Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOWY ZAMIENNIK PASA PRZEDNIEGO DO SC..... PASUJE TO??

Featured Replies

Napisano

Hej!

Zakładał już może ktoś z was nowy zamiennik pasa przedniego w sc? parę osób mówiło, że są problemy z jego dopasowaniem do reszty auta i nie wiem czy kupić zamiennik, czy szukać używki. zlosnik.gif

z góry podziękował za pomoc!

Napisano

Nie krzycz zakładając temat no.gif

Jak dobry blacharz to wstawi Ci nawet pas z punta smile.gif

Znając jednak polskie rzemioslo wolałbym kupić używany wycięty z jakiegoś rozbitka... dłużej wytrzymie niż nówka podróba.... ja tak przynajmniej zrobiłem jak wymieniałem u siebie.....

Napisano

potrzebny ci cały kompletny pas czy jakieś elementy? Ja jestem na etapie składania swojego i kupiłem używany w dobrym stanie i kilka części mi zostanie ze starego

Napisano
  • Autor

> potrzebny ci cały kompletny pas czy jakieś elementy? Ja jestem na etapie składania swojego i

> kupiłem używany w dobrym stanie i kilka części mi zostanie ze starego

Potrzebuję kompletny cały pas z mocowaniem na lampy i słupkami dolnymi

Napisano

> Potrzebuję kompletny cały pas z mocowaniem na lampy i słupkami dolnymi

To niestety nie bd miał ale kup ori w stanie dobrym i najwyżej przemaluj. Nie baw się w zamienniki - to jest moje zdanie

Napisano

> Hej!

> Zakładał już może ktoś z was nowy zamiennik pasa przedniego w sc? parę osób mówiło, że są problemy

> z jego dopasowaniem do reszty auta i nie wiem czy kupić zamiennik, czy szukać używki.

> z góry podziękował za pomoc!

a taki element występuje wogole nowy ??

Napisano
  • Autor

> a taki element występuje wogole nowy ??

nowy jest ale wolałbym używkę oryginał tylko szukam już prawie miesiąc i nic.... maskę tez mi ciężko dorwać

Napisano

> nowy jest ale wolałbym używkę oryginał tylko szukam już prawie miesiąc i nic.... maskę tez mi

> ciężko dorwać

szukaj szukaj na allegro. jest tego troszkę:P a jaki kolor maski?

Napisano
  • Autor

> szukaj szukaj na allegro. jest tego troszkę:P a jaki kolor maski?

znaczy się teraz maluję całe auto na niebieski jasny a maska dach i część zderzzaka w kości słoniowej. także

wystarczy ze bedzie tylko w miare dobrym stanie

Napisano

> Spoko pas właśnie kupiłem http://allegro.pl/show_item.php?item=2966732349

> teraz tylko jakoś go założyć i będzie wszystko grać. jeszcze małe problemy mam z maską do przodu

> można kupić ale trochę przerażają mnie ceny:)

Ponieważ na wiosnę przymierzam się do wymiany pasa przedniego, to tak z ciekawości mógłby kolega zdradzić ile worków złota krzyczą sobie za wymianę pasa?

Przeglądając oferty nowych pasów przednich jedna rzecz mnie zastanawia, mianowicie występują te elementy osobno okulary i "belka" z mocowaniem zamka maski czy ta "belka" to jest element okularów? Czy pas przedni jest jedno czy dwuczęściowy?

Napisano

> Ponieważ na wiosnę przymierzam się do wymiany pasa przedniego, to tak z ciekawości mógłby kolega

> zdradzić ile worków złota krzyczą sobie za wymianę pasa?

> Przeglądając oferty nowych pasów przednich jedna rzecz mnie zastanawia, mianowicie występują te

> elementy osobno okulary i "belka" z mocowaniem zamka maski czy ta "belka" to jest element

> okularów? Czy pas przedni jest jedno czy dwuczęściowy?

Kolego nie wiem czy do mnie to pytanie ale mi za 400zł blacharz wymienia pas, wyciąga podłużnice, wymienia błotnik i składa wszystko do kupy. Chłodnica lampa itd.

Napisano

> Kolego nie wiem czy do mnie to pytanie ale mi za 400zł blacharz wymienia pas, wyciąga podłużnice,

> wymienia błotnik i składa wszystko do kupy. Chłodnica lampa itd.

Zapytałem autora tematu bo napisał, że wymienia ale ok bardzo dziękuje za odpowiedz. piwo.gif Nie orientuje się cenach tego typu usług więc zapytam czy ta cena to normalna stawka czy promocyjna??

Teraz jeszcze kwestia jak to jest z tym pasem. Wiem że SPI i MPI są inne. W internecie można znaleźć pas przedni i to są okulary i jest osobno belka/listwa z mocowaniem do zamka maski. Dopiero te dwa elementy tworzą całość?

Napisano

W internecie można

> znaleźć pas przedni i to są okulary i jest osobno belka/listwa z mocowaniem do zamka maski.

> Dopiero te dwa elementy tworzą całość?

Dokladnie pas sklada sie z dwoch elementow kupowanych osobno

Napisano

> W internecie można

> Dokladnie pas sklada sie z dwoch elementow kupowanych osobno

Podziękować 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Ponieważ na wiosnę przymierzam się do wymiany pasa przedniego, to tak z ciekawości mógłby kolega

> zdradzić ile worków złota krzyczą sobie za wymianę pasa?

> Przeglądając oferty nowych pasów przednich jedna rzecz mnie zastanawia, mianowicie występują te

> elementy osobno okulary i "belka" z mocowaniem zamka maski czy ta "belka" to jest element

> okularów? Czy pas przedni jest jedno czy dwuczęściowy?

Nie kupuj nowego zamiennika weź używkę w miare dobrym stanie. ja dałem 200 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=2966732349

a za robotę nie płacę bo robię to sam:)

Napisano

> Nie kupuj nowego zamiennika weź używkę w miare dobrym stanie. ja dałem 200 zł

> http://allegro.pl/show_item.php?item=2966732349

> a za robotę nie płacę bo robię to sam:)

jakby co to mam na sprzedaz nowiutki oryginalny z ASO nigdy nie montowany

co do zamiennika to widac i czuc ze oryginal jest wykonany z grubszej blachy

jak ktos jest zainteresowany --> PW