Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mokra podłoga :(

Featured Replies

Napisano

cze od pewnego czasu zlukałem ze mokrą mam podłoge z lewej strony z przodu wykładzina i wygłuszenie mokre nie wiem z kąd to leci ???? frown.gif pacjet to Cinquecento

Napisano

> cze od pewnego czasu zlukałem ze mokrą mam podłoge z lewej strony z przodu wykładzina i wygłuszenie

> mokre nie wiem z kąd to leci ???? pacjet to Cinquecento

uszczelkami drzwi, zobacz czy się prawidłowo domykają drzwi, szczególnie skos górny waytogo.gif,

drzwi są od tego auta od nowości?

drugie pytanie - szyba czołowa była wymieniana? znam przypadek że ciekło uszczelką szyby na łączeniu z tą górną wzdłuż auta idącą.

Napisano

> cze od pewnego czasu zlukałem ze mokrą mam podłoge z lewej strony z przodu wykładzina i wygłuszenie

sprawdź sobie jak ten twój nadworny blacharz wstawił ci progi zlosnik.gif , może nie dał masy uszczelniającej na spawy,lub coś sknocił i jest nie szczelne z uszczelką , a drugie co to może być przez kratkę w podszybiu i spływa po ścianie grodziowej ....

Napisano

> od czego zacząc szukanie ?? bo juz sam nie wiem

popros dziewczyne, tesciowa, tescia lub kolege z garazu niech przytrzyma ci weza ogrodowego (bez skojarzen....zboki) i puszczajac wode, druga osoba siedzac w samochodzie jestes w stanie skontrolowac nieszczelnosc samochodu

od tego bym zaczal zlosnik.gif II etap to ogledziny okolic podwozia, ale dopiero po wyeliminowaniu pierwszej opcji

Napisano

przodu to znaczy? pod pedalami? sprawdz czy moknie jak jezdzisz czy tylko jak stoisz... u mnie lalo sie po kablach...

Napisano

> przodu to znaczy? pod pedalami? sprawdz czy moknie jak jezdzisz czy tylko jak stoisz... u mnie lalo

> sie po kablach...

u ciebie moze lac sie wszedzie grinser006.gif

Napisano

sprawdź podszybie, u mnie w bisie pod uszzcelką była dziurka i woda spływała po grodzi pod dywaniki

Napisano

Też miałem mokrą podlogę w CC i wina była w dziurawej podłodze.

Napisano

Ja mam to samo ale po stronie pasażera. Leci kratką w podszybiu i uszczelką od drzwi. Nie wiem tylko jak uszczelnić to co leci tą kratką frown.gif