Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[e90] otwieranie bagaznika z pilota

Featured Replies

Napisano

Jak to jest? auto zamkniete, naciskam przycisk na pilocie by odtwarlo bagaznik i nic sie nie dzieje... otwieram pilotem zamki drzwi i juz moge pilotem bagaznik otworzyc..

Jak zrobic bym mogl otwierac bvagaznik bez otwierania zamkow drzwi ??

(tak mialem w e46) - mozna bylo tylko bagaznik otwierac.

Napisano

> Jak to jest? auto zamkniete, naciskam przycisk na pilocie by odtwarlo bagaznik i nic sie nie

> dzieje... otwieram pilotem zamki drzwi i juz moge pilotem bagaznik otworzyc..

> Jak zrobic bym mogl otwierac bvagaznik bez otwierania zamkow drzwi ??

> (tak mialem w e46) - mozna bylo tylko bagaznik otwierac.

na pewno można otworzyć sam bagażnika bez odryglowywania drzwi, z tego co pamietam to jedno naciśnięcie nie działa, trzeba nacisnać przycisk bagażnika na pilocie i przytrzymać

Napisano
  • Autor

> na pewno można otworzyć sam bagażnika bez odryglowywania drzwi, z tego co pamietam to jedno

> naciśnięcie nie działa, trzeba nacisnać przycisk bagażnika na pilocie i przytrzymać

po przytrzymaniu sie otwiera ale tylko jak mam juz otwarte zamki drzwi.. nic sie nie dzieje w momencie kiedy zamki drzwi sa zamkniete...

Napisano

a komputerem się tego nie ustawia?

Napisano

> po przytrzymaniu sie otwiera ale tylko jak mam juz otwarte zamki drzwi.. nic sie nie dzieje w

> momencie kiedy zamki drzwi sa zamkniete...

To masz coś. Poprzestawiane. Można otworzyć sam bagażnik. Raz nawet udało mi się zostawić w nim kluczyk i miałem problem. Pewnie właśnie dlatego można gdzieś tam w opcjach to zmienić.

Napisano

> po przytrzymaniu sie otwiera ale tylko jak mam juz otwarte zamki drzwi.. nic sie nie dzieje w

> momencie kiedy zamki drzwi sa zamkniete...

tak samo mam w e61....

Napisano
  • Autor

> To masz coś. Poprzestawiane. Można otworzyć sam bagażnik. Raz nawet udało mi się zostawić w nim

> kluczyk i miałem problem. Pewnie właśnie dlatego można gdzieś tam w opcjach to zmienić.

hmm no bardzo mozliwe smile.gif szkoda ze nie widzialem zadnej opcji w navi ccc by mozna cos przestwic.. no coz. bede z tym zyl smile.gif do momentu az kiedys podepne sie pod gt1 smile.gif

ps- tez zamknalem kiedys w bagazniku kluczyki i wszystkie okna mialem pootwierane a do auta i tak sie dostac nie moglem smile.gif.... lecialem do domu po kolejne , dobrze ze bylem jedynie 20min od domu a auto bylo w bezpiecznym miejcu wink.gif

Napisano

> ps- tez zamknalem kiedys w bagazniku kluczyki i wszystkie okna mialem pootwierane a do auta i tak

> sie dostac nie moglem ....

trzeba bylo wskoczyc przez okno biglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano

> hmm no bardzo mozliwe szkoda ze nie widzialem zadnej opcji w navi ccc by mozna cos przestwic.. no

> coz. bede z tym zyl do momentu az kiedys podepne sie pod gt1

> ps- tez zamknalem kiedys w bagazniku kluczyki i wszystkie okna mialem pootwierane a do auta i tak

> sie dostac nie moglem .... lecialem do domu po kolejne , dobrze ze bylem jedynie 20min od domu

> a auto bylo w bezpiecznym miejcu

w navi ccc nic nie ustawisz, jeśli juz to tylko można byłoby zmienić jakieś wpisy NCSem, ale jeszcze nie próbowałem.

Napisano
  • Autor

> trzeba bylo wskoczyc przez okno

nic to by nie dalo bo otwarte mialem wszystkie na maxa.. i od sroda nie da sie otworzyc ani przyciskami ani klamkami smile.gif mozesz sobie posiedziec tam i tyle smile.gif - no jedynie alarm by non stop wyl wink.gif

Napisano
  • Autor

> w navi ccc nic nie ustawisz, jeśli juz to tylko można byłoby zmienić jakieś wpisy NCSem, ale

> jeszcze nie próbowałem.

a w nowe z HDD ?? wiecej opcji jest ??

Myslales kiedys by przelozyc czy za duzo kopania ??

Napisano

> nic to by nie dalo bo otwarte mialem wszystkie na maxa.. i od sroda nie da sie otworzyc ani

> przyciskami ani klamkami

to wiem... ale oparcia z tylu nie mozna bylo odchylic? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> to wiem... ale oparcia z tylu nie mozna bylo odchylic?

nie bo nie skladane i za oparciem jest blacha :D

Napisano

> a w nowe z HDD ?? wiecej opcji jest ??

> Myslales kiedys by przelozyc czy za duzo kopania ??

po co mam coś przekładać, ulepszać jak to co mam działa. Dla lekko innego interfejsu szkoda wydawać kase.

Napisano
  • Autor

> po co mam coś przekładać, ulepszać jak to co mam działa. Dla lekko innego interfejsu szkoda wydawać

> kase.

tyszz racja smile.gif

smile.gif ciezko zrobic by filmy dvd ogladac?? smile.gif

Napisano
  • Autor

> rzekłbym... bułka z masłem

a te nasze navi nie mialy dvd fabrycznego ?? bo to co koles pakuje to nie jest Ori gaget.. hmm.gif

Napisano

> a te nasze navi nie mialy dvd fabrycznego ?? bo to co koles pakuje to nie jest Ori gaget..

z tego co wiem to fabryczny moduł nie jest w stanie puścić filmu na wyświetlacz, dopiero dodatkowo sprzęt jest w stanie to jakoś przetworzyć i puscić na ekran. Nie wiem tylko czy płyta jest czytana przez napęd DVD auta czy przez coś dodatkowego. Moim zdaniem skórka nie warta wyprawki bo sam ekran nawigacji w wersji CCC jest średni

Napisano
  • Autor

> z tego co wiem to fabryczny moduł nie jest w stanie puścić filmu na wyświetlacz, dopiero dodatkowo

> sprzęt jest w stanie to jakoś przetworzyć i puscić na ekran. Nie wiem tylko czy płyta jest

> czytana przez napęd DVD auta czy przez coś dodatkowego. Moim zdaniem skórka nie warta wyprawki

> bo sam ekran nawigacji w wersji CCC jest średni

pewnie masz racje smile.gif

chodzi mi po glowie i sie zastanawiam co wsadzili za kable a co nie wsadzili wink.gif jakie byly najlepiej wyposazone egzemplarze i ile mi brakuje do calosci wink.gif i dolozenie z czym sie wiaze (koszty i trudnosc) taki ciekawski jestem troche wink.gif

Szkoda ze informacji malo , najwiecej jest do e36 i 39 a e60 i e90 lub nowsze to juz ciezej z informacjami..

no ale pomalu pomalu zaczynam sie wkrecac w e90 devil.gif

ps-zima sie zaczyna i kierownica zimna wink.gif przydala by sie grzana wink.gif

Napisano

> ps-zima sie zaczyna i kierownica zimna przydala by sie grzana

btw- jezdzilem ostatnio Astra.... dzizas jaka cienka kierownica tam jest... zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> btw- jezdzilem ostatnio Astra.... dzizas jaka cienka kierownica tam jest...

jak dadza wieksza to sie auto nie bedzie rozpedzac smile.gif za duza waga wink.gif