Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C5 HDI z allego za 6kpln

Featured Replies

Napisano

yo piesc.gif z kacika obok jestem.

1 o co ho z tym silnikiem 1,8hdi, przewertowalem wasze posty i nie znalazlem takiego silnika w zadnym opisie

2 ponoc pierwszy wlasciciel, rocznik 2001, nalotu 182kkm a cena taka ?? w hdi sa pompowtryski?? i ten filtr dpf czy fap czy jakos tam jest tak drogi jak mowia, ze nawet po 4kpln ??

3 jako ze mam juz dosc walki z korozja a ze slyszenia wiem ze cytryny i pugi raczej nie gnija to zastanawiam sie nad pugiem 406 a C5 choc bardzie w strone C5 ze wzgledu na 5drzwi.

4 w jakims magazynie motoryzacyjnym wyczytalem ze ceny francowatych sa niskie ze wzgledu na to ze wiekszosc uparla sie ostatnimi czasy na fau wyje i inne niemcowate i ze mozna za lepsza cene kupic dobrze wyposazonego francuza od drgich niemcowatych ze stosunkowo slabym wyposazeniem

mysle ze w miare jak watek sie rozwinie to wpadna mi do glowy inne pytania

Chyba dorastam i zaczynam kierowc sie rozumem bo serce chce alfe 156

poozdro

linki do allegro

Napisano

W bajki myślę, że już nie wierzysz? zlosnik.gif Zapomnij o takich okazjach. A z silników to chyba pchali tam 2.0 HDi oraz 2.2 HDi. Po lifcie zdaje się doszedł 1.6.

Napisano

ta cena, ten stan i opis nie wroza nic dobrego confused.gif

Napisano

> yo z kacika obok jestem.

Joł zlosnik.gif

> 1 o co ho z tym silnikiem 1,8hdi, przewertowalem wasze posty i nie znalazlem takiego silnika w

> zadnym opisie

2.0 lub 2.2 HDi z tamtych lat. Inncyh HDi nie było.

> 2 ponoc pierwszy wlasciciel, rocznik 2001, nalotu 182kkm a cena taka ?? w hdi sa pompowtryski?? i

> ten filtr dpf czy fap czy jakos tam jest tak drogi jak mowia, ze nawet po 4kpln ??

Nie jestem pewien, czy wtedy też dawali FAPa.

> 3 jako ze mam juz dosc walki z korozja a ze slyszenia wiem ze cytryny i pugi raczej nie gnija to

> zastanawiam sie nad pugiem 406 a C5 choc bardzie w strone C5 ze wzgledu na 5drzwi.

Słuszna koncepcja - liftback jest dużo bardziej użyteczny niż sedan.

> 4 w jakims magazynie motoryzacyjnym wyczytalem ze ceny francowatych sa niskie ze wzgledu na to ze

> wiekszosc uparla sie ostatnimi czasy na fau wyje i inne niemcowate i ze mozna za lepsza cene

> kupic dobrze wyposazonego francuza od drgich niemcowatych ze stosunkowo slabym wyposazeniem

Może być tak jak piszesz. W Polsce VW to przecież super fura zlosnik.gif Byleby f tedeiku zlosnik.gif

Panuje też pogląd o autach na "F" wink.gif

> mysle ze w miare jak watek sie rozwinie to wpadna mi do glowy inne pytania

> Chyba dorastam i zaczynam kierowc sie rozumem bo serce chce alfe 156

> poozdro

> linki do allegro

Odnosnie ceny - tu na wyspie znalazłem podobnego, jeśli chodzi o przebieg, do tego ten sam rocznik. Cena jest tu niższa.

http://carsireland.ie/839679

Ale szukając C5 HDi, 2.0 można znaleźć też i droższe (mówię o Irlandii).

Sam kiedyś sie interesowałem tym modelem. Ale ja szukałem w automacie i po FL.

Napisano

> 3 jako ze mam juz dosc walki z korozja a ze slyszenia wiem ze cytryny i pugi raczej nie gnija to

W C5 MKI niestety na 90% pojawi się korozja na klapie w okolicy listwy nad tylną rejestracją

Ale tylko tam. Gdzie indziej błogi spokój.

Napisano

> ta cena, ten stan i opis nie wroza nic dobrego

Po prostu w opisie brakuje informacji, że kwota do zapłaty, to 50% tego, co trzeba na to auto wydać.

Napisano
  • Autor

> Odnosnie ceny - tu na wyspie znalazłem podobnego, jeśli chodzi o przebieg, do tego ten sam rocznik.

> Cena jest tu niższa.

> http://carsireland.ie/839679

> Ale szukając C5 HDi, 2.0 można znaleźć też i droższe (mówię o Irlandii).

> Sam kiedyś sie interesowałem tym modelem. Ale ja szukałem w automacie i po FL.

tylko ze u nas jak narazie nie mozna rejestrowac aut z kierowajka po prawej crazy.gif

Napisano
  • Autor

> W C5 MKI niestety na 90% pojawi się korozja na klapie w okolicy listwy nad tylną rejestracją

> Ale tylko tam. Gdzie indziej błogi spokój.

eee taka korozja to nie korozja, juz w toledo amorek wpadl mi do sroka kabiny w innych autach albo nadkola albo dziury w bagazniku czy w podlodze tak ze nawet auta na lewarku sie nie da podniesc.

Napisano

wiesz co ja ci powiem że nie koniecznie musi to być szrot ok.gif

jak szukałem mojej Meganki to trafiłem na Megane Kombi

miała wszystkiego co szukałem , byłą trochę zaniedbana tzn. plastiki porysowane , klamki nie odskakiwały za każdym razem i tym podobne ok.gif

no i na koniec sprowadzony z zagranicy i cena bardzo atrakcyjna bo kosztował 8,5tys 2003 albo 2004 rok ok.gif

szukałem zawzięcie że coś nie pasuje że bity że milionowy przebieg sciana.gif

znajomi posprawdzali i okazało się że wszystko ok ok.gif i jak się zdecydowałem to 2 godz wcześniej ktoś go kupił sick.gif

później szukałem jakiś czas Kombi i już nie znalazłem z tym silnikiem, z takim wyposażeniem, z taką historią i w takim stanie oslabiony.gif

Napisano

> tylko ze u nas jak narazie nie mozna rejestrowac aut z kierowajka po prawej

To był tylko przykład ceny, że takie auto może kosztować mniej. To w końcu 11-to latek. No i do tego nie jest to tak powszechnie w Polsce uwielbiany i ubóstwiany VW wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.