Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kamerka na moto...

Featured Replies

Napisano

Czy jest szansa zakupić coś budżetowego czym mógłbym uwieczniać np. wycieczkie offroadowe na moto?

GoPro odpada z uwagi na cenę.

Może ktoś przerabiał podobny temat i ma jakieś doświadczenia którymi zechciałby podzielić się :-)

Napisano

> Czy jest szansa zakupić coś budżetowego czym mógłbym uwieczniać np. wycieczkie offroadowe na moto?

> GoPro odpada z uwagi na cenę.

> Może ktoś przerabiał podobny temat i ma jakieś doświadczenia którymi zechciałby podzielić się :-)

Zobacz czy taka jakosc ci pasuje:

Filmik YOUTUBE

Kamera ALLGRO

Niestety youtube nieco ciachnelo na jakosci bo filmik wyciagniety bezposrednio z kamery lepiej sie precentuje ok.gif

Napisano

> Zobacz czy taka jakosc ci pasuje:

> Filmik YOUTUBE

> Kamera ALLGRO

> Niestety youtube nieco ciachnelo na jakosci bo filmik wyciagniety bezposrednio z kamery lepiej sie

> precentuje

pytanie mam, czy da sie zapetlic nagranie (np co 5minut i kasowanie najstarszych - jak w kamerkach 'samochodowych') ?

Napisano

ile masz do wydania ? gopro1 sporo potaniały kiedy weszlo hero2, ja mam hero1 i jest ok, pewnie uzywke za 500-600 kupisz.Stwoerdzilem ze wole raz a dobrze zainwestowac.

Napisano

> Filmik YOUTUBE

> Kamera ALLGRO

> Niestety youtube nieco ciachnelo na jakosci bo filmik wyciagniety bezposrednio z kamery lepiej sie

> precentuje

Jak juz z reki wszystko drzy i skacze to co bedzie na moto.

Jezeli nie GoPro to jedynie Midland 100 czy o podobnej symbolice.

wink.gif

Napisano

> Filmik YOUTUBE

> Kamera ALLGRO

> precentuje

Jakość filmu z kamerki OK, nie przeczę.

Miałem taką jeszcze w poprzednią środę podczas wyjazdy na pętlę bieszczadzką smile.gif

Zerwał się tem szjasowaty plastikowy uchwyt i kamerka spadla mi pod koła.... a karta pękła mi na pół.

Kolega DamianBD potwierdzi..;) Ale jakość filmo naprawdę OLK, nawet wiatr wycinało.

Te uchwyty nie nadają się na motocykl. Raczej do zastosowań stacjonarnych i małych drgań.

Też zastanawiam się nad następną kamerą.

Napisano

To identyczne z wyglądu kamerki MUVI mają o wiele lepsze systemy mocowania, np. można fajnie rzepem przyczepić do lagi smile.gif

Napisano

> To identyczne z wyglądu kamerki MUVI mają o wiele lepsze systemy mocowania, np. można fajnie rzepem

> przyczepić do lagi

A o którym dokladnie modelu mówisz?

Napisano

> O coś takiego:

> http://www.ibood.com/pl/pl/product_specs...i_4GB_karta_SD/

> w tym ekstremalnym zestawie sportowym jest trochę rzeczy które ułatwiają mocowanie

Dokładnie ten sam uchwyt mi się rozpadł - z czterema łapkami i klipsem....

Żadne to ekstremum. W sumei mogłem zabezpieczyć kamerę smyczą i wtedy dyndałaby, ale kto by pomyślał....

Napisano

> Dokładnie ten sam uchwyt mi się rozpadł - z czterema łapkami i klipsem....

> Żadne to ekstremum. W sumei mogłem zabezpieczyć kamerę smyczą i wtedy dyndałaby, ale kto by

> pomyślał....

Mój się trzyma dobrze smile.gif ale na wszelki wypadek puszczam tyrtyrke przez to oczko biglaugh.gif

Napisano

> pytanie mam, czy da sie zapetlic nagranie (np co 5minut i kasowanie najstarszych - jak w kamerkach

> 'samochodowych') ?

Niestety sie nie da. Zbyt prosty model grinser006.gif

Powod zakupu byl prosty: 10 Funtow z Grupona i to bylo 2 lata temu zlosnik.gif

• 10 miesięcy później...
Napisano

Podepnę się pod temat, czy taka kamerka jest coś warta?

Redleaf RD32II?

klik

Napisano

> Podepnę się pod temat, czy taka kamerka jest coś warta?

> Redleaf RD32II?

> klik

Zakupiłem wczoraj RD32 ver 1 - gorsza jakość podobnież, ale stwierdziłem iż nie potrzebuję super obrazu...

Zamontowałem do kasku i... nie nie spadła, tylko źle ustawiłem i nagrała tylko licznik w moim skuterze zlosnik.gif

Poprawiłem teraz mocowanie - może w drodze powrotnej uda się nagrać coś przede mną to wrzucę wieczorem na YT ok.gif

Napisano

> Zakupiłem wczoraj RD32 ver 1 - gorsza jakość podobnież, ale stwierdziłem iż nie potrzebuję super

> obrazu...

> Zamontowałem do kasku i... nie nie spadła, tylko źle ustawiłem i nagrała tylko licznik w moim

> skuterze

> Poprawiłem teraz mocowanie - może w drodze powrotnej uda się nagrać coś przede mną to wrzucę

> wieczorem na YT

Dokupiłeś jakieś mocowanie na przyssawkę, czy mocowałeś na pasek?

Napisano

> Dokupiłeś jakieś mocowanie na przyssawkę, czy mocowałeś na pasek?

Wałczyłem z paskiem i niewiele to dało (za duży luz jest) - na razie przykleiłem mocowanie tą zamieszczoną taśmą dwustronną do kasku - prędkości nie rozwijam zbyt dużych więc powinno się trzymać...

Dokupiłem do zestawu podstawowego zestaw z paskami oraz przyssawkę, ale tą to zamierzam w samochodzie zamontować 893goodvibes.gif

Napisano

> Podepnę się pod temat, czy taka kamerka jest coś warta?

> Redleaf RD32II?

> klik

nie wiem, ale mi sie spodobala taka wink.gif

Napisano

Mam filmiki w ciągu dnia, o zmierzchu, wieczorem i w nocy - powiem tak - im później tym gorzej zlosnik.gif

Na razie dzień:

Zmierzch:

Wieczór:

Noc:

Napisano

> Mam filmiki w ciągu dnia, o zmierzchu, wieczorem i w nocy - powiem tak - im później tym gorzej

> Na razie dzień:

> Zmierzch:

> Wieczór:

> Noc:

czemu Cię wszyscy wyprzedzają?

kara.gif

Napisano

> czemu Cię wszyscy wyprzedzają?

Duży facet na dużym skuterze o mocy jakichś 3KM - nie da rady szybciej clown.gif