślany manewr.

> To że sędziowie nawet nie rozpatrywali sytuacji mówi samo za siebie- czyli że to incydent wyścigowy

> jakich wiele.

Jest walka, sa ofiary.

Mysle, ze Grosjean powinien sie pozegnac z F1.

Jest bardzo szybki, ale wiecej radosci da mu demolition derby. piesc.gif

Wyscig przecietny. Bylo kilka momentow. Perez vs Hamilton 1:1. zlosnik.gif

Milo tez bylo obejrzec jak Lewis nie odpuscil Raikkonenowi. ok.gif

Fajnie, ze Massa wreszcie cos pojechal. Szkoda, ze troche za wczesnie rozlal sobie szampana. wink.gif

Napisano

> Fajnie, ze Massa wreszcie cos pojechal. Szkoda, ze troche za wczesnie rozlal sobie szampana.

oj dawno go na pudle nie bylo, zreszta co sie dziwic tyle czasu w stresie zyl. moze sie odblouje troszeczke.

Napisano

> oj dawno go na pudle nie bylo, zreszta co sie dziwic tyle czasu w stresie zyl. moze sie odblouje

> troszeczke.

Brakuje tego Massy, który w 2007 szalał z Kubkiem w Japonii na ostatnim okrążeniu. Co prawda to było chyba na Fuji, a nie Suzuce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.