Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pomocy!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Napisano

wITAM,

prośba...czy macie może zdjęcia jak zdjąć boczek drzwi...ponieważ zamarza mi zamek i muszę sama się do tego dobrać ....POMOCY PROSZĘĘĘĘĘĘĘ

Napisano

> wITAM,

> prośba...czy macie może zdjęcia jak zdjąć boczek drzwi...ponieważ zamarza mi zamek i muszę sama się

> do tego dobrać ....POMOCY PROSZĘĘĘĘĘĘĘ

Ależ koleżanka spanikowała devil.gif - wszystko jest ładnie obfotografowane i podpiete w wątku zrób to sam(a)

Poczytaj te punkty:

Drzwi - demontaż zamka kierowcy by Darkooo

Drzwi - ściąganie boczków drzwi

Napisano
Napisano

zdjęć nie mam , ale opiszę, bardzo dawno temu to robiłem więcprosze innych jeszcze o pomoc gdy coś przeoczyłem;

dokładnie obejrzyj boczek, zlokalizuj wkręty, wydłub zaślepki (delikatnie czymś cienkim), zdejm trójkat z głośniczkiem, odepnij kostkę od głośniczka, wyjmij panel sterujący szybami, odepnij wtyczkę, boczki sa jeszcze na zatrzaskach, delikatnie odciągaj boczek od blachy, jak już odciągniesz na całości trzymać sie będzie tylko u góry przy szybie, boczek od dołu zdecydowanie ale z wyczuciem podnosisz od tylnego rogu do góry, trzeba jeszcze odpiąc ciegno klamki i powinnaś mieć drzwi "sote" jeszcze metalowa "membrana" zasłaniająca bebechy, tu trzeba zdaje sie coś odkręcić i chyba rozwiercić, nie pamietam jak to było gdy wymieniali mi na gwarancji zamek, ale raczej nie rozwiercali i nie zdejmowali tej "membrany"

tyle co stary old.gif pamieta.

Napisano

Aby się dostać do zamka i wewnętrznej linki trzeba też zdjąć aluminiową przegrodę, ale przedtem odpiąć szybę z plastikowych zatrzasków. Szybę podnieść do góry i podeprzeć czymś, lub przykleić do ramy dobrą taśmą. Odkręconą przegrodę lekko unieść i wyjąć dołem i później górą.

Napisano
  • Autor

> zdjęć nie mam , ale opiszę, bardzo dawno temu to robiłem więcprosze innych jeszcze o pomoc gdy coś

> przeoczyłem;

> dokładnie obejrzyj boczek, zlokalizuj wkręty, wydłub zaślepki (delikatnie czymś cienkim), zdejm

> trójkat z głośniczkiem, odepnij kostkę od głośniczka, wyjmij panel sterujący szybami, odepnij

> wtyczkę, boczki sa jeszcze na zatrzaskach, delikatnie odciągaj boczek od blachy, jak już

> odciągniesz na całości trzymać sie będzie tylko u góry przy szybie, boczek od dołu

> zdecydowanie ale z wyczuciem podnosisz od tylnego rogu do góry, trzeba jeszcze odpiąc ciegno

> klamki i powinnaś mieć drzwi "sote" jeszcze metalowa "membrana" zasłaniająca bebechy, tu

> trzeba zdaje sie coś odkręcić i chyba rozwiercić, nie pamietam jak to było gdy wymieniali mi

> na gwarancji zamek, ale raczej nie rozwiercali i nie zdejmowali tej "membrany"

> tyle co stary pamieta.

HMMMM DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM....

ZNALAZŁAM TO CO DARKOO STWORZYŁ WIĘC CZAS WZIĄĆ SIĘ ZA RENOWACJĘ ZAMECZKA....POZDRAWIAM

Napisano

Ale żeby zaraz tak krzyczeć?

Nieładnie... oslabiony.gif