Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy ktoś zakładał wspomaganie do punto 2 ??

Featured Replies

Napisano

Witam,

Tematów odnośnie zakładania wspomagania kierownicy do punto 2 było sporo. Nie chcę zakładać nowego wątku, ale mam pytanie czy ktoś to zrobił? Jeśli tak, to jak poszło? Może jakas relacja?

pozdr

Napisano

Nie przypominam sobie aby ktos to zakladal, a to glownie z powodow finansowych. Za duzo rzeczy jest od wymiany przy tej zabawie.

Napisano
  • Autor

> Nie przypominam sobie aby ktos to zakladal, a to glownie z powodow finansowych. Za duzo rzeczy jest

> od wymiany przy tej zabawie.

Tak, czytalem watki o tym ile jest do zrobienia przy wymianie. Bylem ciekway czy ktos sie czasem nie podjął. Ale chyba jednak nie.

Napisano

Kiedyś chciałem uruchomić w puncie (gdzie nie działało po swapie) ale za dużo kombinacji i ogólna niewiedza "speców". Temat drążyłem parę lat , tak więc odpuść , albo przeszczep wszystko z takiego samego wozidła (czujnik na skrzynie,body ,ecu , licznik, silnik wspomy , nie wiem czy nie specjal przekladnia pod elektrowspome) itd wink.gif

Albo poszukaj kogoś kto zrobi hydro wspome , tak czy siak gra nie warta świeczki

Napisano

> Kiedyś chciałem uruchomić w puncie (gdzie nie działało po swapie) ale za dużo kombinacji i ogólna

> niewiedza "speców". Temat drążyłem parę lat , tak więc odpuść , albo przeszczep wszystko z

> takiego samego wozidła (czujnik na skrzynie,body ,ecu , licznik, silnik wspomy , nie wiem czy

> nie specjal przekladnia pod elektrowspome) itd

> Albo poszukaj kogoś kto zrobi hydro wspome , tak czy siak gra nie warta świeczki

Jeżeli mowa o elektrycznym wspomaganiu to się dziwię . Do Pandy , która jest nowsza konstrukcyjnie, mase ludzi zakładało wspome . Wiadomo kolumna z silnikiem no i żeby było gites przekładnię bo ma inne przełożenie. Ale znam ludzi którzy nawet przekładni nie wymieniali. We wiekszości modeli była wtyka, osiowanie proxy, tylko zależnie od body , czasami "city" nie działało

Napisano

> nie wiem czy nie specjal przekladnia pod elektrowspome) itd

Maglownica jest inna, ma mniej obrotow kiera, roznica jest w wieloklinie i przelozeniu.

Napisano

> Witam,

> Tematów odnośnie zakładania wspomagania kierownicy do punto 2 było sporo. Nie chcę zakładać nowego

> wątku, ale mam pytanie czy ktoś to zrobił? Jeśli tak, to jak poszło? Może jakas relacja?

> pozdr

Ja montowałem jakieś 6-8 mieś temu wink.gif

do wymiany nawet rura -mocowanie deski jest inne angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif