Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmieniłem koła na ziomowe i pytanie mam...

Featured Replies

Napisano

Jakoś tak średnio atrakcyjnie wygląda toto na stali i pewnie będzie się syfić, a dodatkowo świeci z przodu gwintem i nakrętką na piaście, zapytuję czy nie macie namiaru na jakieś kołpaki. Nie oryginalne oczywiście bo cena kiler jest. Poza tym zakręciłem na stal nakrętki z ALU bo te co kupiłem to jakieś guano jest a nie nakrętka. I teraz nie wiem czy nie będzie problemu z doborem kołpaczków mając nakrętki z ALU, bo wiadomo że nie są przelotowe i wystają chyba troszkę.

Jakieś porady, pomysły hmm.gif

Napisano

> Jakoś tak średnio atrakcyjnie wygląda toto na stali i pewnie będzie się syfić, a dodatkowo świeci z

> przodu gwintem i nakrętką na piaście, zapytuję czy nie macie namiaru na jakieś kołpaki. Nie

> oryginalne oczywiście bo cena kiler jest. Poza tym zakręciłem na stal nakrętki z ALU bo te co

> kupiłem to jakieś guano jest a nie nakrętka. I teraz nie wiem czy nie będzie problemu z

> doborem kołpaczków mając nakrętki z ALU, bo wiadomo że nie są przelotowe i wystają chyba

> troszkę.

> Jakieś porady, pomysły

Załóż zimówki na alufelgi, stalowe koła sprzedaj w cholerę i ciesz się ładnym autem cały rok.

Napisano

> Załóż zimówki na alufelgi, stalowe koła sprzedaj w cholerę i ciesz się ładnym autem cały rok.

Ja pewnie w przyszłym roku kupię opony całoroczne bo i letnie, i zimówki mam już mocno zużyte smile.gif

Co do kołpaków, to koledze nie pozostaje nic innego, jak podjechać do sklepu i coś dopasować zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Załóż zimówki na alufelgi, stalowe koła sprzedaj w cholerę i ciesz się ładnym autem cały rok.

Miałem tak w tamtym roku. Ale zabawa z oponami jakoś nie dla mnie. W nubie też mam stal na zime i kołpaczki jakieś 14" z aledrogo i jest git. Tu chciałbym tak samo ino nie wiem czy się da tak bezproblemowo.

Poza tym stal nówki org. kupiłem po naprawdę okazyjnej cenie.

Dałem za 4 stal tyle ile za jednego org. ALU 16" więc aż sie prosiło zlosnik.gif

Napisano

> kupiłem to jakieś guano jest a nie nakrętka. I teraz nie wiem czy nie będzie problemu z

> doborem kołpaczków mając nakrętki z ALU, bo wiadomo że nie są przelotowe i wystają chyba

> troszkę.

Nie są przelotowe i dobrze trzymają?

Stalowe, z cieńszej blachy felgi dały się dokręcić nieprzelotowymi nakrętkami?

BTW, ile kosztują nakrętki oryginalne w ASO?

Napisano
  • Autor

> Nie są przelotowe i dobrze trzymają?

> Stalowe, z cieńszej blachy felgi dały się dokręcić nieprzelotowymi nakrętkami?

> BTW, ile kosztują nakrętki oryginalne w ASO?

W każdym ASO dostaniesz info że oryginalne nakrętki od ALU pasują do stali, pod warunkiem , że nie zakładasz kołpaków oryginalnych.

Trzymają bardzo dobrze. Byłem przy dokręcaniu i widziałem jak to wchodziło na szpile.

Kiedyś pisałem. W ASO zaśpiewali prawie 28 zeta za szt. Potem łaskawie w promocji po 8,50 niby zlosnik.gif więc kij im w oko.

Napisano

> Poza tym zakręciłem na stal nakrętki z ALU bo te co

> kupiłem to jakieś guano jest a nie nakrętka.

A więc jednak... dobrze wiedzieć grinser006.gif